ZVSC
KLUB
LABDARÚGÁS
SAKK
KOSÁRLABDA
ASZTALITENISZ
TÖMEGSPORT
TERMÉSZETJÁRÓ

1%

F E L H Í V Á S !

Tisztelt Hölgyem / Uram!

A Záhonyi Vasutas Sport Club elnöksége ez úton szeretné megköszönni, hogy megtisztelt bizalmával és bennünket támogatott 2016. évi SZJA 1 %-val, amely  összesen 171 004 Ft volt. A felajánlott SZJA 1%-ot az egyesületünk ifjúsági és szabadidősport tevékenységének támogatására használtunk fel.

Kérjük, - amennyiben továbbra is számíthatunk bizalmára -, hogy e nemes cél támogatása érdekében a 2017. évi SZJA 1 %-át szíveskedjék részünkre felajánlani.

Adószámunk:  19856603 - 1 -15

Bizalmát és támogatását köszönjük!

                             Tisztelettel: a ZVSC elnöksége

 

Bővebben...


TAO pályázat

A társasági adóról és osztalékról szóló 2004. évi CXL. törvény, a Látvány-csapatsport támogatását biztosító támogatási igazolás kiállításáról, felhasználásáról, a támogatás elszámolásának és ellenőrzésének, valamint visszafizetésének szabályairól szóló 107/2011. (VI. 30.) kormányrendelete biztosította számunkra, hogy benyújthassuk sportfejlesztési programunkat.

Benyújtott pályázati kérelem: 

Sikeres pályázás után a Magyar Labdarúgó Szövetség, mint jóváhagyó szervezet az alábbi határozatot adta ki:


Korcsolya verseny

A ZVSC sporttelepen 2016. december 16-tól üzemelő jégpályán 2017 január 12-én a ZVSC szabadidősport bizottságának rendezésében nagy sikerű megyei gyorskorcsolya verseny került lebonyolításra.  A kitűnően előkészített pályán a megrendezett versenyszámokban 84 fő  leány és 88 fő fiú indultan, és mérte össze tudását az érmek megszerzéséért. A versenyen  a Záhonyi Árpád Vezér Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola,  a Kisvárdai SZC Kandó Kálmán Közlekedési Szakközépiskola Gimnázium és Dr. Béres József Kollégium, a Tisza- nagyfalui Általános Iskola, és a Nyíregyházi Kossuth Lajos Evangélikus Gimnázium tanulói vettek részt.

A versenyzőket szép számú nézősereg buzdította!

Bővebben...

Fotoalbum


Szurkolói ankét

 

A Záhonyi VSC elnöksége tájékoztatja  a Tisztelt Érdeklődőket, hogy  november 15-én  kedden 17,00 órakor szurkolói ankétot tart  a ZVSC székházának klubtermében, amelyre  minden érdeklődőt szeretettel várnak !

 


TAO pályázat

A társasági adóról és osztalékról szóló 2004. évi CXL. törvény, a Látvány-csapatsport támogatását biztosító támogatási igazolás kiállításáról, felhasználásáról, a támogatás elszámolásának és ellenőrzésének, valamint visszafizetésének szabályairól szóló 107/2011. (VI. 30.) kormányrendelete biztosította számunkra, hogy benyújthassuk sportfejlesztési programunkat.

Benyújtott pályázati kérelem: 

Sikeres pályázás után a Magyar Labdarúgó Szövetség, mint jóváhagyó szervezet az alábbi határozatot adta ki:


ZVSC - Vaja megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Záhony - Vaja 5 - 1 ( 3 - 0 )

Gól: Balogh S. 2 (egyet 11-esből), Ács G. 2, Sére L., illetve Kiss Attila.

Kiállítva: Sére L. (85. perc), illetve Sashegyi Sz. (40. perc).

Ifi: 2-5.

Karasz Attila: Magunknak köszönhetően nem tudtuk megkaparintani a harmadik helyet. Köszönöm a játékosok, a vezetők és a szurkolók három éves bizalmát.

Simák János: Sajnos a korai kiállítás megpecsételte sorsunkat, de tíz emberrel is rengeteg helyzetet hagytunk kihasználatlanul. Gratulálok az ificsapatunk győzelméhez.

Bővebben...


Nagydobos - ZVSC megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Nagydobos-Záhony 0-5 (0-3)

Gól: Ács G. 2, Balogh S. 2, Sére L.

Ifi: 0-10.

Varga János: Irány a megye három!

Karasz Attila: Szinte Valentin napon éreztük magunkat, gyönyörű, romantikus sétákat tettünk a mérkőzésen.

Bővebben...


Ramocsaháza - ZVSC megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Ramocsaháza - Záhony 2-2 (1-1)

Ramocsaháza, 100 néző, v.: Tömöri.

Gól: Szabó L., Hajdu G., illetve Ács G. 2.

Ifi: 2-5.

Ragányi Mihály: Helyzetek sokasága maradt kihasználatlanul mindkét oldalon, így összességében reális eredmény a döntetlen. Gratulálok a csapatomnak, harcolunk tovább.
Karasz Attila: Körülmények, egyenlő eredmények.

Bővebben...

Fotoalbum


ZVSC - Tiszamenti SEmegyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Záhony - Tiszamenti SE 7 - 0 ( 4 - 0 )

Gól: Ács G. 3, Sére L., Balogh S., Zoffcsák, Magyar P.

Ifi: 10-0.

Karasz Attila: A mérkőzésről inkább nem szeretnék nyilatkozni. Legyen elég annyi, hogy sokat esett az eső.

Széplaki Sándor: Nagyon szép környezetben, remek pályán, kitűnő játékvezetés mellett becsületesen helyt álltunk. Igaz hogy csak hat felnőtt játékossal, öt ifistával, egy-egy szertárossal és buszsofőrrel indultunk el.

Bővebben...

Fotoalbum


Pap - ZVSC megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Pap - Záhony 5 - 5 ( 3 - 3 )

Gól: Jónás T. 2, Dobrai G. 2, Szabó Á. (11-esből), illetve Ács G. 2, Angyal Á. 2, Balogh S.

Ifi: 1-4.

Vedres Béla: Nulla kettő után a csapatom feltámadt, megnyerhettük volna a mérkőzést is. A végére sajnos egy picit elfáradtunk, így igazságos eredmény született. A játékosok nevében szeretnénk gratulálni Koi József születésnaposunknak, és Sajtos Norbertnek kislánya születéséhez.

Karasz Attila: A mérkőzés majálisi hangulatot idézett. Amilyen lábakon ma a védelmek álltak, csak a bográcsgulyás és a sör hiányzott.


ZVSC - Dombrád megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Záhony - Dombrád 1 - 0 ( 0 - 0 )

Gól: Ács G.

Ifi: 9-0.

Karasz Attila: Nagyon jó iramú és színvonalas mérkőzésen szereztük meg a három pontot, amihez gratulálok a csapatomnak. További sok sikert kívánunk ellenfelünknek.

Kató István: Mindkét oldalon megvoltak a lehetőségek, de mi csak kapufákig jutottunk. Úgy érzem, ma a szerencsésebb csapat győzött.

Bővebben...

Fotoalbum


ZVSC - Kék megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Záhony - Kék 4 - 0 ( 1 - 0 )

Gól: Ács G., Karasz A., Sére L., Balogh S.

Ifi: 12-2.

Karasz Attila: A mérkőzés nagy részében enerváltan játszottunk, aminek nagyjából tudjuk az okát. További sok sikert kívánok a vendégeknek, mi pedig megpróbálunk jobb teljesítményt nyújtani a továbbiakban.

Fabók István: Záhonyban utoljára akkor szereztünk pontot, mikor még Taki bácsi sorszámért állt sorban a Merkúrnál.

Bővebben...


Nyírkarász - ZVSC megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Nyírkarász - Záhony 1 - 2 ( 1 - 1 )

Gól: Varga J., illetve Ács G. 2.

Kiállítva: Rákóczi L. (51. perc).

Ifi: 1-2.

Dudás Zoltán: Nagy iramú, változatos mérkőzésen már az első félidőben eldönthettük volna a három pont sorsát. Úgy érzem, de nem csak én, hogy a második félidő elején hozott túlzott, szigorú ítélet a játékvezetőtől döntően befolyásolta a meccs végkimenetelét. A jól játszó záhonyi csapatnak pedig gratulálok a győzelemhez.

Karasz Attila: Gratulálok a csapatunk győzelméhez! Nagyon nehéz mérkőzés volt, ugyanis a hazaiak is mindent megtettek a három pont megszerzésért. A második félidőben éltünk az emberelőny adta lehetőségünkkel, ez döntött.

Bővebben...

Fotoalbum


ZVSC - Őr megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Záhony - Őr 2 - 1 ( 1 - 0 )

Gól: Zoffcsák, Ács G., illetve Bálint Cs.

Kiállítva: Leskovics A. (43. perc).

Ifi: 6-0.

Karasz Attila: Ács Gábornak boldog névnapot, Semegi Tibornak és Sére Leventének boldog születésnapot kíván a csapat. Több, mint egy félidőt emberhátrányban játszva nyertük meg a mérkőzést. A játékvezető ténykedését nem jellemezném, szerencsére Kiss Lajos úr megteszi helyettem.
Kálmándi Bertalan: Tisztességgel helytállt a csapatunk, de nem bírtuk el a „nagy pályát”. Megyünk tovább.

Bővebben...

Fotoalbum


Ajak - ZVSC megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Ajak - Záhony 1 - 1 ( 0 - 1 )

Gól: Kovács L. (11-esből), illetve Baráth I.

Ifi: 1-2.

Ragány Csaba: Igazságos eredmény született. Jó csapat ellen szereztünk értékes pontot.
Karasz Attila: Sokat birtokoltuk a labdát, szinte végig a hazai csapat térfelén folyt a játék, de kevés helyzetet tudtunk belőle kialakítani. Védekezésben megoldottuk a feladatainkat, de a játékvezető véleményem szerint egy nevetséges tizenegyest ajándékozott a hazai csapatnak.

Bővebben...

Fotoalbum


ZVSC-Fényeslite megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Záhony - Fényeslitke 1 - 3 ( 1 - 1 )

Záhony, 150 néző, v.: Kaibás T.

Gól: Magyar P., illetve Miskolczi G., Kovács A., Sárkány G.

Ifi: 12-1.

Karasz Attila: Gratulálok fényeslitkei barátainknak, és Lupcsa Csabának gyermeke születéséhez. Mi olyan mélyen vagyunk, hogy könnyűbúvár felszereléssel már nem is mernék merülni.

Pokol László: Az első percben kapott gól megfogott bennünket, de utána rendeztük a sorokat. Jó játékvezetés mellett végül megérdemelt győzelmet arattunk. Gratulálok minden egyes játékosnak, a csapat és a vezetőség a mai győzelmet Lupcsa Csaba most született gyermekének ajánlja fel. Jó egészséget kívánunk az egész családnak.

Bővebben...

Fotoalbum


Nyírmada - ZVSC megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Nyírmada - Záhony 2 - 0 ( 1 - 0 )

Gól: Fodor Cs. 2.

Ifi: 6-0.

Szőke István: Nagyon jó iramú, küzdelmes mérkőzésen, ha a helyzeteinket jobban kihasználjuk, akár nagyobb különbséggel is győzhettünk volna.
Karasz Attila: Múlt héten számunkra már eldőlt a bajnokság, két szerencsés góllal győzött a hazai csapat. Ezzel a győzelemmel a Nyírmada valószínűleg meg is nyerte a bajnokságot, amihez gratulálok neki.

Bővebben...


ZVSC - Újdombrád megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Záhony-Újdombrád 0 - 1 ( 0 - 1 )

Záhony, 200 néző, v.: Veres J.

Gól: Balla K.

Kiállítva: Kmetz T. (61. perc).

Ifi: 6-0.

Karasz Attila: Köszönöm a szurkolók türelmét, akik nagyképű játékunkat végig tudták nézni. A hősiesen küzdő vendégeknek viszont gratulálok, mi valószínű hétfő reggelig sem rúgtunk volna gólt.

Balla János: Gratulálok a csapatnak, ez igazi férfimunka volt. Van olyan kollégám, gazdag a szókincse, de női játékvezető nélkül is tud nyerni.

Bővebben...


Demecser - ZVSC megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Demecser - Záhony 0 - 3 ( 0 - 1 )

Demecser, 100 néző, v.: Valu T.

Gól: Baráth I. 2, Zoffcsak.

Ifi: 3-4.

Gombkötő Sándor: Ezen a mérkőzésen sokkal több volt bennünk. A három bekapott gólt nem érdemeltük meg, mi uraltuk a mezőnyt, óriási helyzeteket hagytunk ki, de azokat nem tudtuk gólokra váltani.

Karasz Attila: Nem volt egyszerű mérkőzés, de erre számítottunk. Egy jól sikerült csere eldöntötte a három pont sorsát.

Bővebben...


Korcsolya verseny

A ZVSC sporttelepen 2016. január 26.-án  ideális időjárási viszonyok és kitűnően előkészített pályán került megrendezésre a Megyei Diáksport Szövetség és a Záhonyi VSC közös szervezésében a XXVI. alkalommal kiírt Megyei Diákolimpia Gyorskorcsolya Verseny.  A szervezők szerencsés döntése alapján előre hozott  versenynapon a megrendezett versenyszámokban 58 fő leány és 43 fő fiú indult az egyes versenyszámokban, és mérte össze tudását az érmek megszerzéséért. A versenyen a Záhonyi a Záhonyi Árpád Vezér Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola, valamint a Kandó Kálmán Közlekedési Szakközépiskola Gimnázium és Dr. Béres József Kollégium tanulói, valamint a Tiszabezdédi Általános Iskola, és a Nyíregyházi Kossuth Gimnázium tanulói vettek részt.

Bővebben...

Fotoalbum


Téli teremtorna - U11

BOZSIK EGYESÜLETI TÉLI TEREMTORNA  U-11 korcsoport

KISVÁRDA , 5 iskola tornacsarnoka

2016. január 30.

Végeredmény:

1.    TUZSÉR

2.    ZÁHONY

3.    TISZABEZDÉD

4.    MÁNDOK

5.    GYULAHÁZA

6.    AJAK

Bővebben...

Fotoalbum


Asztalitenisz CSB sorsolás

 

Elkészült a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei asztalitenisz

csapatbajnokság tavaszi sorsolása.

Bővebben...


Nyílik a korcsolyapálya

Örömmel tájékoztatjuk a korcsolya kedvelőket, hogy 2016. január 1. 16:00-tól már igénybe vehető !

A Záhonyi Vasutas Sport Club Szabadidősport Bizottsága tájékoztatja a Tisztelt Érdeklődőket, hogy az időjárás függvényében az idei télen is szeretné elkészíteni a várva-várt jégpályát, amelyet minden nap 10 órától 19 óráig lehet majd igénybe venni.

Melegedő helyiség, korcsolya kölcsönzés, büfé és zene biztosítva lesz!

 Jégpálya használatakor, a személyes értéktárgyakért felelősséget nem vállalunk !

 Nyitvatartás ideje:  1000 órától 1900 óráig!

 

ZVSC elnöksége

Bővebben...


Kellemes Karácsonyi Ünnepeket !


Warning: include(hir/2015-12-24_karacsony/index_short.htm) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.zvsc.hu/window_hir_short.php on line 22

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'hir/2015-12-24_karacsony/index_short.htm' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /var/www/www.zvsc.hu/window_hir_short.php on line 22


Versenykiírás

a Záhonyi Vasutas Sport Club Szabadidősport Bizottsága által szervezett Záhonyi Járás és Záhony Város műfüves labdarúgó bajnokságára.

60x40 m-es pálya, 5x2 m-es kapu

Nevezési díj:             10000Ft/csapat

Nevezési határidő:       2015. december 14.

A bajnokság helyszíne: ZVSC sporttelep

A bajnokság időpontja: 2015. december 15.-től a résztvevő csapatok létszámától függően  pénteki és szombati napokon 14,30-tól 18,00-ig!.

Költségek: a rendezés költségeit a rendező szervek fedezik.

Bővebben...


Versenykiírás asztalitenisz bajnokságra

A Záhonyi Vasutas Sport Club Szabadidősport Bizottsága a hagyományoknak megfelelően idén is megrendezi a Záhonyi Járáshoz tartozó települések és Záhony Város 2016. évi asztalitenisz bajnokságát.

Nevezési díj: nincs

Nevezési határidő: 2015. december 14.

A bajnokság helyszíne: ZVSC pálya

A bajnokság időpontja: 2015. december 15.-től

Költségek: a rendezés költségeit a rendező szervek fedezik.
               Ütőt és labdát biztosít.

Bővebben...


Vaja - ZVSC megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Vaja - Záhony 2 - 3 ( 1 - 2 )

Gól: Kiss András, Sándor A., illetve Ács G. 3 (egyet 11-esből)

Kiállítva: Hudák P. (36. perc).

Ifi: 1-3.

Simák János: Úgy érzem, a korai kiállítás megpecsételte a sorsunkat. Gratulálok a fiúknak, mert a második játékrészben tíz emberrel játszva is közel jártunk a pontszerzéshez, de sajnos ezt a játékvezető nem így gondolta.

Karasz Attila: Majdnem ráfizettünk arra, hogy rengeteg helyzetet puskáztunk el a meccsen.

Bővebben...

Fotoalbum


Tájékoztatás

A Záhonyi Vasutas Sport Club MLSZ által jóváhagyott 2015/2016 évi  sportfejlesztési programjáról:

Benyújtott pályázati kérelem:

Sikeres pályázás után a Magyar Labdarúgó Szövetség, mint jóváhagyó szervezet az alábbi határozatot adta ki:

 

 

Bővebben...


ZVSC - Nagydobos megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Záhony - Nagydobos 7 - 0 ( 2 - 0 )

Gól: Bálint K. 3, Ács G. 2, Balogh S. 2.

Ifi: 6-0.

Karasz Attila: Többet is hibáztam ma, ugyanis nem gyakoroltuk a héten a tizenegyesrúgásokat, illetve nem szóltam a szertárosnak, hogy a kék mezünket készítse elő, mert szinte mindig az ebben a színben játszó vendégeknek passzoltuk a labdát. Boldog születésnapot kívánunk a „kis báttyónak”.
Sánta Árpád: Volt már ettől jobb is, és reméljük lesz is.

Bővebben...


ZVSC - Ramocsaházamegyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Záhony - Ramocsaháza 13 - 1 ( 5 - 0 )

Záhony, 100 néző, v.: Kosztyu.

Gól: Karasz 5, Ács 4, Sére 3, Bálint, illetve Szegedi.

Ifi: 10-2.

Karasz Attila: Nehéz értékelnem a mai mérkőzést, úgyhogy nem is teszem. További sok sikert kívánok a példás hozzáállású vendégeknek.

Ragányi Mihály: Remélem, hogy már csak két meccs van hátra…

Bővebben...


Tiszamenti SE- ZVSC megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Tiszamenti SE-Záhony 0 - 6 ( 0 - 1 )

Gergelyiugornya, 100 néző, v.: Híres.

Gól: Ács 3, Karasz 2, Balogh S.

Ifi: 1-8.

Széplaki Sándor: Nagyon tartalékosan a hetvenedik percig jól tartotta magát a csapat. Az erőnkből ma ennyire telt, gratulálok ellenfelünknek.

Karasz Attila: Magabiztosan hoztuk a mérkőzést, a tizenegy emberrel védekező hazai csapat ellen. Készülünk az előttünk álló feladatokra.

Bővebben...


ZVSC - Pap megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Záhony - Pap 8 - 0 ( 5 - 0 )

Gól: Ács G. 3 (egyet 11-esből), Karasz A. 2, Sére L., Semegi T. (11-esből), Bakó M.

Kiállítva: Mudri B. (25. perc).
Ifi: 4-2.

Karasz Attila: Gratulálok a csapatomnak, ötletesen játszottak a srácok. Annak a játékosunknak üzenem, akit annyira érdekel a csapat sorsa, remélem lesz annyi becsület benne, hogy többet nem jön ide.

Vedres Béla: Az óraátállítás miatt a záhonyiak felajánlottak nekünk egy kávét, amit sajnos nyolc cukorral főztek.

Bővebben...

Fotoalbum


Dombrád-Záhony megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Dombrád - Záhony 1 - 2 ( 0 - 0 )

Dombrád, 100 néző, v.: Resán.

Gól: Hajdú L., illetve Osztolykán E., Balogh S.
Ifi: 2-4.

Kató István: Végig győzelemre játszottunk, a második félidőben a vezetést is megszereztük, a rendelkezésemre álló, egyébként jó teljesítményt nyújtó tizenegy mezőnyjátékos nem tudott a mérkőzés befejezéséig koncentrálni, ezért nem sikerült kedvező eredményt elérnünk.

Karasz Attila: A helyzetek alapján megérdemelten nyertük meg a mérkőzést. Olyan eredményt értünk el, ami alapján a tabella első két helyezettje nagyon örülhet, a harmadik pedig bizakodhat.

Bővebben...

Fotoalbum


ZVSC - Pátroha megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Záhony - Pátroha 4 - 1 ( 2 - 0 )

Gól: Ács G. 2, Karasz A., Bálint K., illetve Gazdag A.

Ifi: 6-0.

Karasz Attila: Gratulálok csapatomnak, magabiztos győzelmet arattunk, de van még javítanivaló a játékunkon. További sok sikert kívánunk a vendégeknek.

Gazdag Attila: Azt mondák, hogy a jó csapatnak van szerencséje. Ezek szerint a jobb csapat nyert. Gratulálok Záhonynak.

Bővebben...

Fotoalbum


Kék - ZVSC megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Kék - Záhony 2 - 4 ( 1 - 1)

Gól: Szurcsik Z. 2 (egyet 11-esből), illetve Ács G. 4 (egyet 11-esből).

Ifi: 3-9.

Fabók István: Egy nagyon jó félidő után belefáradtunk a saját magunk által diktált hatalmas iramba. Igyekszünk ezt a jövő héten kijavítani.
Karasz Attila: Jó második félidei játékunkkal megérdemelten nyertük meg a mérkőzést. Nem szeretnék a játékvezetővel foglalkozni, most sem teszem, mert volt ellenőre.

Bővebben...

Fotoalbum


ZVSC - Nyírkarász megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Záhony - Nyírkarász 2 - 3 ( 1 - 3 )

Gól: Osztolykán E., Huzdik P., illetve Zakor J., Csuka Gy., Kemenyeczki (öngól).

Kiállítva: Jávor P. (79. perc)

Ifi: 1-2.

Karasz Attila: Felemás érzések kavarognak bennem, de az eddigi legjobb ellenféllel találkoztunk. Azokból a szituációkból kaptuk a gólokat, amelyekre előzőleg felkészültünk. Nem marad más hátra, mint hogy gratuláljak a vendégcsapatnak.

Dudás Zoltán: Az első félidőben nagyon tetszett csapatom játéka, ami gólokban is megmutatkozott. A másodikban kár volt a kiállításért és az utolsó pillanatban kapott gólért. Úgy gondolom, hogy egy nagyon fontos mérkőzést nyertünk meg.

Bővebben...


Őr - ZVSC megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Őr - Záhony 3 - 4 ( 0 - 3 )

Gól: Paragh M., Kendl I., Sipos J. (11-esből), illetve Ács G. 2 (egyet 11-esből), Osztolykán E., Semegi T. 

Ifi: 2-4.

Kálmándi Bertalan: Megint adtunk három gól előnyt a vendégeknek. Az első félidőt a záhonyiak nyerték, a másodikban feltámadtunk, de ez kevés volt a pontszerzéshez.

Karasz Attila: Magabiztos vezetésünk után sikerült visszahozni a mérkőzésbe a lelkesen játszó hazaiakat. Azt mondják, hogy a győzelmet nem kell megmagyarázni, de nekünk erre a meccsre a héten vissza kell még térni.

Bővebben...

Fotoalbum


ZVSC - Ajak megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Záhony - Ajak 3 - 1 ( 1 - 0 )

Gól: Ács G. 2, Bálint K., illetve Sütő N. 
Ifi: 6-1.
Karasz Attila: Sikerült felhoznunk a vendégcsapatot, amelynek további sok sikert kívánok. Hibáztatom magam, ugyanis a mérkőzés előtt valószínűleg a taktikai utasítás helyett az esti mesét mondtam el.

Ragány Csaba: Aki csak az eredményre pillant, azt gondolhatja, hogy egy sima mérkőzés volt. Szerinten a végén a szerencsésebb csapat győzött. Ahogyan az elmúlt heti győzelmeket is a súlyuknak megfelelően kezeltük, a vereségből is megpróbálunk tanulni.

Bővebben...

Fotoalbum


Fényeslitke - ZVSC megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Fényeslitke - Záhony 2 - 4 ( 1 - 3 )

Fényeslitke, 150 néző, v.: Kósa Gy.

Fényeslitke: Márta J. - Kovács L. (Medve L.), Sárkány G., Pálinkás T., Nagy M., Szabó L. (Fodor Cs.), Lupcsa Cs., Fodor G., Rusznák G. (Bakó G.), Miskolczi G., Kovács A.
Edző: Mártha Ferenc.

Záhony: Leskovics A. - Magyar P. (Bálint K.), Kemenyeczki, Czvik S., Karasz A., Semegi T., Angyal Á. (Huzdik P.), Győri J. (Bakó M.), Osztolykán E., Ács G. (Balogh S.), Sére L. (Molnár Cs.).
Játékos-edző: Karasz Attila.

Gól: Nagy M., Lupcsa Cs., illetve Magyar P. 3, Ács G.

Ifi: 3-5.

Mártha Ferenc: Az akarás, és a küzdeni tudás rendben volt a csapatnál, de úgy gondolom, hogy három gól előnyt adtunk az ellenfélnek, amit már nem lehetett visszahozni.

Karasz Attila: Nagyon jó mérkőzést láthatott a közönség, a helyzetek alapján megérdemelten nyertük meg a mérkőzést.

Bővebben...

Fotoalbum


Műfüves pályaavató

A hivatalos megnyitó után azonnal birtokba vették a záhonyi fiatalok a villanyvilágítással ellátott, pénteken felszentelt, 60×40 méteres műfüves pályát a ZVSC sporttelepén. Az MLSZ pályaépítési programján belül megvalósult, mintegy hetven millió forintos beruházásból (ebből hozzávetőleg 21 millió volt az önkormányzati önrész) létrejött beruházásnak köszönhetően alaposan javulnak a megyei II. osztályú felnőtt csapat és a korosztályos együttesek edzéslehetőségei, a létesítmény pedig a szabadidősportot is szolgálja a jövőben.

Bővebben...

Fotoalbum


ZVSC - Nyírmada megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Záhony - Nyírmada 0 - 4 ( 0 - 3 )

Záhony, 150 néző, v.: Csáki L.

Záhony: Leskovics A. - Ésik A., Kemenyeczki, Czvik S., Karasz A. (Molnár Cs.), Semegi T., Angyal Á., Győri J., Osztolykán E. (Magyar P.), Ács G. (Balogh S.), Bálint K. (Huzdik P.).
Játékos-edző: Karasz Attila.

Nyírmada: Papp G. - Mátyus Cs., Benkő T., Balogh A., Danku A., Bancsi G. (Németh G.), Fejes J. (Jónás A.), Szikszai A., Járomcsák G. (Jurkinya M.), Fodor Cs. (Kapin K.), Németh A. (Jónás J.).
Játékos-edző:
Szőke István.

Gól: Fodor Cs., Németh A., Szikszai A., Danku A. 

Ifi: 2-3.

Karasz Attila: A Nyírmada megérdemelten nyerte meg az összecsapást, ugyanis elég hitehagyottan játszottunk. Kíváncsi lettem volna, hogy ha egygólos hátrányban megadják szabályosnak tűnő gólunkat, hogyan alakul a mérkőzés.

Szőke István: Most csak ennyire voltunk stabilak.

Bővebben...

Fotoalbum


Újdombrád - ZVSC megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Újdombrád - Záhony 1 - 3 (0 - 1)

Újdombrád, 150 néző, v.: Homonai.

Újdombrád: Papp J. - Batta J. (Pásztor Attila), Kernács József (Ignéczi Cs.), Farkas A., Kernács János, Csombók Cs., Komlósi L. (Dócs Cs.), Oncsó M. (Pásztor Alex), Szőlősi A. (Veress Á.), Balla K., Lakatos Z.
Edző: Balla János.

Záhony: Leskovics A. - Ésik A., Kemenyeczki, Czvik S., Karasz A. (Molnár Cs.), Sére L. (Magyar P.), Bakó M. (Semegi T.), Győri J. (Huzdik P.), Osztolykán E., Ács G., Bálint K. (Balogh S.).
Játékos-edző: Karasz Attila.

Gól: Balla K., illetve Ács G. 2, Győri J.

Ifi: 0-6.

Balla János: Megérdemelt vendégsiker született. Mi kevés helyzetet alakítottunk ki, meglehetősen enerváltan játszottunk, ennek csak ez lehetett a vége.
Karasz Attila: Megérdemelten nyertük meg a találkozót, bár nem volt könnyű. Készülünk a következő mérkőzésre.

Bővebben...

Fotoalbum


ZVSC - Demecser megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Záhony - Demecser 7 - 0 ( 1 - 0 )

Záhony, 100 néző, v.: Gergely.

Záhony: Leskovics A. (Lingl A.) - Czvik S., Győri J. (Kovács I.), Ács G., Karasz A. (Bakó M.), Ésik A., Kemenyeczki, Osztolykán E., Semegi T., Sére L. (Huzdik P.), Bálint K. (Magyar P.).
Játékos-edző: Karasz Attila.
Demecser: Fintos S. - Hudák N., Hajnal A., Ballai Z. (Varga E.), Lelt J. (Hirka T.), Molnár A. (Nagy R.), Gombkötő S. (Kocsis Z.), Minyin, Kriser Sz., Kantár K., Illés J. (Arnaud).
Játékos-edző: Gombkötő Sándor.

Gól: Ács G. 3, Huzdik P. 2, Karasz A., Osztolykán E.

Kiállítva: Hajnal A. (44. perc).

Ifi: 6-0.

Karasz Attila: A kiállításig nem volt egyértelmű a mérkőzés, utána viszont sok helyzetet kidolgozva arattunk sikert, de nem gondolom, hogy emiatt szégyenkeznünk kellene.

Gombkötő Sándor: Hihetetlen, de az első félidőben két góllal kellett volna vezetnünk. A kiállítás után a folytatásban a hirtelen jött gólzáporunk megpecsételte a sorsunkat. A következő fordulóban több akaraterő kell a játékosoktól ehhez a játékhoz.

Bővebben...


Sorsolás

 

Augusztus 15.-én megkezdődnek a bajnoki küzdelmek a megye kettőben Szabolcs-Szatmár-Bergben is. Íme a Nyírerdő-csoport megyei II. osztály őszi menetrendje:

 

Bővebben...


ZVSC - Vásárosnamény megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Záhony - Vásárosnamény 6 - 1 ( 2 - 1 )

Záhony, 150 néző, v.: Sinka Z.

Záhony: Lingl A. - Kamenyeczki, Bálint K., Sére L., Osztolykán E., Ésik A., Semegi T., Czvik S., Ács G., Varga T., Karasz A. (Kovács I.).
Játékos-edző: Karasz Attila.

Vásárosnamény: Vass S. - Danku J., Mándi L., Deskó D., Balogh T., Szabó K., Peregrin R., Benkő T., Balogh A., Bagi Z. (Kormos Á.), Balázs G.
Játékos-edző: Sós Sándor.

Gól: Ács G. 2, Bálint K. 2, Osztolykán E. 2, illetve Peregrin R.

Kiállítva: Benkő T. (69. perc).

Ifi: 2-3.
Karasz Attila: Az őszi szezon során rengeteg problémával küszködtünk, úgy is mondhatom, hogy fél lábbal futottuk le a maratont. A tavasszal viszont sportemberhez méltóan játszottunk vasárnaponként, amihez gratulálok a csapatnak.
Sós Sándor: Ezt a csapatot már a bronzérem se motiválta, szégyenteljes, akaratgyenge, langyos befejezés. Egyeseknek el kellene gondolkozni, mindegy mennyi idősek, szögre kellene akasztani a cipőt. További sok sikert kívánok a naményiaknak.

Bővebben...

Fotoalbum


Meghívó közgyűlésre

 

A Záhonyi Vasutas Sport Club elnöksége értesíti az egyesület Tisztelt Tagságát, hogy 2015. május 28.-én 15:30 órakor tartja éves tisztújító közgyűlését a ZVSC székházának klubtermében.

 

Napirendi pontok:

1./ A sportegyesület elnökségének beszámolója az elmúlt közgyűlés óta végzett
     munkájáról, javaslata a következő időszak feladataira. ( szóban )
     Ea.: Erdei Árpád ügyvezető elnök.

     ...

Bővebben...


ZVSC - Ajak megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Záhony - Ajak 5 - 0 ( 3 - 0 )

Záhony, 100 néző, v.: Sinka Z.

Záhony: Lingl A - Kamenszki, Angyal Á., Sére L., Ésik A., Győri J. (Osztálykán E.), Semegi T., Bálint K., Ács G., Magyar P. (Kovács P.), Karasz A.
Játékos-edző: Karasz Attila.

Ajak: Leskovics A. - Magyar D., Kontér D., Barati I., Borku T., Sütő N., Virga M., Magyar R., Varga R., Bulitka L., Horváth M.
Edző: Szanyi János.

Gól: Ács G. 2, Angyal Á., Győri J., Osztolykán E.

Ifi: 10-1.

Karasz Attila: - Olyan fásultak voltunk, mintha egy hetet a bányában dolgoztunk volna, de úgy gondolom, a számszerű eredmény így sem szorul magyarázatra.

Szanyi János: - Nagyszerű játékvezetés mellett egy dolognak tudok örülni, nevezetesen annak, hogy Kontér Dávid lábtörése után már tudta vállalni a játékot.

Bővebben...


ZVSC - Mátészalka megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Záhony - Mátészalkai MTK 1 - 1 ( 0 - 0 )

Záhony, 200 néző, v.: Piskóczi Zs.

Záhony: Lingl A. - Kamenyszki, Angyal Á., Sére L. (Kovács I.), Cvik S., Győri J. (Ésik A.), Semegi T., Varga T., Ács G. (Bálint K.), Magyar P., Karasz A.

Játékos-edző: Karasz Attila.

Mátészalka: Pindzsula P. - Docsa I. (Szabó I.), Stef, Rézműves F., Magyari M., Sarkadi G. (Lyáh A.), Petrohai M., Botos A., Szántó Z., Batizi-Pócsi N. (Soltész B.), Petrohai G.

Edző: Bákonyi György.

Gól: Magyar P., illetve Petrohai G.

Ifi: 2-7.

Karasz Attila: Le a kalappal a csapat előtt az utóbbi időben nyújtott hozzáállásért. Erőnlétileg fölénk nőttek a vendégek, de a szívünk vitt előre minket.

Bákonyi György: Rengeteg hibával játszottunk, nem érdemeltünk győzelmet.


Demecser - ZVSC megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Demecser - Záhony 1 - 2 ( 0 - 2 )

Demecser, 120 néző, v.: Szabó I.

Demecser: Fintor S. - Pataki G., Hajnal A., Hirka T., Varga E., Molnár A. (Lakatos G.), Gombkötő J., Hudák N. (Kocsis Z.), Illés J., Gombkötő S., Minyin.
Játékos-edző: Lelt József.

Záhony: Lingl A. - Kemenyeczki, Angyal Á., Sére L., Czvik S., Győri J., Semegi T., Varga T. (Kovács I.), Bálint K., Magyar P. (Semegi T.), Karasz A.
Játékos-edző: Karasz Attila

Gól: Hirka T., illetve Hirka T. (öngól), Bálint K.

Ifi: 1-5.

Gera Sándor vezetőségi tag: A focihoz nem szájkarate kell, hiába szereztünk két gólt…

Karasz Attila: Az első félidő fölénye után, a második játékrészben bármi megtörténhetett volna, szerencsére nem történt.

Fotoalbum


ZVSC - Vaja megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Záhony - Vaja 5 - 1  ( 3 - 0 )

Záhony, 80 néző, v.: Híres T.

Záhony: Lingl A. - Kemenyeczki, Angyal Á., Sére L. (Magyar P.), Czvik S., Győri J., Semegi T., Varga T. (Berczik A.), Ács G. (Kovács I.), Osztolykán E., Karasz A. (Ésik A.).

Játékos-edző: Karasz Attila.

Vaja: Pekk J. (Tisza D.) - Kiss András, Noszál T. (Horváth M.), Sashegyi G., Mulutó P., Kiss Attila, Sashegyi Sz., Mocsár G. (Balatánszki D.), Jónás J., Hudák P. (Mondom F.), Jónás A. (Szántó G.).

Játékos-edző: Simák János.

Gól: Karasz A., Kemenyeczki, Ács G., Magyar P., Kovács I., illetve Kiss András.

Ifi: 4-4.

Karasz Attila: Nem szerepelünk jól a bajnokságban, ritkán tudjuk hozni magunkat, előkelő helyezésbe már nem reménykedünk, talán az Intertotó-kupát még meg tudjuk csípni.

Simák János: A szezon leggyengébb játékát nyújtottuk sok egyéni hibával, remélem minél hamarabb elfelejtjük ezt a meccset, és készülünk a következőre.

Fotoalbum


Kék - ZVSC megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Kék - Záhony 2 - 1 ( 1 - 1 )

Kék, 110 néző, v.: Papp F.

Kék: Himmer A. - Kiss M., Horváth Cs., Erdélyi V., Szabó V., Ignácz G., Csáki A. (Csombók Cs.), Kántor P. (Hegedüs L.), Szurcsik Z., Kantár J. (Pelsőczi I.), Arnaud (Szurcsik G.).
Edző: Fabók István.

Záhony: Lingl A. - Kemenyeczki, Angyal Á., Sére L., Czvik S., Győri J., Magyar P., Varga T. (Kovács I.), Ács G. (Bálint K.), Osztolykán E., Karasz A.
Játékos-edző: Karasz Attila.

Gól: Csáki A., Ignácz G., illetve Kemenyeczki.

Ifi: 3-4.

Fabók István: A sors igazságtalansága lett volna, ha az a csapat, amely hétről-hétre ennyit tesz a győzelemért, vereséget szenved. Le a kalappal a fiúk előtt!

Karasz Attila: Nem tudok szemrehányást tenni a csapatomnak, ilyen az, amikor már semmi sem sikerül. A mérkőzésen az döntött, hogy a hazai kapuban klasszis teljesítmény volt, nálunk pedig mezőnyjátékos.

Fotoalbum


ZVSC - Pátroha megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Záhony - Pátroha 4 - 1 (2 - 1)

Záhony, 150 néző, v.: Resán.

Záhony: Lingl A. - Magyar P., Kemenyiczki, Czvik S., Győri J. (Nagy A.), Sére L., Kovács I., Varga T., Angyal Á., Ács G., Bálint K. (Osztolykán E.).
Játékos-edző: Karasz Attila.

Pátroha: Tóth Z. (Przybytek) - Tóbiás Sz., Batár I., Kovács Sz., Király T., Lakatos Z., Rácz S., Horváth F. (Bodnár G.), Gazdag A. (Bedő I.), Szabó L., Szabó R. (Doboveczki I.).
Játékos-edző: Gazdag Attila.

Gól: Ács G. 2, Varga T., Osztolykán E., illetve Gazdag A.

Ifi: 3-1.

Karasz Attila: Ahhoz képest, hogy a mérkőzés előtt tizenöt perccel nem tudtam ki lesz a tizenegyedik játékos, parádés eredményt értünk el. Ekkor még csak kínomban nevettem, most már egy kicsit felszabadultabb vagyok.

Gazdag Attila: Ez az Záhony igaz hogy a szakadék szélén áll, de mi már bele is estünk.


Fényeslitke - ZVSC megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Fényeslitke - Záhony 7 - 1 (2 - 1)

Fényeslitke, 200 néző, v.: Tóth M.

Fényeslitke: Kovács T. - Kovács L., Rusznák S., Bakó G., Pálinkás T. (Halász T.), Balogh R. (Fodor Cs.), Lupcsa Cs., Sárkány G., Balogh K., Miskolczi G., Nagy B.
Edző: Pokol László.

Záhony: Lingl A. - Czvik S., Semegi T., Karasz A., Kemenyeczki (Nagy A.), Kalu B. (Sére L., Ésik A.), Angyal Á., Osztolykán E., Berczik A., Magyar P. (Győri J.), Ács G. (Bálint K.).
Játékos-edző: Karasz Attila.

Gól: Sárkány G. 3, Miskolczi G. 2, Lupcsa Cs., Fodor Cs., illetve Ács G.

Kiállítva: Karasz A. (55. perc), Semegi T. (75. perc).

Ifi: 3-3.

Pokol László: Hátrányból, szép gólokkal sikerült a magunk javára fordítani a mérkőzést. A Záhonynak további sok sikert kívánunk!

Karasz Attila: A rémálomszerű végeredmény nem tükrözi hűen a játék képét. Két teljesen egyenrangú csapat találkozott a pályán egészen addig, amíg valaki nem gondolta úgy, hogy elég, ha a vendégcsapat kilenc emberrel fejezi be a meccset. Ezen kívül, kapus nélkül nagyon nehéz megoldani egy csapat összeállítását.


ZVSC - Nyírkarász megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Záhony - Nyírkarász 2 - 7 ( 0 - 3 )

Záhony, 150 néző, v.: Rajzinger.

Záhony: Hosszú L. (Ésik A.) - Czvik S., Semegi T., Karasz A., Varga T., Kalu B., Győri J., Osztolykán E. (Kovács I.), Lingl A., Magyar P. (Bálint K.), Ács G.
Játékos-edző: Karasz Attila.

Nyírkarász: Borkó J. (Molnár A.) - Liptai D., Rákóczi L., Juhász L., Csuka Gy., Ujj Gy., Varga J., Tóth T. (Kasza R.), Zakor J., Soltész Á. (Kocserha G.), Horváth F. (Till J.).
Edző: Dudás Zoltán.

Gól: Ács G., Kalu B., illetve Varga J. 4, Zakor J. 2, Kocserha G.

Ifi: 0-1.

Karasz Attila: - Sajnos, olyan gondokkal küszködünk, amit bajnokság közben nagyon nehéz orvosolni. Én megértem a nézők elégedetlenségét, szégyen, és gyalázat, amit az utóbbi néhány fordulóban művelünk. Viszont a nagy kritikusok tehetnének egy gesztust a csapat felé, az Újélet út felőli bejáratnál lehet belépőjegyet venni a mérkőzésre.

Dudás Zoltán: - Helyenként jó játékkal, és szép gólokkal, Varga Józsi vezérletével fölényes győzelmet arattunk. Lelt Józsi előre tudta, amit mi csak sejtettünk. Gratulálok a fiúknak, és az ifi csapatnak is a mai győzelemhez.

Fotoalbum


Nagydobos - ZVSC megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Nagydobos - Záhony 6 - 2 ( 3 - 1 )

Nagydobos, 150 néző, v.: Bíró Cs.

Nagydobos: Kedves Gy. - Onder G., Varga J. (Almássy J.), Benkő J., Sipos J., Szabó L. (Bandor J.), Gajda A. (Szender S.), Tóth F., Szabó J. (Rácz J.), Bálint Cs., Jeremcsák G. (Jeremcsák T.).

Játékos-edző: Herceg Attila

Záhony: Hosszú L. (Lingl A.) - Czvik S., Semegi T., Karasz A., Angyal Á. (Ésik A.), Sére L., Győri J. (Bálint K.), Kalu B. (Kovács I.), Osztolykán E., Magyar P., Ács G.

Játékos-edző: Karasz Attila.

Gól: Jeremcsák G. 2, Tóth F., Gajda A., Bandor J., Semegi T. (öngól), illetve Ács G. 2.

Ifi: 3-2.

Herceg Attila: Ilyen különbséggel is megérdemelten nyertünk, gratulálok a fiúknak, és az ifi csapatnak is.

Karasz Attila: Jelenlegi helyzetünkben a véleményemet nem lenne szerencsés megosztani a nyilvánossággal.


1%

F E L H Í V Á S !

Tisztelt Hölgyem / Uram!

A Záhonyi Vasutas Sport Club elnöksége ez úton szeretné megköszönni, hogy megtisztelt bizalmával és bennünket támogatott 2014. évi SZJA 1 %-val, amely  összesen 344337 Ft volt. A felajánlott SZJA 1%-ot az egyesületünk ifjúsági és szabadidősport tevékenységének támogatására használtunk fel.

Kérjük, - amennyiben továbbra is számíthatunk bizalmára -, hogy e nemes cél támogatása érdekében a 2015. évi SZJA 1 %-át szíveskedjék részünkre felajánlani.

Adószámunk:  19856603 - 1 -15

Bizalmát és támogatását köszönjük!

                             Tisztelettel: a ZVSC elnöksége

 

Bővebben...


ZVSC - Újdombrád megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Záhony - Újdombrád 0 - 0

Záhony, 100 néző, v.: Simon Z.

Záhony: Hosszú L. - Ács G., Lingl A. (Ésik A.), Semegi T., Magyar P., Czvik S., Győri J. (Molnár V.), Sére L. (Kovács I.), Kalu B., Karasz A., Osztolykán E.
Játékos-edző: Karasz Attila.

Újdombrád: Papp J. - Pásztor A. (Komlósi L.), Farkas A., Kernács János, Kernács József, Batta J., Ignéczi Cs., Balla K. (Veress Á.), Szőlősi A. (Harsányi M.), Csombók Cs. (Dócs Cs.), Szabó D. (Geri K.).
Edző: Balla János

Kiállítva: Kernács János (88. perc)

Ifi: 4-1.

Karasz Attila: Csapatunk nagy százaléka szánalmas hozzáállást nyújtott a mai mérkőzésen, így nem is érdemeltünk győzelmet.

Balla János: Végre pontosan térünk haza idegenből. Igaz, hogy ajándékot csak a születésnapos szponzorunknak ajánlottunk, de ha ez kell, a játék képe alapján a záhonyi csapatnak is adtunk egy pontot.

Fotoalbum


Őr - ZVSC megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Őr - Záhony 1 - 3 ( 1 - 2 )

Őr, 60 néző, v.: Lizák.

Őr: Szabó A. - Murguly I., Kiss A., Kiss K., Szabó V., Márton T., Makszim G., Kovács T. (Kálmándi A.), Dudics R. (Szegedi A.), Tisza Á., Iván D.
Edző: Kálmándi Bertalan.

Záhony: Hosszú L. - Ács G. (Ésik A.), Angyal Á., Semegi T., Magyar P., Czvik S., Győri J., Sére L. (Bálint K.), Kalu B. (Lingl A.), Karasz A., Osztolykán E.
Játékos-edző: Karasz Attila.

Gól: Iván D., illetve Osztolykán E., Magyar P., Bálint K.

Ifi: 0-8.

Kálmándi Bertalan: Nem sikerült megállítani a záhonyi gyorsvonatot, de tizenkét ember ellen nehéz egy kiscsapatnak pontot szerezni. Megyünk, és csináljuk tovább.

Karasz Attila: Erős északi szélben, a wimbledoni pályán győzelemnek örülhettünk.


Asztalitenisz bajnokság

Hagyományainkhoz híven ebben az évben is megrendezésre került városunkban az amatőr asztali tenisz csapatbajnokság.

A több mint két hónapig tartó bajnokság során a következő eredmény alakult ki:

1. Szakközépiskola Iskola    4 4 - - 46-26 8 pont

2. Záhony-Port                    4 3 - 1 48-24 6 pont

3. Város                             4 2 - 2 36-36 2 pont

...

A csapatmérkőzések után, 2015.03.10.-én kedden 22 játékos indult a Záhony város  igazolt azaz  „ profi”,  és az amatőr egyéni asztalitenisz versenyen.

EREDMÉNYEK:

Igazolt „profi” kategória:

1.      Csépke Zoltán

...

Amatőr kategória:

1.      Dóka János

...

Fotoalbum


Pap - ZVSC megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Pap - Záhony 2 - 4 ( 2 - 1 )

Pap, 100 néző, v.: Csikós.

Pap: Rézműves P. - Kázsmér L., Sajtos N., Filó L., Mudri B., Dobrai G. (Kazsuk Cs.), György Á., Bright (Kovács Cs.), Erdei K. (Jónás K.), Koi J. (Koi R.), Bíró J.
Edző: Maximiovits György

Záhony: Polyák B. - Czvik S., Karasz A., Semegi T., Angyal Á. (Lingl A.), Kalu B., Győri J. (Kovács I.), Magyar P., Osztolykán E., Sére L. (Bálint K.), Ács G. (Ésik A.)
Játékos-edző: Karasz Attila.

Gól: Koi J. 2, illetve Ács G. 2, Semegi T., Osztolykán E.

Ifi: 1-9.

Maximovits György: Jó kezdtük a tavaszi szezon első felét, de most még hosszúnak tűnt számunkra egy kilencven perces meccs.

Karasz Attila: Nem szeretem mikor egyik csapat a másikkal foglalkozik, de most kivételt teszek. Mi nem becsüljük sem túl, sem alá ellenfeleinket, ez ma győzelmet eredményezett. Vedres Béla barátomnak sok sikert kívánok az edzői pályán!

Fotoalbum


Teremfoci bajnokság végeredménye

Befejeződött a Záhonyi Vasutas Sport Club Szabadidősport Bizottsága által szervezett 2015. évi Záhonyi Járás, és  Városi teremlabdarúgó bajnokság, amely január 17-én és 31.-én került  megrendezésre a Kisvárda-i 5-ös általános iskolában és a városi tornacsarnokban.

A bajnokság két kategóriában került megrendezésre.

A bajnokság végeredménye egyéb kategóriában:

  I.     helyezett         Tiszaszentmárton

  . . .

35 éven felüliek kategóriájában a végeredmény:

  I.      helyezett         Ajak

 . . .

Bővebben...

Fotoalbum


TAO pályázat

 

A társasági adóról és osztalékról szóló 2004. évi CXL. törvény, a Látvány-csapatsport támogatását biztosító támogatási igazolás kiállításáról, felhasználásáról, a támogatás elszámolásának és ellenőrzésének, valamint visszafizetésének szabályairól szóló 107/2011. (VI. 30.) kormányrendelete biztosította számunkra, hogy benyújthassuk sportfejlesztési programunkat.

A Záhonyi Vasutas Sport Club sportfejlesztési programja a 2014/2015 – ös bajnoki évadra:

Benyújtott pályázati kérelem:

Sikeres pályázás után a Magyar Labdarúgó Szövetség, mint jóváhagyó szervezet az alábbi határozatot adta ki:

 


Asztalitenisz sorsolás

Elkészült a Záhony város és a Záhonyi Járás
2015. évi asztalitenisz csapatbajnokság
sorsolása.

 A mérkőzések helye: ZVSC pálya

Kezdési időpont: 16:30

Versenykírás:

Bővebben...


Megyei XXII. diákolimpia gyorskorcsolya verseny

A ZVSC sporttelepen 2014. december 30.-a óta üzemelő jégpályán január 8.-án ideális időjárási viszonyok és kitűnően előkészített pályán került megrendezésre a Megyei Diáksport Szövetség és a Záhonyi VSC közös szervezésében a XXIV. alkalommal kiírt Megyei Diákolimpia Gyorskorcsolya Verseny.  A megrendezett versenyszámokban 58 fő leány és 43 fő fiú indult az egyes versenyszámokban, és mérte össze tudását az érmek megszerzéséért. A versenyen a Záhonyi a Záhonyi Árpád Vezér Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola, valamint a Kandó Kálmán Közlekedési Szakközépiskola Gimnázium és Dr. Béres József Kollégium tanulói vettek részt. A versenyzőket szép számú nézősereg buzdította!

Bővebben...

Fotoalbum


ZVSC - Tiszamenti SE megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Záhony - Tiszamenti SE 10 - 0 ( 3 - 0 )

Záhony, 60 néző, v.: Híres

Záhony: Polyák B. (Hosszú L.) - Szabó Á., Angyal Á., Semegi T., Kamenytsky, Czvik S. (Koi G.), Győri J. (Semegi J.), Sére L. (Ács G.), Kalu B., Karasz A. (Osztolykán M.), Osztolykán E.
Játékos-edző: Karasz Attila.

Tiszamenti SE: Csordás A. - Szűcs Á., Gajda A., Mokri R., Széplaki S., Horváth P. (Simon G., Dojcsák B. (Gaál Z.), Peregrin R., Ducsi B., Kiss Á., Fodor Cs.
Edző: Szabó Gusztáv.

Gól: Kalu B. 4, Semegi T. 2, Semegi J., Osztolykán E., Kamenytsky, Karasz A.

Ifi: Elmaradt.

Karasz Attila: Gratulálok a mai teljesítményhez, viszont összeségben nem lehetünk elégedettek a szereplésünkkel.

Szabó Gusztáv: Gratulálunk a Záhonynak, jó vendégeknek bizonyultunk. Azok a játékosok pedig, akik nem jöttek el a mai meccsre, szégyelljék magukat.


Vásárosnamény - ZVSC megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Vásárosnamény - Záhony 4 - 1 ( 0 - 1 )

Vásárosnamény, 200 néző, v.: Éva I.

Vásárosnamény: Vass S. - Illés P., Balogh T., Szabó K., Sebestyén G. (Horváth M.), Balázs G. (Majoros I.), Mándi L., Deskó D., Bicskó G. (Kormos Á.), Danku J., Bagi Z.
Edző: Szilágyi Bertalan.

Záhony: Polyák B. - Angyal Á., Séra L., Ács G., Semegi T., Semegi J., Czvik S., Koi G., Kalu B., Kamenyiczki R., Karasz A.
Játékos-edző: Karasz Attila.

Gól: Deskó D., Illés P., Sebestyén G., Mándi L., illetve Semegi J.

Ifi. 2-2.

Szilágyi Bertalan: Az első félidőben kimaradtak a helyzetek, a vendégek pedig egy szerencsésen eltalált lövéssel vezetést szereztek. A szünet után felpörgött a csapat és ilyen különbséggel is megérdemelten nyert.

Karasz Attila: Tíz és fél emberrel hatvan percig bírtuk a bajnokesélyes ellen, amely jól játszott. A játékvezetőről nem mondok semmit, mert még biztos fogunk vele találkozni...

Fotoalbum


ZVSC - Gyulaháza megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Záhony - Gyulaháza 5 - 3 ( 3 - 0 )
Záhony
, 200 néző, v.: Kósa Gy.

Záhony: Polyák B. - Ács G., Sére L. (Osztolykán M.), Angyal Á., Koi G., Semegi T., Kalu B., Kamenytsky, Czvik S., Szabó Á., Győri J.
Játékos-edző: Karasz Attila.

Gyulaháza: Bandor F. - Gáti Sz., Farkas G., Gáti S., Éles I., Kapin M., Deák B., Tóth D., Bombera M., Deák Z., Bandor J.
Edző: Bardi Béla.

Gól: Kalu B. 2, Ács G. 2, Koi G., illetve Éles I. 2, Deák B.

Ifi: 1-3.

Karasz Attila: Semleges nézőként sokkal jobban élveztem volna a meccset. Mindkét csapat gólratörően játszott, igaz, hogy hátul is.

Bardi Béla: Hatvan percig érthetetlenül gyengén játszottunk, a meccs utolsó harmadában legalább a becsületünket sikerült részben megmentenünk.


Ajak - ZVSC megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Ajak - Záhony 3 - 2 ( 1 - 1 )

Ajak, 80 néző, v.: Resán.

Ajak: Leskovics A. - Kovács Zs., Barati I., Kontér D., Sütő N., Bakó M. (Magyar Z.), Varga R., Erőss P., Folytán Z. (Bulitka L.), Magyar R., Baráth I. (Iski D.). Edző: Szanyi János.

Záhony: Polyák B. - Ács G., Sére L. (Molnár V.), Angyal Á., Koi G., Semegi T., Kalu B., Karasz A., Czvik S., Szabó Á., Győri J. Játékos-edző: Karasz Attila.

Gól: Varga R., Baráth I. (11-esből), Magyar R., illetve Győri J., Ács G.

Kiállítva: Karasz A. (48. perc).

Ifi: 0-5.

Szanyi János: Kemény, paprikás mérkőzésen mindig mi vezettünk, és a végén ezt meg is tudtuk tartani. Gratulálok Ács Gábor szépségdíjas találatához. További sok sikert kívánunk a záhonyi csapatnak.

Karasz Attila: Úgy gondolom, hogy tíz emberrel is győzelmet érdemeltünk volna. A nagyobb helyzeteink nekünk voltak, de a játékvezető alaposan belenyúlt a mérkőzésbe.

Fotoalbum


ZVSC - Demecser megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Záhony - Demecser 6 - 1 ( 3 - 1 )

Záhony, 100 néző, v.: Híres T.

Záhony: Polyák B. - Ács G., Sére L. (Osztolykán M.), Angyal Á., Osztolykán E. (Molnár V.), Semegi T. (Semegi J.), Kalu B., Karasz A., Czvik S., Szabó Á., Győri J.
Játékos-edző: Karasz Attila.

Demecser: Papp J. - Kiss R., Illés J., Gombkötő J., Varga E., Hajnal A., Minyin, Dankó Z., Lelt J., Lehóczki Zs. (Hegedüs L.), Kocsis Z. (Varga J.).
Játékos-edző: Minyin Vitalij.

Gól: Ács G. 2, Osztolykán E., Sére L., Semegi T., Kalu B., illetve Kiss R.

Ifi: 8-0.

Karasz Attila: - Helyenként egész jól játszottunk. Gratulálok a csapatnak, és az ifiknek is a győzelemhez. A közeljövőben nehéz időszak vár ránk.

Minyin Vitalij: - Az első percekben kapott két gól rányomta a bélyegét játékunkra, és nem tudtunk a továbbiakban megfelelően összpontosítani.

Fotoalbum


Vaja - ZVSC megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Vaja - Záhony  2 - 3 ( 1 - 2 )

Vaja, 100 néző, v.: Csikós.

Vaja: Pekk J. - id. Simák J., Soltész Á., Sashegyi G., Mulutó P., Noszál (Simák L.), Hudák P. (ifj. Simák J.), Virtás A. (Soós K.), Kézi B., Mocsár G., Kiss A.
Játékos-edző: Simák János.

Záhony: Polyák B. - Ács G., Koi G., Angyal Á., Osztolykán E., Semegi T., Sére L., Karasz A., Czvik, Szabó Á., Győri J. (Lingl, Semegi J.).
Játékos-edző: Karasz Attila.

Gól: Kézi B., Soltész Á. (11-esből), illetve Osztolykán E. 2, Ács G.

Ifi: 4-3.

Simák János: Amelyik csapat két perc alatt két gólt tud kapni hazai pályán, az nem érdemel még pontot sem. Gratulálok az ellenfélnek.

Karasz Attila: Gratulálok a csapatnak, jó játékvezetés mellett a nyolcvanötödik percig az történt a pályán, amit mi akartunk, ezután volt egy-egy véleményes szituáció mindkét oldalon.


ZVSC - Kék megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Záhony - Kék  7 - 2  ( 4 - 0 )

Záhony, 150 néző, v.: Sinka.

Záhony: Polyák B. - Lingl A. (Győri J.), Angyal Á. (Koi G.), Osztolykán E., Semegi T., Kalu B., Karasz A., Czvik S., Szabó Á., Ács G. (Semegi J.), Sére L.
Játékos-edző: Karasz Attila.

Kék: Bíró Z. - Kamarás J., Gazdag A., Simon S., Doboveczki I. (Tóth G.), Csáki A., Ignácz G. (Torma A.), Nagy J., Somogyi Cs., Szurcsik G. (Kiss M.), Király T.
Edző: Farkas Tibor.

Gól: Ács G. 3, Karasz A., Kalu B., Sére L., Doboveczki I. (öngól), illetve Kamarás J., Király T.

Ifi: 10-1.

Karasz Attila: Valamennyit törlesztettünk a támogatóink felé, de ezzel még nem egyenlítettük ki a számlát. Jó lenne tartósabban hozni ezt a formát.

Farkas Tibor:Átrobogott rajtunk a záhonyi gyors. Elemi hibákkal segítettük a hazai győzelmet, melyhez gratulálunk nekik.

Fotoalbum


Pátroha - ZVSC megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Pátroha-Záhony 0-3 (0-1)

Pátroha, 80 néző, v.: Vasas.

Pátroha: Przybytek A. - Szabó R., Batár I., Borku T., Hamza A., Bedő I. (Szabó S.), Horváth I. (Bencs Á.), Kovács Sz. (Tóbiás Sz.), Balogh I., Rácz S. (Horváth F.), Kokrák Sz.

Edző: Fabók István.

Záhony: Polyák B. - Győri J., Lingl A., Angyal Á., Osztolykán E. (Semegi J.), Semegi T., Kalu B. (Molnár V.), Karasz A., Czvik S., Szabó Á., Sére L.

Játékos-edző: Karasz Attila.

Gól: Lingl A., Osztolykán E., Sére L.

Ifi: 2-2.

Fabók István: - A felelősség az enyém, azért is, hogy egy játékos szombat este hogyan készül, azért is, hogy egy meccsen mennyit, és milyen minőségben passzol. A csapat leginkább csak szóban tudja vérprofin teljesíteni a taktikát.

Karasz Attila: - Két hasonló gondokkal küszködő csapat találkozóján, rengeteg lehetőségünk maradt még kihasználatlanul.

 

 


ZVSC - Fényeslitke megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Záhony-Fényeslitke 2-5 (2-1)

Záhony, 300 néző, v.: Tassy.

Záhony: Polyák B. - Győri J., Lingl A., Angyal Á., Osztolykán E., Semegi T., Kalu B., Ács G., Czvik S., Koi G., Sére L.
Játékos-edző: Karasz Attila.

Fényeslitke: Kovács T. (Márta J.) - Rusznák S., Szőlősi L., Balogh K. (Fodor Cs.), Lupcsa Cs., Sárkány G., Balogh R. (Tóth Á.), Pálinkás T., Nagy B., Miskolczi G. (Révész Zs.), Bakó G.
Edző: Pokol László.

Gól: Győri J., Ács G., illetve Lupcsa Cs. 2, Nagy B. 2, Miskolczi G.

Ifi: 2-1.

Karasz Attila: A hétközi hatos keretünket sikerül a hétvégi meccsekre feltornászni, annyira, hogy legalább ki tudjunk állni. Nem szerettem volna erre kitérni, de emberségből egy páran nem vizsgáztak jelesre, azok közül akik itthagytak minket.

Pokol László: Korrekt játékvezetés mellett kétgólos hátrányt fordítottunk meg. Gratulálok az egész csapatnak, jól teljesítettek a második félidőben. Sérült kapusunknak mielőbbi jobbulást kívánunk.


ZVSC - Nagydobos megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Záhony-Nagydobos 3-1 (3-0)

Záhony, 100 néző, v.: Kósa Gy.

Záhony: Polyák B. - Balogh S. (Győri J.), Karasz A., Angyal Á., Semegi T., Czvik S., Ling A., Osztolykán E. (Kovács I.), Szabó Á.. Ács G., Kalu B.
Edző: Karasz Attila.

Nagydobos: Mucsicska - Onder G., Varga J., Benkő J., Sipos J., Tóth F., Bégány G., Szabó L., Bálint Cs. (Tóth Zs.) Bégány Zs. (Szender J.), Zsatku Z. (Patály A.).
Játékos-edző: Herceg Attila.

Gól: Kalu B., Ács G., Semegi T., illetve Sipos J.

Ifi: 13-0.

Karasz Attila: Nem vagyok benne biztos hogy győzelmet érdemeltünk, mert a mérkőzés folyamán több periódusban is nagyon rosszul játszottunk. Megyünk tovább, de azt nem tudjuk, hogy a végén mire lesz elég.

Herceg Attila: Nem szeretném kommentálni a pályán látottakat.

Fotoalbum


Újdombrád- ZVSC megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Újdombrád-Záhony 2-1 (1-0)

Újdombrád, 50 néző, v.: Csáki L.

Újdombrád: Sinka Gy. - Kernács József, Ignéczi Cs., Batta J., Szőlősi A., Tóth B. (Veress Á.), Kernács János (Tóth T.), Komlósi L., Csombók Cs. (Geri K.), Horváth A. (Sipos J.), Szabó D.
Megbízott edző: Kállai András.

Záhony: Polyák B. - Lingl A., Kamenytsky, Angyal Á. (Kovács I.), Semegi T., Czvik S., Fazekas Á. (Karasz A.), Osztolykán E., Szabó Á., Ács G., Kalu B.
Játékos-edző: Karasz Attila.

Gól: Komlósi L., Szabó D., illetve Kalu B. Ifi: 0-11.

Kállai András: Győztünk!
Karasz Attila: Az ellenfél szinte helyzet nélkül nyerte meg a mérkőzést, de az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy csak a második félidőben játszottuk azt a futballt, amit mindig is kellene.


ZVSC - Őr megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Záhony-Őr 7-1 (3-0)

Záhony, 150 néző, v.: Király A.

Záhony: Hosszú L. - Lingl A., Kamenytsky, Angyal Á. (Fazekas Á.), Semegi T., Czvik S., Balogh S. (Győri J.), Osztolykán E., Szabó Á., Ács G. (Kovács I.), Kalu B.

Játékos-edző: Karasz Attila.

Őr: Kedves Gy. - Kendl I., Kiss Attila, Kiss K. (Horváth B.), Márton T. (Mondom F.), Tisza M., Kovács T., Szabó V., Makszim G. (Popovics N.), Kiss András (Murguly I.), Szabó A.
Edző: Kálmándi Bertalan,

Gól: Ács G. 2, Balogh S., Szabó Á., Kovács I., Semegi T., Kiss K. (öngól), illetve Kiss A.

Ifi: elmaradt.

Karasz Attila: Kevés jó dolog mellett még egyelőre több volt a rossz, de nyertünk.

Kálmándi Bertalan: - Jó idő, remek játékvezetés, és kitűnő pálya, csak a játékunk nem akar összeállni.

Fotoalbum


Mátészalkai MTK - ZVSC megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Mátészalkai MTK-Záhony 5-0 (3-0)

Mátészalka, 100 néző, v.: Nagy F.

Mátészalka: Pindzsula P. - Magyari M., Bojer B., Rézműves F., Éles R., Sarkadi G. (Kocsán G.), Soltész B., Petrohai G., Szántó Z., Petrohai M. (Lyáh A.), Botos G. (Mészáros T.)
Edző: Bákonyi György.

Záhony: Polyák B. - Karasz A., Kamenszkij, Angyal Á. (Fazekas Á., Lingl A.), Semegi T., Cvzik S., Győri J., Osztolykán E. (Balogh S.), Szabó Á., Ács G., Kalu B.
Játékos-edző: Karasz Attila.

Gól: Sarkadi G., Petrohai M., Petrohai G., Rézműves F. (11-esből), Szántó Z.

Ifi: 2-12.

Bákonyi György: Végig nagy kedvvel játszva, ilyen arányban is megérdemelten győztünk. A sikert lelkes közönségünknek ajánlja a csapat. További sikert kívánnunk Sarkadi Gergő és Katona Richárd játékosainak, akik németországi munkavállalás előtt állnak. Köszönjük a mátészalkai labdarúgásért tett szolgálataikat.

Karasz Attila: - Amilyen dolgok történnek velünk mostanában, azokkal én nem tudok azonosulni. Úgy tisztességes, ha a vezetőséggel egyeztetek, és átadom valakinek a helyem. Sok sikert kívánok azoknak a játékosoknak, akik futballozni is akarnak.


ZVSC - Pap megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Záhony-Pap 2-2 (2-0)

Záhony, 100 néző, v.: Major.

Záhony: Polyák B. - Karasz A., Kamenytsky, Angyal Á., Semegi T. (), Czvik S., Koi G. (Szabó Á.), Osztolykán E., Krizán I., Ács G. (Győri J.), Kalu B.
Játékos-edző: Karasz Attila.

Pap: Tóth Z. - Szabó Sz., Mándoki R., Sajtos N., Filó L., Mudri B., Koi J., Dobrai G., Koi B., Szabó G. (Lesku Cs.), Vedres B. (Sipos V., Bíró J.).
Edző: Maximovits György.

Gól: Osztolykán E., Kalu B., illetve Bíró J. 2.

Ifi: 16-0.

Karasz Attila: Rettenetesen szégyellem magam a mutatott teljesítmény miatt. Nem tudom ki van még így vele, a következő hetekben ki fog derülni.

Maximovits György: Kicsit túlértékeltünk a vendéglátóink képességét, viszont a félidőben sakkjátszmaszerűen új taktikával mentünk ki a pályára. Gratulálok a fiaimnak, végrehajtották az utasításokat.


Tiszamenti SE- ZVSC megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Tiszamenti SE-Záhony 1-3 (0-1)

Gergelyiugornya, 100 néző, v.: Siroki

Tiszamenti SE: Csordás A. - Szűcs Á. (Bartha R.), Széplaki S., Mokri R., Gajda A., Ducsi B. (Csatlós G.), Bálint A. (Popovics P.), Perregrin R., Balogh O., Fodor Cs., Somogyi Á.
Edző: Szabó Gusztáv.

Záhony: Hosszú L. - Czvik S., Karasz A., Kamenyitsky, Angyal Á., Semegi T., Kalu B. (Pingl A.), Szabó Á., Osztolykán E. (Nagy A.), Ács G. (Kovács I.), Fazekas Á. (Győri J.)
Edző: Karasz Attila.

Gól: Perregrin R. (11-esből), illetve Ács G. 2, Osztolykán E.

Ifi: 1-7.

Szabó Gusztáv: - Gratulálunk az ellenfélnek, előrébb tartanak csapatjátékban mint mi. A helyzetekkel jobban kell sáfárkodnunk a hátralévő meccseinken.

Karasz Attila: - Kellemes meglepetés volt a hazai csapat játéka, de a győzelmünk abszolút nem forgott veszélyben. Gratulálok a csapatnak.

Fotoalbum


Vaja - ZVSC megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Vaja-Záhony 2-1 (1-1)

Vaja, 150 néző, v.: Lizák.

Vaja: Pekk J. - Simák J., Simák Zs. (Sashegyi Sz.), Kiss Cs., Soltész Á., Virtás A. (Mulutó P.), Noszál T., Soltész B. (Gáspár D.), Kerekes M. (Hudák P.), Mocsár G., Soós K. (Kiss A.)
Játékos-edző: Gdovin János.

Záhony: Polyák B. - Angyal Á., Karasz A., Kamenytsky, Koi G., Czvik S., Sére L. (Halász T.), Győri J., Zhoffchak, Fazekas Á., Lingl A.
Játékos-edző: Karasz Attila.

Gól: Kerekes M., Mulutó P., illetve Kamenytsky.

Kiállítva: Mocsár G. (92. perc), illetve Koi G. (72. perc).

Ifi: 1-7.

Gdovin János: Nagyon örülök, hogy az utolsó meccsen végre megtört a jég, és győzelemmel búcsúzott a csapat az idei szezontól. Remélem, hogy a folytatás komolyabb, és eredményesebb lesz mint az elmúlt időszak volt.

Karasz Attila: Egyenlő erők küzdelméből a hazai csapat szerencsésebben jött ki.


ZVSC - Ajak megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Záhony-Ajak 3-1 (2-0)

Záhony, 150 néző, v.: Oláh Z.

Záhony: Polyák B. - Angyal Á., Győri J., Halász T., Czvik S., Sére L. (Kamenyetsky), Karasz A., Krizán I., Osztolykán E. (Zhoffchak), Fazekas Á., Koi G. Játékos-edző: Karasz Attila.

Ajak: Leskovics A. - Magyar D., Kovács Z. (Kovács Zs.), Folytán Z., Sütő N., Haga J., Barati I., Varga R., Murin L., Magyar P., Magyar R. Edző: Szanyi János.

Gól: Halász T., Czvik S., Fazekas Á., illetve Magyar D.

Ifi: 7-0.

Karasz Attila: A mérkőzésről sok okosat nem tudok nyilatkozni, a lényeg hogy nyertünk. Viszont úgy gondolom, a záhonyi futball mélyponton van, nagyon érdemes lenne elgondolkozni a hogyan továbbon.

Szanyi János: Az első félidőben adtunk két gól előnyt az ellenfélnek, mert a hátvédsorom fele sérült volt. A második félidőben már majdnem úgy játszottunk ahogy kell, de ez csak a szépítésre volt elég.

Fotoalbum


Nagyhalász - ZVSC megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Nagyhalász - Záhony 4 - 1 (2 - 1)

Nagyhalász, 120 néző, v.: Tassy.

Nagyhalász: Jakocska Cs. - Boros I. (Szitai R.), Balogh N., Tilki M. (Szobonya P.), Turóczi Cs., Kosztik D. (Orosz T.), Kóder L., Horváth M., Tóth Z., Tóth N. (Anderka R.), Szabó S. (Szabó M.).

Játékos-edző: Kiss Gábor.

Záhony: Polyák B. - Angyal Á., Zhoffchak, Kamenytsky, Czvik S., Sére L., Karasz A., Lingl A. (Komóczi M.), Osztolykán E., Fazekas Á., Koi G. (Halász T.).

Játékos-edző: Karasz Attila.

Gól: Tóth N. 3, Szabó M., illetve Karasz A.

Ifi: 4-1.

Kiss Gábor: - Azt hitték sokan, hogy hogy, pedig közben dehogy. Tudjuk, hogy a futballban a „ha” nem játszik. A csapat ezt a mérkőzést is magabiztosan nyerte meg.

Karasz Attila: - Két sérülttel kezdtünk, nyilvánvaló, hogy kilenc emberrel nem lehet pontot szerezni a bajnokcsapat otthonában. Aki a csapat körül van, annak jelen helyzetünkben okosat nem tudok mondani, így legyen elég annyi, hogy két meccs alapján a jobb együttes jutott tovább.


ZVSC - Vasmegyer megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Záhony-Vasmegyer 2-6 (1-4)

Záhony, 200 néző, v.: Kaibás T.

Záhony: Polyák B. - Angyal Á., Zhoffchak, Kamenytsky, Czvik S., Sére L., Karasz A., Krizán I., Győri J. (Halász T.), Fazekas Á. (Osztolykán E.), Koi G. (Borbély G.).

Játékos-edző: Karasz Attila.

Vasmegyer: Kromplák Gy. - Tóth M., Tardi Zs., Lábas P., Dankó M., Bodó I., Iván Zs. (Csombók Cs.), Edson, Bilecz J., Laskay F. (Zsoldos T.), Csombók Z.

Edző: Bodó Attila.

Gól: Sére L. 2, illetve Iván Zs. 2, Csombók Z. 2, Edson, Bodó I.

Ifi: 2-2.

Karasz Attila: - Köszönöm Icu barátomnak, hogy ma rendelkezésünkre állt, jó pár játékosom példát vehetne róla. Nagyon nehéz helyzetben vagyunk a hiányzóink miatt, megpróbálunk a hátralévő meccseken tisztességesen helytállni.

Bodó Attila: - Megállítottuk a záhonyi gyorsvonatot. Ezzel a győzelemmel búcsúztatjuk Tardi Zsoltot, köszönjük a csapatért tett szolgálatait.

Fotoalbum


Kék - ZVSC megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Kék-Záhony 1-1 (0-1)

Kék, 150 néző, v.: Kovács I Z..

Kék: Himmer A. - Szabó K., Simon S., Csáki A., Nagy J., Erőss P., Somogyi Cs., Tóth G., Ignácz G., Kamarás J., Szurcsik Z. (Szurcsik G.).
Megbízott edző:
Kormány Zoltán.

Záhony: Polyák B. - Angyal Á., Semegi J. (Győri J.), Kamenytsky, Czvik S., Sére L., Karasz A., Osztolykán M. (Halász T.), Osztolykán E., Fazekas Á., Koi G.
Játékos-edző: Karasz Attila.

Gól: Szurcsik Z., illetve Osztolykán E.

Ifi: 0-6.

Papp Zsolt: - Küzdeni tudásból jelesre vizsgázott a csapat, ha a hátralévő mérkőzéseken is ilyen lesz a hozzáállás, akkor talán lesz esélyünk a megkapaszkodásra. További sok sikert kívánunk a záhonyi csapatnak.

Karasz Attila: - Ha a hazai csapat minden meccsen így játszana, jóval előrébb lenne a tabellán. Saját csapatomra sem haragszom, sajnos nagyon elfogytunk a szezon végére. Két-három játékosom valóság showban képzeli magát, nekik üzenem, ha nem csinálnak semmit, az az életben sem jár eredménnyel.

Fotoalbum


ZVSC - Pátroha megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Záhony - Pátroha 5 - 1 ( 2 - 1 )

Záhony, 80 néző, v.: Rajzinger.

Záhony: Polyák B. (Hosszú L.) - Angyal Á., Semegi J., Kamenytsky, Czvik S., Sére L., Karasz A., Zhoffchak (Halász T.), Győri J. (Kovács I., Osztolykán E.), Fazekas Á., Koi G.

Játékos-edző: Karasz Attila.

Pátroha: Fintor S. (Varga B.) - Kertész L. (Póti N.), Farkas T., Rácz S., Pljutyinszkij A. (Gulyás J.), Borku T. (Tóth A.), Horváth F., Mocsár Cs., Sarkadi Sz., Kiss R., Batár I.

Megbízott edző: Lusánszki László.

Gól: Fazekas Á. 2, Zhoffchak, Sére L., Osztolykán E., illetve Sarkadi Sz. (11-esből).

Ifi: 0-3.

Karasz Attila: Csodás időben, ragyogó játék mellett kitűnő ellenféllel játszottunk. Kár, hogy mindezt csak álmodtam. A játékvezetés viszont rendben volt, ma ők teljesítettek szinte a legjobban a mezőnyben.

Lusánszki László: Megérdemelt hazai győzelem született, további sok sikert kívánunk Záhonynak. Az ifik győzelméhez gratulálok.

Fotoalbum


ZVSC - Nyírkarász megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Záhony - Nyírkarász 1 - 1 ( 0 - 1 )

Záhony, 200 néző, v.: Bendik J.

Záhony: Polyák B. - Angyal Á. (Fazekas Á.), Semegi J., Kamenytsky, Czvik S., Séra L., Karasz A., Zhoffchak, Győri J. (Halász T.), Osztolykán E., Koi G.
Játékos-edző: Karasz Attila.

Nyírkarász: Tóth Z. - Kozma A., Rákóczi A., Liptai D., Horváth G., Ujj Gy., Till J., Horváth J., Tóth T. (Király J.), Zakor J. (Kocserha G.), Jávor P.
Edző: Tóth Tibor.

Gól: Sére L., illetve Zakor J.

Ifi: 1-2.

Karasz Attila: Úgy érzem, hogy aki kilátogatott a mérkőzésre, jó iramú, hajtós összecsapást látott. A hetvenedik percig „agyonnyerhettük” volna a meccset, a vége azonban igazságos döntetlen lett.

Tóth Tibor: Nagy jó iramú mérkőzésen igazságos eredmény született, mivel az első félidő a hazaiaké, a második a miénk volt. A játékvezető sajnos nem ütötte meg az osztály színvonalát. Gratulálok az ifik győzelméhez.


Rohod - ZVSC megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Rohod-Záhony 3 -5 (2-2)

Nyírmada, 100 néző, v.: Szűcs T.

Rohod: Tomasovszki G. - Doboveczki I., Gazdag A., Jávor N. (Jóni A.), Király T., Kézi B., Simák L., Dobronyi J., Szilágyi Z., Bencze M., Tóth F. (Simon J.).
Játékos-edző: Gazdag Attila.

Záhony: Polyák B. - Angyal Á. (Halász T.), Semegi J., Kamenytsky R., Czvik S., Sére L., Karasz A., Osztolykán M.,Zhoffchak V.,Győri J. (Fazekas Á.),Osztolykán E.
Játékos-edző: Karasz Attila.

Gól: Bencze M., Király T., Kézi B., illetve Zhoffchak 2, Kamenytsky, Győri J., Osztolykán M.

Kiállítva: Osztolykán M. (85. perc).

Ifi: 0-4.

Gazdag Attila: - A mai napon úgy játszottunk, ahogy azt a vezetőség is elvárja. Négy hármas vendégvezetésnél mi ziccert hibáztunk, a záhonyiak viszont ezután megadták a kegyelemdöfést. Úgy gondolom, erőben kell még javulnunk.

Karasz Attila: - Nyögvenyelős mérkőzés volt, mert sok gonddal küszködünk: van két tartós sérültünk, két embert a Csellengőkkel kerestetek, egy ember pedig elbotlott hajnalban a kocsmaküszöbben.

Fotoalbum


Demecser - ZVSC megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Demecser - Záhony 0 - 3 ( 0 - 1 )

Demecser, 120 néző, v.: Fürjes.

Demecser: Simon T. - Balogh Cs., Molnár A. (Kiss R.), Kocsis Z. (Lehóczki Zs.), Minyin, Fabu R. (Mándoki L.), Rigmányi L. (Kertész K.), Illés J., Gombkötő J., Hajnal A., Varga E.
Játékos-edző: Minyin Vitalij.

Záhony: Polyák B. - Angyal Á. (Győri J.), Semegi J., Kamenytsky, Czvik S., Sére L., Karasz A. (Fazekas Á.), Osztolykán M., Zhoffchak, Koi G., Osztolykán E.
Játékos-edző: Karasz Attila.

Gól: Osztolykán M., Czvik S., Osztolykán E.

Ifi: 1-6.

Minyin Vitalij: - Ezt a játékot gólokra játsszák. A kapu előtti helyzeteinknél nem koncentráltunk eléggé, és sajnos ez lett az eredménye.

Karasz Attila: - A héten nagyon kemény munkát végeztek a fiúk, valószínűleg vetettek. Hogy milyen lesz az aratás, azt csak júliusban tudom megmondani. A mai győzelemhez viszont gratulálok nekik.


Élménybeszámoló

2014. március 28.-án 1730-tól a Záhonyi Vasutas Sportclub székházában tart élménybeszámolót Mészöly Kálmán, a legendás "Szőke Szikla".

Szeretettel várunk minden érdeklődőt a rendezvényre:

                                               ZVSC elnökség


ZVSC - Pap megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Záhony-Pap 5-1 (2-0)

Záhony, 100 néző, v.: Henzsely.

Záhony: Polyák B. - Angyal Á. (Halász T.), Semegi J., Kamenytsky, Czvik S., Sére L. (Fazekas Á.), Karasz A.,Osztolykán M.,Zhoffchak,Koi G.,Győri J. (Osztolykán E.)
Játékos-edző: Karasz Attila.

Pap: Kovács Zs. - Onder G., Mudri B., Danku J., Hamza A. (Ombodi T.), Balogh I. (Köblös T.), Bandor J. (Virtás D.), Szoboszlai B., Kázsmér L., Szabó G. (Sajtos N.), Kerepesi L.
Edző: Dallos László.

Gól: Czvik S., Sére L., Osztolykán M., Karasz A., Zhoffchak, illetve Szabó G.

Ifi: 3-2.

Karasz Attila: Gratulálok csapatomnak, nem hittem, hogy ilyen különbséggel fogunk nyerni. További sok sikert kívánunk a vendégeknek.

Dallos László: Kellemes edzőpartnerei voltunk a hazaiaknak. Ilyen kedvtelen, és akaratgyenge csapattal, mint amilyen a miénk volt ma, pályafutásom alatt még nem találkoztam. Ebben a formában ezt a játékot nem lehet, és nincs is értelme művelni.

Fotoalbum


Gávavencsellő - ZVSC megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Gávavencsellő - Záhony 0 - 1 ( 0 - 1 )

Gávavencsellő, 100 néző, v.: Gergely S.

Gávavencsellő: Simkó M. - Pásztor Zs., Hengsperger A., Bodnár S. (Hacsa N.), Szabó Z., Gégény Z. (Mátyás F.), Koczogh I. (Nagy R.), Csohány Z., Balázs K., Majchrovics Z. (Hullár Gy.), Kőpájer J.

Játékos-edző: ifj. Hegsperger András

Záhony: Polyák B. - Angyal Á., Semegi J., Kamenytsky, Czvik S., Sére L., Karasz A., Osztolykán M. (Halász T.), Zhoffchak, Osztolykán E., Győri J. (Fazekas Á.).

Játékos-edző: Karasz Attila

Gól: Sére L.

Kiállítva: Szabó Z. (89. perc).

Ifi: 0-3.

Ifj. Hengsperger András: A szimpatikus ellenfél megérdemelten vitte el a három pontot, mind akaratban, mind játékban fölénk kerekedtek a mai napon.

Karasz Attila: Az időjárás nem hozott jó játékot, ebben a szélben Ötvös Csöpi a vitorlásversenyt nyerte volna meg, mi meg a meccset hoztuk le.


Fényeslitke - ZVSC megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Fényeslitke - Záhony 2 - 1 ( 0 - 1 )

Pap, 200 néző, v.: Szabó I.

Fényeslitke: Márta J. - Bakó G., Szőlősi L. (Miskolczi G.), Sárkány G., Révész Zs., Pálinkás T. (Tóth Á.), Balogh K. (Lesku P.), Lupcsa Cs., Balogh R., Szabó Á., Nagy B. (Nagy Z.)
Edző: Pokol László.

Záhony: Polyák B. - Koi G., Semegi J. (Fazekas Á.), Kamenytsky, Czvik S., Sére L. (Kovács I.), Karasz A., Osztolykán M., Zhoffchak, Osztolykán E., Győri J.
Játékos-edző: Karasz Attila.

Gól: Lupcsa Cs., Sárkány G., illetve Osztolyán E.

Kiállítva: Szabó Á. (73. perc), illetve Koi G. (70. perc).

Ifi: 1-3.

Pokol László: Gratulálok minden egyes játékosnak a mai győzelemhez. Mielőbbi gyógyulást kívánok a két, súlyosan sérült futballistánknak. További sok sikert kívánunk a záhonyi csapatnak.

Karasz Attila: A két csapat nagyon idény eleji formát mutatott, de ehhez fel tudott nőni a játékvezető is. Papra holtig járunk tanulni.

Fotoalbum


1%

F E L H Í V Á S !

Tisztelt Hölgyem / Uram!

A Záhonyi Vasutas Sport Club elnöksége ez úton szeretné megköszönni, hogy megtisztelt bizalmával és bennünket támogatott 2013. évi SZJA 1 %-val, amely  összesen 474.000 Ft volt. A felajánlott SZJA 1%-ot az egyesületünk ifjúsági és szabadidősport tevékenységének támogatására használtunk fel.

Kérjük, - amennyiben továbbra is számíthatunk bizalmára -, hogy e nemes cél támogatása érdekében a 2014. évi SZJA 1 %-át szíveskedjék részünkre felajánlani.

Adószámunk:  19856603 - 1 -15

Bizalmát és támogatását köszönjük!

                             Tisztelettel: a ZVSC elnöksége

Bővebben...


Teremfoci

Befejeződött a Záhonyi Vasutas Sport Club Szabadidősport Bizottsága által szervezett 2014. évi Záhonyi Járási és  – Városi teremlabdarúgó bajnokság, amely január 11.-én és 25.-én került  megrendezésre a Kisvárda-i városi tornacsarnokban. A bajnokság két kategóriában került megrendezésre.

Egyéb kategóriában:    

I. helyezett  ZVSC ifi

35 éven felüliek kategóriájában

I. helyezett Vasútőr Kft.  

U11 kategóriában

I. helyezett Kisvárda "B"

35 éven felüliek kategóriájában

I. helyezett Gyulaháza

Bővebben...

Fotoalbum


ZVSC - Gyulaháza megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Záhony - Gyulaháza 4 - 2 ( 1 - 1 )

Záhony, 150 néző, v.: Major O.

Záhony: Polyák B. - Zhoffchak, Győri J. (Osztolykán M.), Czvik S., Kamenytsky, Osztolykán E. (Halász T.), Balogh S. (Demeter I.), Semegi J., Koi G., Karasz A. (Póti R.), Sére L.
Játékos-edző: Karasz Attila.

Gyulaháza: Bandor F. - Lévai Cs., Farkas G., Haga S. (dr. Bardi B.), Bombera M. (Dudás L.), Deák B., Deák Z., Éles I., Gazdag A., Molnár G., Kapin M. (Tóth D.).
Edző: Bardi Béla.

Gól: Zhoffchak 2, Balogh S. 2, illetve Bombera M. (11-esből), Gazdag A. (11-esből).

Ifi: 0-1.

Karasz Attila: A nyár végén az őszi légyhez hasonlítottunk, az ősszel lendületbe jöttünk mint egy műlesikló, de nagy kérdés, hogy tavasszal kihez fogunk hasonlítani.

Bardi Béla: Bár nem játszottunk jól, de durva egyéni hibák is kellett hozzá, hogy vereséget szenvedjünk.


ZVSC - Vaja megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Záhony - Vaja 3 - 0 ( 2 - 0 )

Záhony, 150 néző, v.: Biricz.

Záhony: Polyák B. - Osztolykán M., Győri J. (Nagy G.), Angyal Á., Kamenytsky, Osztolykán E. (Halász T.), Balogh S., Semegi J., Koi G. (Demeter I.), Karasz A., Sére L. (Póti R.).
Játékos-edző:
Karasz Attila.

Vaja: Pekk J. - Simák J., Noszál T., Kiss A., Simák Zs., Soltész Á. (Barna Z.), Soltész B., Mulutó P., Mocsár G. (Soós K.), Zakor J., Kiss Cs.
Játékos-edző:
Gdovin János.

Gól: Osztolykán E. 2, Balogh S.

Ifi: 2-2.

Karasz Attila: Gratulálok csapatomnak, remélem, hogy ezzel a győzelemmel nem vonulunk téli álomra, mint a barnamedve.

Gdovin János: Ez volt az a meccs, amikor minden szempontból felülmúltak bennünket. Remélem a játékosok tanultak ebből, és belátják, edzés nélkül nehéz eredményesen futballozni.

Fotoalbum


Ajak - ZVSC megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Ajak - Záhony 3 - 2 ( 1 - 1 )

Ajak, 140 néző, v.: Csorba.

Ajak: Leskovics A. - Kovács A., Kovács Z., Sütő N., Horváth A., Kovács Cs., Magyar P., Turik J., Kovács P. (Magyar D.), Barati I., Murin L. (Takács J.).
Edző: Szanyi János.

Záhony: Polyák B. - Zhoffchak, Győri J., Angyal Á., Kamenytsky, Osztolykán E. (Osztolykán M.), Balogh S. (Nagy G.), Semegi J., Koi G., Karasz A., Sére L.
Játékos-edző: Karasz Attila.

Gól: Horváth A. 2, Turik J., illetve Zhoffchak 2.

Ifi: 1-7.

Szanyi János: Erőnket és kitartásunkat mutatja, hogy vesztes helyzetből is magabiztosan hoztuk a győzelmet. Ehhez kellett egy jól játszó ellenfél is.

Karasz Attila: Az első félidőben eldönthettük volna a mérkőzést, a másodikban viszont kicsit magára talált a hazai csapat. Mi egész ősszel mágneses kapcsolatban állunk a kapott góljainkkal, így a végén nem születhetett más eredmény.

Fotoalbum


ZVSC - Nagyhalász megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Záhony - Nagyhalász 2 - 0 ( 1 - 0 )

Záhony, 200 néző, v.: Piskóczi.

Záhony: Polyák B. - Zhoffchak, Győri J. (Osztolykán M.), Angyal Á., Kamenytski, Osztolykán E., Nagy G. (Balogh S.), Czvik S., Koi G., Karasz A., Sére L.
Játékos-edző: Karasz Attila.

Nagyhalász: Jakocska Cs. - Orosz T., Tilki M., Balogh N., Turóczi Cs., Kóder L., Szitai R. (Kiss G.), Horváth M. (Kádár A.), Tóth Z. (Boros I.), Mocsár Cs., Szabó M.
Játékos-edző: Kiss Gábor.

Gól: Győri J. 2.

Kiállítva: Czvik S. (25. perc).
Ifi: 3-1.

Karasz Attila: - Emberhátrányban játszva is megérdemelten nyertük meg a mérkőzést. További sok sikert kívánok a vendégeknek, ettől még ők a bajnokság esélyesei.

Kiss Gábor: - A végeredmény hűen tükrözi a heti hozzáállásunkat. A Záhony tíz emberrel játszva is fölénk kerekedett minden szempontból, ehhez gratulálok nekik. Nincs világvége, a következő három meccsünket meg fogjuk nyerni. A vereségünk ellenére köszönjük a szurkolóink lelkes bíztatását.

Fotoalbum


Vasmegyer - ZVSC megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Vasmegyer-Záhony 2 - 3 ( 2 - 1 )

Vasmegyer, 50 néző, v.: Kiss L.

Vasmegyer: Kállai P. - Csombók Cs. (Winkler A.), Farkas J., Dankó M., Bodó I., Éles Cs. (Farkas J.), Bilecz J. (Krompák Gy.), Iván Zs., Farkas N., Lábas P., Edson.

Edző: Bodó Attila.

Záhony: Polyák B. - Zhoffchak, Semegi J., Angyal Á., Kamenytsky, Osztolykán E., Osztolykán M. (Győri J.), Balogh S. (Póti R.), Koi G., Karasz A., Sére L.

Játékos-edző: Karasz Attila.

Gól: Iván Zs., Bilecz J., illetve Balogh S., Kamenytsky, Zhoffchak.

Kiállítva: Semegi J. (63. perc).

Ifi: 4-5.

Bodó Attila: - Úgy érzem, most kell felállnom a kispadról. Ezt már nem bírom tovább idegekkel.

Karasz Attila: - A végeredmény alapján igen nehezen nyertünk, de a mutatott játékunkból kiindulva nagy csoda lett volna, ha nem tudjuk a magunk javára fordítani a mérkőzést.


ZVSC - Kék megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Záhony - Kék 5 - 2 ( 2 - 0 )

Záhony, 100 néző, v.: Híres.

Záhony: Polyák B. - Zhoffchak V., Semegi J. (Póti R.), Angyal Á., Kamenytsky R., Osztolykán E., Osztolykán M. (Halász T.), Balogh S. (Demeter I.), Koi G., Karasz A., Sére L.

Játékos-edző: Karasz Attila.

Kék: Himmer A. - Csáki A., Szabó M., Tóth G., Kató Z. (Koncz G.), Tóth G., Kántor Z., Hegedüs L., Szurcsik Z. (Pelsőczi I.), Ignácz G. (Spitzmüller A.), Minyin V.

Játékos-edző: Minyin Vitalij.

Gól: Balogh S. 2, Halász T. 2, Zhoffchak V., illetve Csáki A., Tóth G.

Ifi: 4-0.

Karasz Attila: - A bajnokság elején a futballhoz való hozzáállásunk nulla volt, ebből játékban léptünk egyet előre. Hogy még tovább lépjünk, ahhoz egyes embereknek ki kell húzni a fejét a homokból.

Minyin Vitalij: - Megérdemelt hazai győzelem. Ha az elején jobban koncentrálunk, szorosabb eredmény születhetett volna.

Fotoalbum


Pátroha - ZVSC megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Pátroha-Záhony 1 - 6 ( 0 - 3 )

Pátroha, 100 néző, v.: Homonai.

Pátroha: Fintor - Pljutiynszkij A. (Borku T.), Tóbiás, Horváth F., Hamza A., Balogh I., Csikós A., Rácz S. (Póti N.), Bodnár G,., Várnai R., Almási Z.

Játékos-edző: Várnai Róbert.

Záhony: Polyák B. - Zhoffchak V., Semegi J., Angyal Á., Kamenytsky R., Czvik S. (Osztolykán E.), Osztolykán M. (Póti R.), Balogh S. (Demeter I.), Koi G., Karasz A., Sére L.

Játékos-edző: Karasz Attila.

Gól: Várnai R. (11-esből), illetve Balogh S. 3, Karasz A., Zhoffchak V., Sére L.

Kiállítva: Hamza A. (52. perc). Ifi: 1-0.

Várnai Róbert: Négy hete jeleztem, hogy nem jár a csapat edzésre, de süket fülekre találtam, ezért számomra ez az eredmény egyáltalán nem meglepő. Gratulálunk a Záhonynak.

Karasz Attila: A mérkőzés előtt minden játékosom szemében tüzet láttam, néhányban pedig véraláfutást. Aztán nagy örömömre, mindenki oroszlán volt a meccsen.

Fotoalbum


ZVSC - Újdombrád megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Záhony - Újdombrád 2 - 1 ( 1 - 0 )

Záhony, 200 néző, v.: Tassy.

Záhony: Polyák B. - Zhoffchak V. (Póti R.), Semegi J., Angyal Á., Kamenytsky R., Czvik S., Osztolykán M., Balogh S. (Karasz A.), Koi G., Osztolykán E. (Gapak O.), Sére L.
Játékos-edző: Karasz Attila.

Újdombrád: Sinka Gy. - Batta J., Balázs L. (Szoboszlai B.), Tóth T., Kernács J., Boros I., Farkas A., Sinka J., Csombók Cs., Ignéczi Cs., Lakatos Z. (Horváth A.).
Edző: Fabók István

Gól: Zhoffchak V., Osztolykán M., illetve Horváth A.

Ifi: 6-4.

Karasz Attila: Örülök, hogy a héten sikerült rendet tenni a fejekben. Jó mérkőzést játszottunk, szerintem nagyobb is volt a két csapat közti különbség, de ezért is három pontot adnak.

Fabók István: Ez a show most nélkülünk folytatódik tovább, de a futball igazsága az, hogy a folyón akkor kell átmenni, amikor a híd már elkészült.


Nyírkarász - ZVSC megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Nyírkarász - Záhony 2 - 0 ( 1 - 0 )

Nyírkarász, 100 néző, v.: Sándor Cs. Nyírkarász: Tóth Z. - Tóth B. (Kocserha G.), Tóth T. (Fecsku I.), Ujj Gy. (Nagy B.), Juhász L., Mándoki R., Jávor P., Rákóczi L., Majoros I., Papp Zs., Till J.
Játékos-edző: Fecsku István.

Záhony: Polyák B. - Zhoffchak V., Semegi J., Angyal Á., Kamenytsky R., Czvik S., Osztolykán M., Gapak O. (Karasz A.), Koi G. (Borbély G.), Osztolykán E. (Balogh S.), Sére L.
Játékos-edző: Karasz Attila.

Gól: Tóth T., Tóth B.

Ifi: 0-4.

Fecsku István: - Kiváló játékvezetés mellett megérdemelt hazai győzelem született.

Karasz Attila: - A pátrohai kollégámnak igaza volt, aki ma kilátogatott a meccsre, jól szórakozhatott. A védelmemmel nem tudok mit kezdeni, pedig többet forgattam őket, mint lagziban a menyecskét.

Fotoalbum


ZVSC - Szpari barátságos labdarúgó mérkőzés

Záhonyi VSC - Nyíregyháza Spartacus 0 - 4 ( 0 - 1 )

Gól: Szathmári 3, Pákolicz.

Az együttest a záhonyiak látták vendégül egy előkészületi mérkőzésen, a nyíregyháziak közül aki nem lépett pályára, az edzett. A találkozón Pákolicz Dávid révén már az első félidőben vezetett a Szpari, szünet után a fiatal Szathmári Sándor triplájával alakult ki a végeredmény.

Fotoalbum


ZVSC - Rohod megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Záhony - Rohod 5 - 2 ( 3 - 0 )

Záhony, 100 néző, v.: Kosztyu J.

Záhony: Polyák B. (Barna Z.) - Karasz A., Semegi J., Angyal Á., Kamenytsky R., Győri J., Osztolykán M., Gapak O. (Fazekas Á.), Koi G. (Demeter I.), Osztolykán E. (Borbély G.), Sére L. (Póti R.)
Játékos-edző: Karasz Attila.

Rohod: Papp J. - Kósa A., Zakor J., Balogh N., Tóth F., Kézi B., Sashegyi G., Simák J., Bencze M., Simák L. (Nagy I.), Nyavádi S. (Zámbó Gy.).
Játékos-edző: Kósa Attila.

Gól: Osztolykán M. 2 (egyet 11-esből), Gapak O., Borbély G., Karasz A., illetve Kézi B. 2.

Ifi: 1-4.

Karasz Attila: Javaslom annak a csapatnak, amely gólt akar rúgni ellenünk, lépje át a félpályát.

Kósa Attila: Olyan a hátterünk, mint a Feszty-körkép, körbetartozás, körbemutogatás. Igaz, százezer forintból nehéz csapatot csinálni. Minden tiszteletem annak a huszonkét játékosé, aki minden vasárnap küzd a pályán.

Fotoalbum


Nyírtura - ZVSC megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Nyírtura - Záhony 0 - 6 ( 0 - 1 )

Sényő, 50 néző, v.: Henzsely.

Nyírtura: Torma I. - Varga J., Kertész Cs. (Miczi J.), Simon L., Pataki F., Csobán B., Molnár M. (Milotai Z.), Tóth Gy. (Mikó Sz.), Dankó D., Pavelcsák N., Mezei B.
Játékos-edző: Miczi József.

Záhony: Polyák B. - Karasz A. (Póti R.), Semegi J., Angyal Á., Kamenickij, Zsoffcsak, Osztolykán M., Gapak (Borbély G.), Koi G., Osztolykán E. (Fazekas Á.), Sére L. (Győri J.)
Játékos-edző: Karasz Attila.

Gól: Osztolykán E. 3, Zsoffcsak V., Osztolykán M. (11-esből), Borbély G.

Ifi: 1-8.

Miczi József: Egy félidei játék felelt meg az elvárásoknak, a folytatásban aztán egyéni hibákból ismét elkerülhető gólokat kaptunk.

Karasz Attila: Gratulálok játékosaimnak, végig komolyan tudtuk venni a mérkőzést a nagyon szimpatikusan játszó hazai csapattal szemben.

Fotoalbum


ZVSC-Demecser megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Záhony - Demecser 1 - 2 ( 0 - 1 )

Záhony, 100 néző, v.: Tassy.

Záhony: Polyák B. - Karasz A., Semegi J., Angyal Á., Kamenytsky R., Zhoffchak V., Osztolykán M., Gapak O. (Osztolykán E.), Koi G., Fazekas Á. (Borbély G.), Czvik S.
Játékos-edző: Karasz Attila.

Demecser: Krizsanovszki A. - Balogh Cs., Varga E., Gombkötő J., Benkő A. (Mándoki L.), Sebők I., Varga T., Gombkötő S. (Szabó Gy.), Illés J., Gombkötő Z., Kocsis Z.
Játékos-edző: Gombkötő Sándor.

Gól: Osztolykán E., illetve Kocsis Z., Gombkötő Z.

Ifi: 8-2.

Karasz Attila: Huszonöt perc alatt nem lehet mérkőzést nyerni. Hű tükörképet kaptunk az elmúlt egy hónap munkájáról.

Gombkötő Sándor: Inkább kevesebb oroszlánt, mint sok nyulat. Aki nem jött el, az szégyellheti magát, tisztelet a kivételnek. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez.

Fotoalbum


Záhony-Gávavencsellő megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Záhony-Gávavencsellő 3 - 0 ( 2 - 0 )

Záhony, 100 néző, v.: Vasas.

Záhony: Polyák B. - Sére L. (Fóti R.), Karasz A., Semegi J., Angyal Á. (Fazekas Á.), Czvik S., Kamenytsky R., Zhoffchak V., Osztolykán M., Gapak O. (Borbély G.), Koi G.
Játékos-edző: Karasz Attila.

Gávavencsellő: Simkó M. - Szabó B., Mogyorósi F., Hengsperger A., Bodnár S. (Szabó Z.), Balogh R. (Kőpájer J.), Venczel I. (Kiss G.), Potornai M. (Hacsa N.), Köteles K., Anderka R., Balázs K.
Edző: Pausz Béla.

Gól: Osztolykán M., Gapak O., Karasz A. (11-esből).

Ifi: 3-2.

Karasz Attila: - Gratulálok a játékosaimnak, köszönöm hogy megajándékoztak az első edzői győzelmemmel. A vendégcsapatot sem szabad leírni, érdemes mindenkinek odafigyelni rájuk.

Pausz Béla: - Egy hetünk van arra, hogy rendet rakjunk. Remélem ez a pofon még jókor jött. Dolgozunk tovább, gratulálok a hazai csapatnak.

Fotoalbum


ZVSC sportfejlesztési program

A  Záhonyi Vasutas Sport Club Magyar Labdarúgó Szövetség által jóváhagyott 2013-2014. évi sportfejlesztési programja:

Bővebben...


ZVSC-Fényeslitke megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Záhony - Fényeslitke 2 - 2 ( 2 - 0 )

Záhony, 150 néző, v.: Szabó I.

Záhony: Polyák B. - Sére L. (Borbély G.), Karasz A., Semegi J., Angyal Á., Czvik S., Kamenytsky R., Zhoffchak V., Győri J. (Osztolykán M.), Gapak O. (Fazekas Á.), Koi G.
Játékos-edző: Karasz Attila.

Fényeslitke: Janda T. - Lesku P., Sárkány G., Sajtos N. (Nagy Z.), Lupcsa Cs., Szabó Á., Balogh R., Kovács I. (Nagy B.), Miskolczi G., Balogh K. (Pásztor S.), Ablonczy D.
Edző: Pokol László.

Gól: Gapak O., Zhoffchak V., illetve Miskolczi G., Lupcsa Cs.

Ifi: 19-3

Karasz Attila: - Amíg ilyen megoldásokat választunk, mint az eddigi két mérkőzés során, nem számíthatunk jobb eredményre.

Pokol László: - A múlt heti rossz kezdés után sikerült pontot szerezni vesztett állásból, gratulálok a csapatnak. A játékosok Holló Tivadar elnökségi tagnak jobbulást kívánnak.

Fotoalbum


Gyulaháza - ZVSC megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Gyulaháza KSE - Záhonyi VSC 4 - 0 ( 2 - 0 )

Gyulaháza, 150 néző, v.: Tassy.

Gyulaháza: Bandor J. - Molnár G., Lévai Cs., Kapin M., Tóth G. (ifj. Dudás L.), Bombera M. (Aga S.), Gáti S., Deák B. (Farkas G.), Deák Z., Gazdag A. (Kovács B.), Éles I. (Bardi B.)
Edző: Bardi Béla.

Záhony: Polyák B. - Sére L., Karasz A., Semegi J. (Koi G.), Angyal Á., Czvik S., Kamenytsky R., Osztolykán M. (Póti R.), Győri J., Osztolykán E. (Fazekas Á.), Gapak O.
tékos-edző: Karasz Attila

Gól: Éles I. 2, Bombera M. (11-esből), Kovács B.

Ifi: 2-2.

Bardi Béla: - Magabiztos, megérdemelt győzelmet arattunk a jó erőkből álló vendégcsapat ellen.

Karasz Attila: - Gratulálok a hazai csapatnak, minden gólpasszunkat értékesítették. Azon sem csodálkozom, hogy Gyulaháza lőtt tizenegyest, mi pedig nem.


MLSZ határozat

A Magyar Labdarúgó Szövetség a Tao törvény valamint a látvány-csapatsport támogatását biztosító támogatási igazolás kiállításáról, felhasználásáról, a támogatás elszámolásának és ellenőrzésének, valamint visszafizetésének szabályairól szóló Kormányrendelet alapján határozatot hozott a Záhonyi Vasutas Sport Club kérelmének ügyében.

Bővebben...


Gávavencsellő-ZVSC megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Gávavencsellő - Záhony 3 - 0 ( 1 - 0 )

Gávavencsellő, 120 néző, v.: Szűcs N.

Gávavencsellő: Simkó M. - Koczogh I., Lakatos I., Szabó Z., Szabó B., Brondics P., Hullár Gy.,Köteles K.,Balogh L. (Potornai M.),Anderka R.(Balogh R.),Majchrovics Z. (Hengsperger A.)

Játékos-edző: ifj. Hengsperger András.

Záhony: Polyák B. - Halász T. (Demeter I.), Kamenyeczki R., Háda J., Czvik S., Ésik A., Sére L., Fazekas Á. (Csépke Z.), Győri J., Kovács I., Borbély G. (Mester Á.)

Edző: Pokol László.

Gól: Anderka R. (11-esből), Majchrovics Z., Brondics P.

Ifi: 5-0.

Ifj. Hengsperger András: - Szimpatikusan játszó ellenfél ellen megérdemelten győztünk.

Pokol László: - Gratulálok a hazaiaknak a győzelemhez, további sok sikert kívánok nekik.


Meghívó közgyűlésre

 

A Záhonyi Vasutas Sport Club elnöksége értesíti Tisztelt Tagságát, hogy 2013. május 24.-én 15,00 órakor tartja éves rendes közgyűlését a ZVSC székházának klubtermében.

 

Napirendi pontok:

1./ A sportegyesület elnökségének beszámolója az elmúlt közgyűlés
óta végzett munkájáról, javaslata a következő időszak feladataira.
( szóban )
Ea.: Erdei Árpád ügyvezető elnök.

...

Bővebben...


ZVSC-Pap megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Záhony - Pap 1 - 3 ( 1 - 2 )

Záhony, 100 néző, v.: Znamecz.

Záhony: Barna Z. - Ésik A., Kamenyeczki R., Osztolykán E., Czvik S., Ring A., Sére L., Brailla V., Fazekas Á. (Borbély G.), Kovács I., Halász T. (Csépke Z.).

Edző: Pokol László.

Pap: Kovács Zs. - Onder G., Molnár Cs., Pálinkás T., Kovács T. (Szabó G.), Szabó Sz., Szabó Á., Kázsmér L. (Jónás K.), Szoboszlai B. (Vedres B.), Vass J. (Koi Z.), Ács G. Edző: Dallos László. Gól: Brailla V., illetve Szoboszlai B., Ács G., Szabó G.

Kiállítva: Osztolykán E. (43. perc).

Ifi: 2-0.

Pokol László: - A játékvezető egy szabályos egyenlítő góltól fosztotta meg a csapatot. Továbbra is nehéz helyzetben vagyunk.

Dallos László: - Igaz, hogy sok hibával játszottunk, de a győzelemhez ennyi is elég volt.

Fotoalbum


Ajak-Záhony megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Ajak - Záhony 6 - 0 ( 2 - 0 )

Ajak, 100 néző, v.: Bendik T.

Ajak: Leskovics A. - Kovács A., Barati I., Márton I. (Magyar R.), Sütő N., Horváth A., Turik J., Kovács Cs., Makay R., Kovács L., Magyar P. (Magyar D.).
Edző: Juhász László.

Záhony: Polyák B. - Demeter I. (Papp T.), Kemenyeczki R., Háda J., Czvik S., Ésik A., Fazekas Á. (Barna Z.), Brailla V., Győri J. (Halász T.), Borbély G., Osztolykán E.
Edző. Pokol László.

Gól: Kovács Cs. 2, Kovács L. 2, Horváth A., Magyar P.

Ifi: 2-5.

Juhász László: - Jó játékkal, magabiztos győzelem arattunk. Gratulálok a fiúknak.

Pokol László: - Tartalékos csapatom ma ennyire volt képes, ezen én már nem tudok segíten

Fotoalbum


Záhony-Vaja megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Záhony - Vaja 0 - 0

Záhony, 100 néző, v.: Máté I.

Záhony: Polyák B. - Halász T. (Ésik A.), Kemenyeczki R., Osztolykán E., Czvik S., Győri J. (Fazekas Á.), Kovács I., Brailla V. (Papp T.), Osztolykán M., Borbély G. (Demeter I.), Balogh S. (Háda J.).
Edző: Pokol László.

Vaja: Tóth T. - Simák J., Simák Zs., Kiss Cs., Noszál T. (Kerekes M.), Kiss A. (Palcsák N.), Soltész Á., Soós K., Soltész B., Hudák P. (Mocsár G.), Nagy H.
Játékos-edző: Gdovin János.

Ifi: 2-2.

Pokol László: - A világon semmit nem érünk az egy ponttal. Képtelen vagyunk eltalálni a kaput, így nem lehet mérkőzést nyerni.

Gdovin János: - Sajnos tovább folytatódott a gólképtelenségünk. Küzdöttünk, de ennyi helyzetet elhibázni - ez valami kriminális.

Fotoalbum


Záhony-Újdombrád megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Záhony - Újdombrád 3 - 0 ( 1 - 0 )

Záhony, 80 néző, v.: Éva.

Záhony: Polyák B. - Halász T., Kemenyeczki R., Osztolykán E., Czvik S., Kovács I., Brailla V. (Demeter I.), Fazekas Á. (Osztolykán M.), Borbély G. (Papp T.), Balogh S., Győri J. Edző: Pokol László.

Újdombrád: Sinka Gy. - Batta J., Szabó K., Szölősi L., Kernács József, Erdélyi V., Kernács János, Sinka J. (Sipos J.), Geri K. (Tóth B.), Szölősi A. (Lakatos Z.), Csombók Cs. (Balázs L.). Edző: Fabók István.

Gól: Czvik S. 2, Balogh S.

Ifi: 5-4.

Pokol László: - Ma az volt a legfontosabb, hogy nyerjünk. Valamit törlesztettünk az eddig negatív szereplésünkből.

Fabók István: - Olyanok voltunk, mint a kínai Erős Pista: se ereje, se színe. Az is igaz, hogy az egónk már világbajnoki.

Fotoalbum


Tiszamenti SE-Záhony megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Tiszamenti SE - Záhony 2 - 0 ( 1 - 0 )

Gergelyiugornya, 100 néző, v.: Galambos T.

Tiszamenti SE: Csordás A. - Varga Á., Széplaki S., Szűcs Á., Szabó K., Hornyák M. (Rengő P.), Pálfi Z., Baráth L., Szűcs G. (Szőke I.), Dankó J. (Puskás Cs.), Kokas A. (Koncz Sz.). Edző: Szabó Gusztáv.

Záhony: Barna Z. - Halász T., Kemenyeczky R., Czvik S., Sére L., Kovács I., Fazekas Á. (Osztolykán M.), Brailla V., Osztolykán E., Győri J., Borbély G. (Demeter I.).

Edző: Pokol László.

Gól: Dankó J., Pálfi Z.

Ifi: 3-6.

Szabó Gusztáv: - Úgy kellett ez a győzelem, mint tanyára a villany. Sportszerű mérkőzésen megérdemelten nyertünk, míg úgy is, hogy a helyzeteink töredékét használtuk ki. Gratulálok a srácoknak.

Pokol László: - Csapatunk gólképtelensége újabb fiaskót eredményezett.


Utánpótlás nevelési sportfejlesztési program

KÖZLEMÉNY!

A Záhonyi Vasutas Sport Club elnöksége tájékoztatja a Tisztelt Érdeklődőket, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség által elfogadott stratégiai fejlesztési koncepciójával egyetértve, azt elfogadva és támogatva, sportegyesületünk is elkészítette utánpótlás nevelési sportfejlesztési programját.

Bővebben...


Demecser-Záhony megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Demecser - Záhony 4 - 1 ( 1 - 0 )

Demecser, 80 néző, v.: Éva.

Demecser: Herka A. - Kertész L., Molnár A. (Benkő A.), Nagy M., Mándoki L., Gombkötő J. (Zsohár B.), Kocsis Z. (Szabó Gy.), Csohány Z. (Varga T.), Kantár K., Gombkötő S., Gergely D. (Fabu R.)

Játékos-edző: Gombkötő Sándor.

Záhony: Polyák B. - Halász T., Komenyeczki R., Háda J. (Osztolykán E.), Czvik S., Cziráki D., Kovács I., Brailla V., Fakezas Á. (Demeter I.), Győri J. (Barna Z.), Balogh S. (Berczik A.). Edző: Pokol László.

Gól: Gombkötő S. 3, Varga T. (11-esből), illetve Kovács I.

Kiállítva: Polyák B. (90. perc).

Ifi: 1-2.

Gombkötő Sándor: - Nagyon mély talajú pályán, az ifik jégesővel tarkított játéka után álmosan kezdtünk. Szerencsére jókor rúgtuk a gólokat, amellyel megtörtük a mezőnyben jól játszó ellenfelet. Gratulálok a csapatnak.

Pokol László: - Amit mondanék, annak nem sok értelme lenne, így nincs miről beszélni.

Fotoalbum


Záhony-Fényeslitke megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Záhony - Fényeslitke 1 - 4 ( 0 - 1 )

Záhony, 150 néző, v.: Resán G.

Záhony: Polyák B. - Háda J., Árva B. (Balogh S.), Czvik S., Kemenyecky R., Cziráki D. (Halász T.), Kovács I., Brailla V., Osztolykán E., Osztolykán M., Győri J..
Edző: Pokol László.

Fényeslitke: Dankó T. - Lesku P., Sárkány G., Pásztor S. (Kaptúr Cs.), Bakó G., Balogh R. (Nagy J.), Lupcsa Cs., Balogh K. (Sáreczki F.), Miskolczi G., Nagy B. (Ombódi T.),Ablonczi D.

Edző: Nagy Zoltán.

Gól: Czvik S., illetve Ablonczi D. 2, Miskolczi G., Nagy B.

Ifi: 1-1.

Pokol László: Megérdemelten nyertek a vendégek, az adódó lehetőségeket sokkal jobban használták ki. Amíg ilyen hozzáállás lesz a mérkőzésekhez, nem is várható más eredmény.

Nagy Zoltán: Sikerült újra jó rajtot venni. Gratulálok minden játékosomnak. 

Fotoalbum


Záhony-Anarcs megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Bővebben...

Fotoalbum


Dombrád-Záhony megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Bővebben...

Fotoalbum


1%

F E L H Í V Á S !

Tisztelt Hölgyem / Uram!

A Záhonyi Vasutas Sport Club elnöksége ez úton szeretné megköszönni, hogy megtisztelt bizalmával és bennünket támogatott 2011. évi SZJA 1 %-val, amely  összesen 294.358 Ft volt. A felajánlott SZJA 1%-ot az egyesületünk ifjúsági és szabadidősport tevékenységének támogatására használtunk fel.

Kérjük, - amennyiben továbbra is számíthatunk bizalmára -, hogy e nemes cél támogatása érdekében a 2012. évi SZJA 1 %-át szíveskedjék részünkre felajánlani.

Adószámunk:  19856603 - 1 -15

Bizalmát és támogatását köszönjük!

                             Tisztelettel: a ZVSC elnöksége

Bővebben...


Teremfoci bajnokság végeresménye

Befejeződött a Záhonyi Vasutas Sport Club Szabadidősport Bizottsága által szervezett 2013. évi Záhonyi Járási és  – Városi teremlabdarúgó bajnokság, amely január 12-én és 26.-án került  megrendezésre a Kisvárda-i városi tornacsarnokban. A bajnokság két kategóriában került megrendezésre.

Egyéb kategóriában:    

I. helyezett  Fényeslitke

35 éven felüliek kategóriájában

I. helyezett Mentősök  

Bővebben...


Sakk csapatbajnokság éremkiosztás

Érem átadás

A Záhonyi VSC sakkszakosztályának versenyzői részére, akik ezüstérmet szereztek a 2011/2012 Megyei I. osztályú Csapatbajnokságban.

Szakosztályunk versenyzői évek óta meghatározó szerepet töltenek be, melyet az évek óta elért dobogós helyezéseik is alátámasztanak.

Ezüstérmet szerzett csapatunk tagjai voltak: Sztercsó Sztyepán, Molnár János, Ganzé László, Pócsik Imre, Révész István, Kovács István, Lakatos Krisztián,
Dr. Kovács János, Pajic Zvezdán, Görgényi István, Csáki Jenő, Mező Márk, Pajic Róbert, Vágner Gergő, Rózsa Miklós, Szenes Martin., Lippai Tibor.

A szakosztály vezetője: Molnár János

Fotoalbum


Teremfoci sorsolás

Elkészült a ZVSC Szabadidősport Bizottsága által szervezett
2013. évi Záhony járás és Záhony város
teremlabdarúgó bajnokság
sorsolása.

 A bajnokság helyszíne: Kisvárda Városi Tornacsarnok.

Játéknapok: 2013. január 12. és 2013. január 26.

Bővebben...


Versenykiírás asztalitenisz cspatbajnokságra

V E R S E N Y K I Í R Á S
 A  Záhonyi Járáshoz  tartozó települések, és Záhony város
2013. évi  asztalitenisz csapatbajnokságára.

A bajnokság célja:

Rendszeres sportolási lehetőség bíztosítása   szabadidősport keretén belül, a Záhonyi Járás  és Záhony városi csapat bajnoki cím megszerzése.

A bajnokság helye és időpontja:

ZVSC pályán  január  8-tól a benevezett csapatok létszámától függően!

A bajnokság rendezője:

Záhony város humán bizottsága, és a ZVSC    szabadidősport bizottsága.

A versenybíróság elnöke:  Erdei Árpád

                      elnökh.:  Lovácsi József

                       titkára:  Kovács Sándor

Bővebben...


Versenykiírás teremfoci bajnokságra

V E R S E N Y K I Í R Á S
 A  Záhonyi Járáshoz  tartozó települések, és Záhony város
2013. évi 
teremlabdarúgó bajnokságára.

A bajnokság célja:

Rendszeres sportolási lehetőség bíztosítása   szabadidősport keretén belül, a Záhonyi Járás  és Záhony városi csapat bajnoki cím megszerzése.

A bajnokság helye és időpontja:

Kisvárdai  városi tornacsarnokban  2012. január  12-én és 26.-án. 
(a csapatok létszámától függően!) szombati napokon.

A bajnokság rendezője:

Záhony város humán bizottsága, és a ZVSC    szabadidősport bizottsága.

A versenybíróság elnöke:  Erdei Árpád

                      elnökh.:  Szónok József

                       titkára:  Kovács Sándor

Bővebben...


Kék - ZVSC megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Kék - Záhony 1 - 1 ( 1 - 1 )

Kék, 100 néző, v.: Kiss L.

Kék: Himmer A. - Csáki Z., Tóth G., Fodor T., Pelsőczi I., Tóth P., Torma A., Schwilling D., Sipos D., Kántor Z., Soós L.
Edző: Mezei Tibor

Záhony: Barna Z. - Czvik S., Árva B., Sére L., Cziráki D., Rinkács T., Osztolykán M. (Kovács I.), Brailla V. (Borbély G.), Osztolykán E. (Halász T.), Győri J., Balogh S.
Edző: Pokol László

Gól: Schwilling D., illetve Balogh S. (11-esből)

Ifi: 1-1

Mezei Tibor: Tartalékos csapatomnak kis szerencsével sikerült lefékeznie a lokomitívot. Köszönöm minden támogatónak, szurkolónak az egész évi kitartást és kellemes ünnepeket kívánok.

Pokol László: - Egy pontot szereztünk olyan mérkőzésen, amit a helyzetek alapján gólokkal kellett volna megnyernünk.

Fotoalbum


ZVSC - Gávavencsellő megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Záhony - Gávavencsellő 4 - 3 ( 1 - 1 )

Záhony, 80 néző, v.: Tassy.

Záhony: Polyák B. - Czvik S., Árva B., Rinkács T., Sére L., Cziráki D. (Osztolykán M.), Brailla V. (Borbély G.), Kovács I., Osztolykán E., Győri J., Balogh S. (Halász T.).
Edző: Pokol László

Gávavencsellő: Krizsanovszki A. (Simkó M.) - Lakatos I., Hengsperger A., Sebők I., Paulik A., Balogh J. (Potornai M.), Köteles K., Hullár Gy. (Balogh L.), Brondics P., Anderka R., Majchrovics Z.

Játékos-edző: ifj. Hengsperger András

Gól: Czvik S., Osztolykán E., Borbély G., Osztolykán M., illetve Anderka R. 2, Czvik S. (öngól)

Ifi: 2-3.

Pokol László: - Ki-ki mérkőzés volt, az elmúlt fordulóban elvesztett pontokból sikerült ma visszahozni valamit a jól küzdő vendégcsapat ellen.

Ifj. Hengsperger András: - Fordulatos mérkőzésen a szerencsésebb csapat győzött, amelynek sok sikert kívánunk a jövőben.

Fotoalbum


Pap - ZVSC megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Pap-Záhony 1-1 (1-0)

Pap, 100 néző, v.: Frindik J.

Pap: Kovács Zs. - Onder G., Molnár Cs., Koi Z. (Demjén T.), Szabó Á., Kovács T., Pálinkás T., Kázsmér L. (Szabó L.), Jónás K., Jónás A., Szabó G. (Dallos L.).
Edző: Dallos László

Záhony: Barna Z. - Czvik S., Árva B., Rinkács T., Sére L., Osztolykán M., Berczik A. (Osztolykán E.), Győri J. (Halász T.), Kovács I., Brailla V. (Cziráki D.), Balogh S.
Edző: Pokol László

Gól: Jónás K., illetve Kovács I.

Ifi: 0-1

Dallos László: Úgy gondolom, hogy helyzetek voltak itt is, ott is, de az első félidei teljesítményünk alapján közelebb álltunk a győzelemhez.

Pokol László: A mérkőzés elején rögtön hátrányba kerültünk, és mezőnyfölényünkből csak az utolsó percekben sikerült egy pontot megszereznünk.

Fotoalbum


NEMZETKÖZI UTÁNPÓTLÁS TORNA A ZVSC PÁLYÁN

NEMZETKÖZI UTÁNPÓTLÁS TORNA A ZVSC PÁLYÁN

Záhonyban került megrendezésre az U-11 évesek  regionális bajnokságunk
3. fordulója. A nagyszerű körülmények között megrendezett tornán, nyolc csapat vett részt melyből  öt Romániából érkezett és három Magyar csapat szerepelt a megmérettetésen. A torna meghívott csapataként a Záhonyi VSC U -11 éves csapata volt.  A tornán igen magas színvonalú mérkőzések voltak.  A két csoportban körmérkőzéses formában folytak a küzdelmek, majd keresztbejátszás következett a helyezésékért. A torna győztese a Záhonyi Vasutas Sport Club csapata lett, akik igen nagy küzdeni tudásról tettek tanú bizonyságot a torna ideje alatt.

A torna végeredménye:

1. Záhony

2. Juniorul Satu Mare

3. Görög focisuli

4. LPS Satu Mare

5. Kisvárda

6. IL Calcio 2003

7. Mara Baia Mare 2004

8. IL Calcio 2004

Bővebben...

Fotoalbum


ZVSC - Ajak megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Záhony - Ajak 2 - 3 ( 0 - 2 )

Záhony, 100 néző, v.: Csikós.

Záhony: Polyák B. - Jónás K. (Rinkács T.), Árva B., Czvik S., Sére L., Berczik A. (Cziráki D.), Kovács I., Brailla V. (Halász T.), Osztolykán M., Győri J. (Osztolykán E.), Balogh S.
Edző: Pokol László.

Ajak: Leskovics A. - Takács J. (Murin L.), Kovács Z., Sütő N., Folytán Z., Szabó L., Horváth A., Turik J., Magyar R., Makay R. (Kovács A.), Magyar D. (Kovács Cs.).
Edző: Juhász László.

Gól: Berczik A., Kovács I., illetve Sütő N., Makay R., Kovács Cs.

Kiállítva: Kovács Z. (46. perc).

Ifi: 16-0.

Pokol László: - Amitől féltem, az bekövetkezett. Hiába álltunk fel 0-2-ről, az utolsó percben elvesztettük a mérkőzést.

Juhász László: - Jó játékvezetés mellett tíz emberrel is megérdemelten nyertünk. Gratulálok a fiúknak, ez igazi mestermunka volt.

Fotoalbum


Vaja - ZVSC megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Vaja - Záhony 1 - 0 ( 1 - 0 )

Vaja, 100 néző, v.: Szikora

Vaja: Makai Cs. - Sashegyi G., Simák J., Soltész Á., Soltész B. (Tóth A.), Kiss Cs., Kiss A. (Ördög K.), Kun Cs. (Gdovin J.), Hudák P. (Mondom K.), Mocsár G., Noszál T.
Edző: Kun Miklós

Záhony: Polyák B. - Jónás K., Árva B., Czvik S., Sére L., Berczik A. (Cziráki D.), Brailla V., Osztolykán E. (Osztolykán M.), Győri J., Balogh S. (Borbély G.), Kovács I.
Edző: Pokol László.

Gól: Kiss A. Ifi: 2-3.

Kun Miklós: - Megköszönöm a felnőttcsapat győzelmi ajándékát, és megbocsátom az ifik első botlását a bajnokságban. Úgy érzem, most már hetvenkedhetek.

Pokol László: - Mezőnyfölényünkből ma képtelenek voltunk a kapuba találni. Gratulálunk Miklós bácsinak a szép születésnapjához, ami nekik ma győzelem eredményezett.

Fotoalbum


ZVSC - Pátroha megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Záhony - Pátroha 6 - 1 ( 3 - 1 )

Záhony, 110 néző, v.: Káprály

Záhony: Polyák B. - Jónás K., Árva B., Czvik S., Sére L. (Halász T.), Osztolykán M. (Cziráki D.), Kovács I., Brailla V. (Demeter I.), Osztolykán E. (Rinkács T.), Győri J. (Borbély G.), Balogh S.
Edző: Pokol László

Pátroha: Fintor S. (Csáki T.) - Varga R., Csikós A. (Póti A.), Rácz S., Szabó S. (Póti R.), Borku T., Gráf L., Bencze M., Kamarás J. (Tóbiás Sz.), Balogh I., Tóth B.
Játékos-edző: Kamarás József.

Gól: Balogh S. 4 (kettőt 11-esből), Brailla V., Osztolykán E., illetve Kamarás J.

Kiállítva: Rinkács T. (90. perc) illetve Bencze M. (70. perc), Póti R. (91. perc)

Ifi: 8-1

Pokol László: - Gratulálok a csapatnak a győzelemhez, Balogh Sanyinak a négy góljához, születésnapja alkalmából.

Kamarás József: - Sajnos azt hittük, hogy a hullámvasúton ülünk, csak ez a záhonyi gyorsvolt. Szégyellem magam a csapatom nevében.

Fotoalbum


Újdombrád - ZVSC megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Újdombrád - Záhony 0 - 1 ( 0 - 1 )

Újdombrád, 100 néző, v.: Szűcs N.

Újdombrád: Sinka Gy. - Köblös T., Balázs L., Szölősi L., Kernács József, Kernács János, Szölősi A. (Geri K.), Tóth T. (Fábián I.), Sipos J. (Lakatos Z.), Korsoveczki G., Sinka D.
Edző: Fabók István.

Záhony: Polyák B. - Jónás K., Árva B., Czvik S., Berczik A. (Halász P.), Osztolykán M. (Borbély G.), Kovács I., Sére L., Osztolykán E. (Demeter I.), Balogh S. (Halász T.), Győri J. (Cziráki D.)
Edző: Pokol László.

Gól: Győri J. I0fi: 2-3

Fabók István: - Az ég kék, a fű zöld, sajnos Újdombrád még mindig nulla.

Pokol László: - Küzdelmes mérkőzésen, jó játékvezetés mellett megérdemelt győzelmet arattunk.

Fotoalbum


ZVSC - Tiszamenti SE megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Záhony - Tiszamenti SE 8 - 0 ( 5 - 0 )

Záhony, 100 néző, v.: Nagy Cs. Záhony: Barna Z. - Czvik S., Árva B., Rinkács T. (Demeter I.), Berczik A. (Halász P.), Osztolykán M., Sére L. (Nagy J.), Brailla V. (Cziráki D.), Osztolykán E., Kovács I. (Győri J.), Balogh S.
Edző: Pokol László

Tiszamenti SE: Kovács I. - Varga Á. (Rengő P.), Szabó J., Szűcs Á. (Széplaki S.), Szabó K., Ducsi B., Zakor D., Baráth P., Gál Z. (Szőke I.), Bicskó G., Popovics P. (Puskás Cs.).
Edző: Szabó Gusztáv

Gól: Balogh S. 3 (egyet 11-esből), Osztolykán E. 2, Osztolykán M., Győri J., Czvik S.

Ifi: 5-1

Pokol László: - Magabiztos győzelmet arattunk egy szimpatikus csapat ellen.
Szabó Gusztáv: - Az első félidőt átaludtuk, még a másodikban a lehetőségeinket nem tudtuk kihasználni. Gratulálok a záhonyiaknak.

Fotoalbum


ZVSC-Demecser megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Záhony - Demecser 1 - 1 ( 0 - 0 )
Záhony
, 100 néző, v.: Balogh I L.. Záhony: Polyák B. - Czvik S., Halász T., Rinkács T., Ésik A. (Halász P.), Berczik A. (Cziráki D.), Kovács I., Brailla V., Nagy J. (Jónás K.), Győri J. (Demeter I.), Balogh S.
Edző: Pokol László

Demecser: Herka A. - Gombkötő J., Kertész L., Várnai R., Varga E., Mándoki L. (Varga T.), Csohány Z., Lehoczki Zs., Kocsis Z. (Kertész K.), Kantár K., Kantár L. (Papcsák N.).
Játékos-edző: Gombkötő József

Gól: Kovács I., illetve Kantár K.

Kiállítva: Lehoczki Zs. (40. perc).

Ifi: 5-1
Pokol László: Gratulálok a vendégeknek a pontszerzéshez. Megmutatták, hogyan kell futballozni alázatosan, tíz emberrel.
Gombkötő József: A demecseri tizek küzdeni tudásból jelesre vizsgáztak, egy győzelemre álló mérkőzést engedtek ki a kezükből.

Fotoalbum


Fényeslitke-ZVSC megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Fényeslitke - Záhony 6 - 2 ( 3 - 2 )

Fényeslitke, 100 néző, v.: Sipos L.

Fényeslitke: Janda T. - Kaptúr Cs. (Nagy D.), Lupcsa Cs., Révész Zs. (Sáreczki F.), Nagy Z., Sárkány G., Toma J., Balogh K. (Nagy B.), Balogh R., Bakó G., Miskolczi G. (Horváth M.).
Edző: Nagy Zoltán.

Záhony: Polyák B. - Czvik S., Árva B., Rinkács T., Osztolykán M., Berczik A. (Ésik A.), Sére L., Brailla V. (Nagy J.), Osztolykán E. (Halász P.), Balogh S., Borbély G. (Cziráki D.).
Edző: Pokol László.

Gól: Miskolczi G. 2, Toma J. (11-esből), Lupcsa Cs., Sárkány G., Balogh K., illetve Balogh S. (11-esből), Osztolykán E.

Kiállítva: Osztolykán M. (15.perc).

Ifi: 0-7.

Nagy Zoltán: - A mai meccsen fegyelmezetten, tanári módon játszva, szép akciógólokat szereztünk a Záhony ellen. Ezt a győzelmet Terta Attila vezetősi tag mielőbbi felépülésére ajánjuk.

Pokol László: - Gratulálunk a hazai győzelemhez, melyhez nagyban hozzájárultak a védelmi megingásaink.


Záhony-Vásárosnamény megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Záhony-Vásárosnamény 5 - 4 ( 3 - 2 )

Záhony, 100 néző, v.: Fürjes.

Záhony: Polyák B. - Czvik S., Árva B., Rinkács T. (Cziráki D.), Sére L., Berczik A. (Borbély G., Osztolykán M.,Brailla V. (Jónás K.),Osztolykán E., Kovács I. (Nagy J.), Balogh S. (Demeter I.).
Edző: Pokol László.

Vásárosnamény: Vass S. - Bogáti G. (Toldi Sz.), Balogh A., Gyurkó J., Orosz Zs., Illés N. (Toldi Sz.), Bakos B., Bíró A. (Bagi Z.), Tivadar A., Sebestyén G., Deskó D.
Edző: Tivadar András.

Gól: Balogh S. 2. (mindkettőt 11-esből), Borbély G., Brailla V., Kovács I., illetve Orosz Zs., Bakos B., Deskó D., Bagi Z.

Ifi: 2-0.

Pokol László: - A védekezésünk katasztrófa volt, kétszer hoztuk vissza az ellenfelet. Magunknak tettük nehézzé a mérkőzést.

Tivadar András: - No comment.


Záhony-Dombrád megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Záhony-Dombrád 3 - 4 ( 1 - 3 )

Záhony, 100 néző, v.: Balogh II L.

Záhony: Polyák B. - Árva B., Ésik A., Berczik A. (Demeter I.), Nagy J. (Fazekas Á.), Czvik S. (Jónás K.), Séra L. (Cziráki D.), Osztolykán E. (Halász T.), Rinkács T., Balogh S., Kovács I.
Edző: Pokol László.

Dombrád: Kovács T. - Huszti P., Kató Cs., Babják Cs., Révész J., Oncsó M., Jónás T. (Lakatos A.), Csillik Gy., Bodnár S. (Lukács Zs.), Bodnár Z. (Harsányi M.), Gombkötő Z.
Játékos-edző: Kozma Zsolt.

Gól: Szilágyi D., Kovács I., Balogh S., illetve Gombkötő Z. 2 (egyet 11-esből), Oncsó M., Csillik Gy.

Ifi: 13-0.

Pokol László: - Kabaréba illő mérkőzés, nagyon gyenge színvonal. Több játékos akarat és alázat nélkül futballozott.

Kozma Zsolt: - Majdnem sikerült a bravúrt végrehajtani, 4-1-es vezetésről majdnem kikaptunk.


Sorsolás

 

Elkészült a
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Labdarúgó Szövetség
Nyírerdő Megyei II.o. 2.sz.cs.
felnőtt labdarúgó bajnokságának sorsolása
 a 2012/2013. év őszi szezonjára !

1. forduló:
2012. augusztus 19. (vasárnap) 1700    Záhonyi VSC  -  Dombrád SE

Bővebben...


62. Vasutasnap sportprogramjai

62. Vasutasnapi sportprogram

 

A Záhonyi VSC szabadidősport bizottsága szervezésében és rendezésében a záhonyi vasutas sporttelepen.

2012. július 7.-én.

A meghirdetett sportversenyek győztes csapatai kupa és oklevél díjazásban, míg az egyéni versenyek első három helyezettjei  érem díjazásban részesülnek.

Vasutasnapi programunkon mindenkinek jó szórakozást, sportolást, és kellemes időtöltést kívánnak a rendezők.

Bővebben...


62. Vasutasnap

62. VASUTASNAP

Záhony ZVSC sportpálya

2012. július 7.

 


Mátészalka - ZVSC megyei I. osztályú labdarúgó mérkőzés

Mátészalkai MTK - Záhony 4 - 1 ( 3 - 0 )

Mátészalka, 100 néző, v.: Papp F. Mátészalka: Pindzsula - Varga B. (Takács G.), Mészáros G., Bojer B., Majoros I., Tóth F (Kósa Sz.)., Makszim G., Rézműves F., Kiss Z. (Tóth K.), Botos S. (Pálfi I J.), Dobai T. (Paragh K.).
Megbízott edző: Plesu Ádám

Záhony: Szűcs L. - Koi R. (Győri J.), Semegi J., Czvik S., Kamenyiczki, Ésik A., Osztolykán M., Semegi T., Kerepesi L. (Dévai Zs.), Osztolykán E., Balogh S.
Megbízott edző: Erdei Árpád

A szalkai csapat első hazai győzelmét aratta a tavaszi szezonban - talán még nem túl későn…

Gól: Dobai T., Botos S., Rézműves F., Makszim G., illetve Semegi T.

Ifi: 1-0

Plesu Ádám: - Sikerünk megérdemelt, reméljük, a zárófordulónak még lesz tétje számunkra. Bízunk abban, hogy a szabályok mindenkire egyformán vonatkoznak! Gratulálunk U19-es csapatunk dobogós helyezéséhez, a győzelmet pedig Majoros Imrének ajánljuk.

Erdei Árpád: - Gratulálok a hazai csapatnak.


ZVSC-Szakoly megyei I. osztályú labdarúgó mérkőzés

Záhony-Szakoly 3-2 (1-1)

Záhony, 100 néző, v.: Kósa Gy.

Záhony: Barna Z. - Koi R. (Győri J.), Semegi J., Kozma Zs. (Dévai Zs.), Árva B., Kamenyiczki, Osztolykán M., Semegi T., Kerepesi L., Osztolykán E., Balogh S.
Edző: Erdei Árpád

Szakoly: Borkó -Szobonya P., Turbucz T., Kevert S., Géczi P., Bíró Zs., Kevert K., Madzin I., Nagy B. (Molnár Cs.), Ványi Zs. (Boros Gy.), Palaga P.
Játékos-edző: Boros Gyula

Korrekt játékvezetés mellett a második féldőben nyújtott játéka alapján megérdemelten nyert a hazai csapat.

Gól: Semegi T. 3 (egyet 11-esből), illetve Nagy B., Ványi Zs.

Ifi: 4-1

Erdei Árpád: Minimum ennyivel tartozott a csapat szurkolóinak, korábban valamit nagyon elrontottunk…

Boros Gyula: A hazai két pontrúgásból megérdemelten nyerték meg a mérkőzést.


Rakamaz-ZVSC megyei I. osztályú labdarúgó mérkőzés

Rakamaz-Záhony 4 - 4 ( 1 - 1 )

Rakamaz, 100 néző, v.: Tassy.

Rakamaz: Gégény B. - Galambosi Zs., Galambosi G., Deák G., Kassai N. (Farkas L.), Gáspár L., Perger P., Pásztor Zs., Glonczi D. (Tóth Gy.), Venczel I., Balogh J.
Edző: Veigli Géza.

Záhony: Szűcs L. - Semegi J., Koi R., Kamenyiczki R., Osztolykán M. (Dévai Zs.), Semegi T., Osztolykán E., Balogh S., Ésik A., Sére L. (Bencsik A.), Kozma Zs.
Edző: Erdei Árpád.

Alacsony színvonalú mérkőzésen igazságos döntetlen.

Gól: Deák G. 2, Gáspár L., Farkas L., illetve Balogh S. 2, Kemenyiczki R., Semegi T.

Ifi: 1-2

Veigli Géza: - Ellenfelünk teljesen megérdemelten jutott háromgólos vezetéshez, de remek hajrával sikerült pontot mentenünk.

Erdei Árpád: - Óriási lehetőséget puskáztunk el, ezt a meccset meg kellett volna nyerni.

Fotoalbum


Bozsik program

Megyei Döntő

Bozsik Intézményi Program

2012.05.25.

Záhony

 

A Záhonyi VSC  sporttelepe adott otthont  a Szabolcs – Szatmár- Bereg megyei Bozsik intézményi program II. és III. korcsoport megyei döntőjének. A két korcsoportban 13 csapat vett részt a tornán, mely igen magas színvonalú mérkőzéseket hozott. A kiegyenlített mezőnyre jellemző volt, hogy több mérkőzés döntetlennel ért véget, és  büntetőrúgásokkal alakult ki a továbbjutás illetve mindkét csoportban az első hely sorsa is.

 

Végeredmény II. korcsoport:

 1. Csenger Petőfi DSZSE

 2. Kisvárda Somogyi Általános Iskola

 3. Nyíregyháza Móra Ferenc Általános Iskola

 4. Ópályi Általános Iskola

 5. Gávavencsellő Általános Iskola

 6. Szakoly Arany János Általános Iskola

 

 Végeredmény III. korcsoport:

 1. Pátroha Általános Iskola

 2. Mátészalka Móricz Zsigmond Általános Iskola

 3. MAGISZTER  Tiszavasvári

 4. Záhony Árpád Vezér Általános Iskola

 5. Nyíregyháza Móra Ferenc Általános Iskola

 6. Nagykálló Általános Iskola

 7. Csenger Petőfi DSZSE

 

Fotoalbum


Meghívó

A Záhonyi Vasutas Sport Club elnöksége értesíti Önt,  hogy 2012. május 24.-én 1530 órakor  tartja éves rendes közgyűlését a ZVSC székházának klubtermében, amelyre ez úton tisztelettel meghívjuk.

Kérjük meghívásunk szíves elfogadását, és a közgyűlésünkön való aktív rész vételét, amellyel hozzájárul a ZVSC jövőbeni sikeres működéséhez.

                                                              ZVSC elnöksége

Bővebben...


Újfehértó - ZVSC megyei I. osztályú labdarúgó mérkőzés

Újfehértó-Záhony 1 - 4 ( 1 - 2 )

Érpatak, 100 néző, v.: Tomori P.

Újfehértó: Tóth Á. - Pallai J., Kiss F., Ballai Z., Kerecsen L., Szoták J. (Ábrám D.), Takács L. (Sándor J.), Csajkó J., Szigeti V., Szilágyi Á., Biri Á. (Hegedüs A.).
Edző: Urr László.

Záhony: Szűcs L. - Koi R., Semegi J., Árva B., Kamanyinszki R., Osztolykán M., Semegi T., Kerepesi L., Osztolykán E., Balogh S., Ésik A.
Megbízott edző: Erdei Árpád

Nem csak a meleg, a csapatok táblázaton elfoglalt helyezése is rányomta bélyegét a mérkőzés színvonalára. A győzelmet jobban akaró záhonyiak megérdemelten vitték el a három pontot.

Gól: Biri Á., illetve Kamanyinszki R., Osztolykán M. (Győri J.), Semegi T., Balogh S.

Kiállítva: Pallai J. (37. perc).

Ifi: 6-0

Urr László: - Köszönöm, ennyi elég volt.

Erdei Árpád: - Egy kis gyógyír az eddigi szereplésünkre.


Bozsik program


Barátság kupa

BARÁTSÁG KUPA

Városavatásunk 23. évfordulója alkalmával Barátság Kupa nemzetközi félpályás labdarúgó tornát rendezett közös összefogással Záhony Város Önkormányzata, Záhony és Térsége Többcélú Kistréségi Társaság, Kelet Trans 2000 Kft,  és a Záhonyi VSC.  A tornára  15 csapat került meghívásra  akik közül hat csapat  adta le a nevezését és jelent meg a május elsején megrendezett tornán.  Két testvértelepülésünk Csap és Tiszacsernyő csapata nemzetközivé avanzsálta a tornát.

Bővebben...

Fotoalbum


Bakancstúra

A Záhonyi Vasutas Sport Club természetjáró szakosztálya bakancstúrát szervez a közeli Zemplénbe.

Időpont: 2012 május 12.(szombat)

A jelentkezéseket sorrendiségben vesszük figyelembe, az első 44 főt

A túrát Molnár István (30/9581133) a ZVSC természetjáró szakosztály vezetője koordinálja.

Kis túra:

Mogyoróska – Regéci-vár – Regéc (táv: 5 Km és 240 m szintemelkedés) valamint

Újhuta – Flórika-forrás – Újhuta (táv: 3.5 Km és 21 m szintemelkedés)

Nagy túra:

Regéc – Kemence-kő – Pengő-kő – Nagy-Péter-mennykő – Sólyom-bérc – Újhuta:

(táv: 17 Km és 400 m szintemelkedés)

Bővebben...


ZVSC - Gyulaháza megyei I. osztályú labdarúgó mérkőzés

Záhony-Gyulaháza 1 - 4 ( 0 - 1 )

Záhony, 100 néző, v.: Bíró Cs.

Záhony: Szűcs L. - Semegi J., Kozma Zs. (Ésik A.), Árva B., Semegi T., Sére L. (Kerepesi L.), Kamenyiczki R. (Cziráki D.), Cvzik S., Osztolykán E., Osztolykán M. (Koi R.), Balogh S.
Edző: Seres Zsolt.

Gyulaháza: Csáki T. - Molnár G., Gáti Sz., Tóth G., Petró F., Deák Z., Bombera M., Deák B. (Éles I.), Bandor J. (Gáti S.), Kapin M. (Bardi B.), Takács B.
Edző: Bardi Attila.

A hazaiak mindenekelőtt szeretnének elnézést kérni a csapat eddigi, szégyenteljes szerepléséért! Reméljük, lesz annyi önbecsülésük a játékosoknak, hogy a hátralévő mérkőzéseken a korábbinál tisztességesebb helytállást tanúsítanak. A vendégeknek jár a gratuláció, a házigazdák igazi majálist rendeztek részükre.

Gól: Balogh S., illetve Bandor J., Takács B., Éles I., Deák Z.

Ifi: 1-2

Seres Zsolt: Magas szintű játékvezetés mellett alázat és akarat nélkül futballoztunk, így arra sem lesz esélyünk, hogy a hátralévő meccseken pontot, vagy pontokat szerezzünk. Nem biztos, hogy így van értelme folytatni…

Bardi Attila: Az első tíz perctől eltekintve végig a mi akaratunk érvényesült, és magabiztos győzelmet arattunk. Külön gratulálok az ifjúsági csapatunk győzelmének.


Balkány-ZVSC megyei I. osztályú labdarúgó mérkőzés

Balkány-Záhony 4-1 (3-0)

Balkány, 200 néző, v.: Tóth I M.

Balkány: Krizsanovszki - Görög T., Horváth Cs., Barna A., Fodor T., Görög N., Ferenczi F., Tóth Z., Gondor I. (Bakó V.), Vasas T., Ferenczi M. (Nagy I.).
Edző: Farkas Béla

Záhony: Szűcs L. (Barna Z.) - Árva B., Semegi J. (Koi R.), Kozma Zs. (Cziráki D.), Czvik S., Semegi T. (Győri J.), Sére L., Kerepesi L., Balogh S., Kapanyiczki, Osztyojkán M.
Edző: Seres Zsolt

A hazaiak játéka ugyan kicsit akadozott, de szép gólokkal kárpótolták a közönséget.

Gól: Görög N., Ferenczi F., Gondor I., Ferenczi M., illetve Sére L.

Ifi: 1-3

Farkas Béla: A kötelező győzelmet letudtuk, úgy gondolom, magabiztosan.

Seres Zsolt: Borzalmas, minősíthetetlen játékvezetés mellett sportszerű mérkőzésen érdekes módon, kilenc sárga lap került kiosztásra… Sajnos, a mélyrepülésünk folytatódik. Sajnálom, hogy a sporinak nem volt akkora tudása, mint amekkora az arroganciája.


ZVSC-Nyírmada megyei I. osztályú labdarúgó mérkőzés

Záhony-Nyírmada 3-6 (0-5)

Záhony, 100 néző, v.: Éva.

Záhony: Barna Z. - Kozma Zs., Árva B., Semegi J. (Koi R.), Semegi T., Sére L., Osztolykán E., Osztolykán M., Balogh S., Kamenyszki, R., Kerepesi L. (Dévai Zs.).
Edző: Seres Zsolt.

Nyírmada: Papp G. - Szabó G., Mátyus Cs., Szűcs B., Csernák I. (Tóth A.), Németh A., Fejes J. (Szőke I.), Szikszai A., Papp Z. (Sebestyén G.), Danku A. (Cseszlai R.), Jóni A.
Játékos-edző: Szőke István.

A vendégcsapat bajnokesélyeshez méltó játékkal már az első félidőben eldöntötte a mérkőzést. A hazaiak a második játékrészben megpróbálták becsületes hozzáállást tanúsítani, ami legalább tisztes helytállást eredményezett.

Gól: Semegi T. (11-esből), Osztolykán M., Balogh S., illetve Jóni A. 2, Németh A. 2 (egyet 11-esből), Danku A., Szikszai A.

Kiállítva: Cseszlai R. (88. perc)

Ifi: 2-3

Seres Zsolt: Korrekt játékvezetés mellett legalább a nézők jól szórakoztak a sok gól láttán. Mentálisan nagyon gyengék vagyunk, talán Süsü a sárkány tudna tüzet gyújtani játékosainkban… Kezd unalmas lenni, amit hétről hétre kérek, nagyon keveset, vagy csak akkor látok, amikor hátrányba kerülünk.

Szőke István: Az első félidei játékunk azt tükrözte, amit elvártunk, ez az eredményen is megmutatkozott, viszont a szünet után csapnivaló volt a játékunk, ezért nagyon izgalmas lett a vége.

Fotoalbum


Bozsik torna - 4.forduló

Fotoalbum


Tiszavasvári-ZVSC megyei I. osztályú labdarúgó mérkőzés

Tiszavasvári - Záhony 4 - 0 ( 1 - 0 )

Tiszavasvári, 100 néző, v.: Kosztyu J.

Tiszavasvári: Polgári - Tályai P. (Aszalós T.), Kurucz T., Szolyka T., Bodnár A. (Lajos T.), Péntek A., Lakatos B. (Gyurján R.), Péntek M. (Gyurján A.), Nagy I., Szolyka G. (Pethe G.), Fazekas V.
Edző: Fecsku István

Záhony: Szűcs L. (Barna Z.) - Kozma Zs., Árva B., Semegei J., Semegi T. (Gapok A.), Sére L., Czvik S., Osztolykán E. (Koi R.), Kerepesi L., Osztolykán M., Balogh S.
Edző: Seres Zsolt

Húsz perc elteltével szinte felbillent a pálya, de igazi gólhelyzet nem alakult ki. Az első félidő utolsó percében kapu előtti kavaródásból szerzett vezetést a hazai csapat. A szünet már csak a különbség volt kérdéses.

Gól: Nagy I., Péntek M., Fazekas V., Lajos T.

Ifi: 5-0

Fecsku István: - Duplán ünneplünk, mert Fazekas gólt szerzett!

Seres Zsolt: - Kitűnő játékvezetés mellett asszisztáltunk a hazai csapat győzelméhez, amihez gratulálunk.

Fotoalbum


ZVSC-Mándok megyei I. osztályú labdarúgó mérkőzés

Záhony-Mándok 0-3 (0-2)

Záhony, 100 néző, v.: Szíjjártó.

Záhony: Szűcs L. - Kozma Zs., Árva B., Cvik S., Semegei T. (Berczik A.), Kerepesi L., Balogh S., Sére L. (Sajtos N.), Győri J. (Koi R.), Osztolykán M., Osztolykán E.
Edző: Seres Zsolt.

Mándok: Bandor S. - Mándoki R., Balogh N., Balogh T., Ignéczi Cs., Galambos L. (Miskolczi G.), Orosz Cs. (Gerliczki M.), Karasz A., Matyi A., Gombkötő Z., Szabó M. (Csürök Cs.).
Játékos-edző: Gerliczki Máté.

Gyenge színvonalú mérkőzésen könnyedén nyert a vendégcsapat a hitehagyott hazaiak ellen.

Gól: Gombkötő Z. 2, Szabó M.

Kiállítva: Sajtos N. (84. perc).

Ifi: 2-1.

Seres Zsolt: Nem elég, hogy gyengék vagyunk, és egyre távolodunk a bentmaradás esélyétől, ráadásul a mérkőzéseken rendre nem részesülünk egyforma elbírálásban. Mindezek ellenére megpróbáljuk a bajnokságot becsületesen végigjátszani, igaz, hogy a jövő héten sérülések, kiállítás miatt komoly gondjaink adódnak.

Gerliczki Máté: Végre taktikusan és helyenként jól is futballoztunk, játékosaim maximálisan annak szellemében léptek pályára, amit a meccs előtt megbeszéltünk.

Fotoalbum


Nagyhalász - ZVSC megyei I. osztályú labdarúgó mérkőzés

Nagyhalász-Záhony 2 - 1 ( 0 - 0 )

Nagyhalász, 100 néző, v.: Takács A.

Nagyhalász: Vattai - Orbán A., Kelemen R., Vincze L. (Csombók II Cs.), Szoboszlai B., Balla J., Kiss I., Farkas A., Csombók I Cs. (Gulyás J.), Balla K., Birovercz.
Edző: Kató István.

Záhony: Szűcs L. - Árva B., Kemenyeczki R., Semegi T., Kerepesi L. (Gapati), Czvik S., Balogh S., Osztolykán E., Séra L. (Semegi J.), Győri Z. Osztolykán M.
Edző: Seres Zsolt.

A hazaiak csak a három pontnak örülhetnek.

Gól: Farkas A., Balla K., illetve Balogh S.

Kiállítva: Kemenyeczki R. (85. perc).

Ifi: 2-7.

Kató István: - Időnként dadogott a játékunk, de úgy érzem, megérdemelten tartottuk itthon a számunkra nagyon fontos három pontot.

Seres Zsolt: - Ilyenkor nehéz bármit mondani, jobb, ha most nem is mondok semmit.

Fotoalbum


ZVSC-Fehérgyarmat megyei I. osztályú labdarúgó mérkőzés

Záhony-Fehérgyarmat 1-3 (1-1)

Záhony, 100 néző, v.: Bendik T.

Záhony: Szűcs L. - Semegi J. (Koi R.), Árva B., Cvik S., Semegi T., Kamenszki, Kerepesi L. (Osztolykán M.), Sajtos N. (Gabak A.) Balogh S., Osztolykán E. (Győri J), Kozma Zs.
Edző: Seres Zsolt.

Fehérgyarmat: Konczt T. - Igaz K., Szántó I., Országh Zs., Lukács L., Matei, Mátlé G. (Bihari D.), Boernemisza I., Marinica, Oprea (Varga D.), Varga T. (Tamási D.).
Edző: Virovecz Pál.

Óriási lehetőséget szalasztott el a záhonyi csapat, mivel helyzeténél fogva nem engedheti meg, hogy az idegenben nagy nehezen megszerzett értékes pontot hazai pályán lenullázza.

Gól: Semegi T., illetve Oprea 2, Máté G..

Ifi: 2-4.

Seres Zsolt: - A helyzetünkben az adódó lehetőségeket ki kell használni. Ahelyett, hogy az előny nálunk lenne, az ellenféllel rúgatunk két gólt. Sok ember negetív teljesítményben múlta egymást felül.

Virovecz Pál: - Többet tettünk a győzelemért, mint a hazaiak, ezért megérdemelten nyertünk.

Fotoalbum


Nagyszekeres-ZVSC megyei I. osztályú labdarúgó mérkőzés

Nagyszekeres - Záhony 2 - 2 ( 1 - 1)

Nagyszekeres, 90 néző, v.: Tomori P.

Nagyszekeres: Cosmin - Robas, Márton J., Stef, Rebegean, Szabó P. (Pál Á.), Ács G., Bartha K., Costea, Homoki G., Szilágyi L. (Della S.).
Játékos-edző: Della Sándor.

Záhony: Szűcs L. - Semegi J., Árva B., Cvik S., Balogh S., Sére L. (Koi R.), Győri J., Kerepesi L. (Osztolykán M.), Sajtos N. (Kozma Zs.), Osztolykán E., Kamenyiczki R.
Edző: Seres Zsolt.

Szép időben a hazai csapat döcögős játékkal is nyerhetett volna, de a vendégek fegyelmezett teljesítménnyel pontot mentettek.

Gól: Bartha K., Costea, illetve Kerepesi L., Balogh S.

Ifi: 4-2.

Della Sándor: Még javulnunk kell, a gólhelyzeteket jobb százalékban kell értékesíteni és akkor jönni fog az eredmény.

Seres Zsolt: Nagyon jó csapat otthonában - kényszercserék miatt - meg kellett bontanunk szerkezetünket, aminek következtében némiképp visszaesett a játékunk. Lélektanilag fordulópontot jelentett, hogy a hazaiak 11-est hibáztak, ezzel együtt úgy gondolom, maximálisan rászolgáltunk az egy pontra. Remélem a felkészülés után ez jó alaphangot teremt a folytatásra.

Fotoalbum


Sz.-Sz.-B. Megyei XXI. diákolimpia gyorskorcsolya verseny

2012. február 14-én a ZVSC sporttelepen ideális időjárási viszonyok és kitűnően előkészített pályán került megrendezésre a Megyei Diáksport Szövetség és a Záhonyi VSC közös szervezésében a XXI. alkalommal kiírt Megyei Diákolimpia Gyorskorcsolya Verseny.  A megrendezett versenyszámokban 62 fő leány és 93 fő fiú indult az egyes versenyszámokban, és mérte össze tudását az érmek megszerzéséért. A hazai indulók mellett a Nyíregyházi Evangélikus Kossuth Lajos Gimnázium és a Nyírszőlősi Általános Iskola tanulói is részt vettek. A versenyzőket szép számú nézősereg buzdította! A versenyről készült képek megtekinthetők a ZVSC honlapján ( www.zvsc.hu )!

Bővebben...

Fotoalbum


Záhony Kistérségi és Záhony város teremlabdarúgó bajnokság 2.nap

Befejeződött a Záhonyi Vasutas Sport Club Szabadidősport Bizottsága által szervezett 2012. évi Záhonyi Kistérségi – Városi teremlabdarúgó bajnokság, amely január 7.-én és 14.-én került  megrendezésre a Kisvárda-i városi tornacsarnokban.

Bővebben...

Fotoalbum


U-11 teremtorna

Bővebben...

Fotoalbum


Megnyílt a korcsolyapálya

A Záhonyi Vasutas Sport Club tájékoztatja  a Tisztelt  Érdeklődőket, hogy 2012. január 18.-án megkezdi a várva- várt jégpálya üzemeltetését, amelyet   minden nap 10,00 órától 19,00-ig üzemeltet!

 

Melegedő helyiség, korcsolya kölcsönzés, büfé és zene biztosított!

Bővebben...


Záhony Kistérségi és Záhony város teremlabdarúgó bajnokság

Hétvégén kerül megrendezésre a
a ZVSC Szabadidősport Bizottsága által szervezett
2011/2012. évi Záhony Kistérségi és Záhony város
teremlabdarúgó bajnokság
2. fordulójára

 A bajnokság helyszíne: Kisvárda Városi Tornacsarnok.

Bővebben...


Közlemény

Bővebben...


U-9 teremtorna

Bővebben...

Fotoalbum


Felnőtt teremfoci 1.forduló

Bővebben...

Fotoalbum


Asztalitenisz csapatbajnokság sorsolása

Elkészült Záhony város 2012. évi
asztalitenisz csapatbajnokságának odavágó sorsolása.

Résztvevő csapatok:
Terelő Juhász, Szakközépiskola, Város, Záhony-PORT


2012. február 21.-én egyéni verseny és   eredményhirdetés
( egyéni és csapatbajnokságban! )

Mérkőzések helye: ZVSC pálya

Kezdési időpontja: 16:30 óra

Bővebben...


Ezüstérmes a sakk csapat

II. helyezést ért el a ZVSC sakkcsapata a megyei csapatbajnokságon.

A ZVSC sakkcsapata 2011.12.17.-én szervezte meg évzáró rendezvényét, ahol a hagyományokhoz híven házibajnokságot szerveztek a csapat tagjai között. A jó hangúlat mérkőzések között az egyesület ügyvezető elnöke Erdei Árpád átadta a csapat tagjainak a 2010-2011. évben megszerzett ezüstérmeket.

Bővebben...

Fotoalbum


Nyírkarász - ZVSC megyei I. osztályú labdarúgó mérkőzés

Nyírkarász - Záhony 4 - 3 (1 - 1)

Nyírkarász, 100 néző, v.: Vitkai.

Nyírkarász: Sándor L. - Rákóczi L., Jávor P., Juhász L., Mocsár G., Horváth G., Csuka Gy., Varga J., Mándi L., Virtás A. (Kozma Zs.), Danku J.
Edző: Dudás Zoltán.

Záhony: Ling A. - Árva B., Semegi J., Ésik A., Koi R., Berczik A., Czvik S., Sére L., Balogh S., Tóth A., Semegi T.
Edző: Seres Zsolt.

Nagy szenvedés árán sikerült a hazaiaknak megfordítani a mérkőzést. A karászi ifjúsági csapat második helye elismerésre méltó!

Gól: Danku J. 2,Csuka Gy 2.(mindkettőt 11-esből), illetve Semegi T. 2(egyet 11-esből),Cvzik S.

Ifi: 3-1

Dudás Zoltán: - Isteni szerencse, hogy védőink nem csak a mi kapunk előtt,hanem az ellenfél kapuja előtt is gólerősek voltak. Ahelyett, hogy az első félidőben eldöntöttük volna a mérkőzést, végig kellett izgulni. Ezzel a győzelemmel tartoztunk Juhász Lászlónénak a felszerelés miatt. Köszönjük szépen!

Seres Zsolt: - A második percben kapott gól után sikerült felállnunk, kétszer is vezettünk, a végén buktunk el, holott a döntetlenre rászolgáltunk volna. De, amíg egyes emberek egyéni sportnak érzik ezt a játékot, addig csak ilyen eredmény születhet

Fotoalbum


Szauna

A Záhonyi VSC tájékoztatja a  Tisztelt Érdeklődőket, - mivel az uszoda felújítás miatt zárva tart -, hogy a ZVSC megnyitja a székházában lévő szaunát ! 

Bővebb felvilágosítást Erdei Árpádtól lehet kérni a 06-70-3716356 mobil számon, illetve a 71-13 vasútüzemi telefonon.


Bozsik program

Fotoalbum


ZVSC-Mátészalka megyei I. osztályú labdarúgó mérkőzés

Záhony-Mátészalkai MTK 2-1 (2-1)

Záhony, 100 néző, v.: Bíró Cs.

Záhony: Babincsák F. - Semegi J., Árva B., Ésik A., Cvik S., Sére L. (Sajtos N.), Semegi T., Győri J. (Tóth R.), Koi R., Balogh S., Berczik A. (Balázsi A.).
Edző: Seres Zsolt.

Mátészalka: Pindzsula P. - Mészáros G., Makszim G. (Csorvási Gy.), Pálfi I J., Pankotai I., Tóth F., Pálfi II J., Sipos J. (Tóth K.), Majoros I., Botos S., Balázs G. (Kósa Sz.).
Játékos-edző: Majoros Imre.

A hazai csapat minimum ennyivel tartozott szurkolóinak aaz egész őszi szezonban nyújtott negatív teljesítményéért, amivel igen nehéz helyzetbe került. A mai mérkőzésen a záhonyiak elhitték, hogy győzhetnek is, és meg is tettek mindent ennek érdekében a szimpatikus, sportszerűen játszó vendégek ellen.

Gól: Sére L., Balogh S., illetve Pankotai I.

Ifi: 1-1

Seres Zsolt: - Az első tíz perc gólváltásából mi jöttünk ki jobban, majd küzdöttünk és úgy érzem, megérdemelten nyertünk.

Majoros Imre: - Az a csapat nyert, amely a szívét-lelkét kitette a pályára, sajnos, nekünk a futball iránti alázatból még sokat kell tanulni, valamint illik átérezni, mekkora felelősség egy csapathoz tartozni.

Fotoalbum


Szakoly - ZVSC megyei I. osztályú labdarúgó mérkőzés

Szakoly-Záhony 3-1 (0-0)

Szakoly, 100 néző, v.: Gergely S.

Szakoly: Molnár Cs. - Kevert S., Géczi P., Újfalusi G., Turbucz T., Madzin I. (Pécsi G.), Kevert K., Fedor A. (Lipcsei A.), Bulyáki Á. (Lengyel Á.), Ványi Zs., Palaga P.
Játékos-edző: Boros Gyula.

Záhony: Babincsák - Semegi J., Árva B., Ésik A. (Sajtos N.), Czvik S., Sére L., Semegi T., Győri J., Tóth R., Koi R., Balogh S.
Edző: Seres Zsolt.

A Szakoly nagy mezőnyfölényben játszott egy jobb sorsra érdemes csapat ellen.

Gól: Lengyel Á. 2, Ványi Zs., illetve Semegi T.

Ifi: 2-4.

Boros Gyula: - Saját magunknak tettük nehézzé a meccset, mert kihagytuk helyzteinket. Null nullnál ellenfelünknek is akadt lehetősége, de úgy gondolom, az összkép alapján győzelmünk megérdemelt.

Seres Zsolt: - Null nullnál volt két száz százalékos helyzetünk, plusz egy kapufánk, a mi helyzetünkben ezzel a kevés lehetőséggel is élni kellene. A mutatott hozáállásból lehet építkezni. gratulálok a hazai csapatnak.

Fotoalbum


Bozsik torna őszi végeredmény

Fotoalbum


ZVSC-Rakamaz megyei I. osztályú labdarúgó mérkőzés

Záhony - Rakamaz 0 - 4 ( 0 - 2 )

Záhony, 80 néző, v.: Papp F.

Záhony: Babincsák F. (Ling A.) - Semegi J., Árva B., Ésik A., Cvik S., Balázsi A., Sére L. (Koi R.), Semegi T. (Balogh S.), Győri J. (Koi G.), Tóth R., Tóth A.
Edző: Seres Zsolt.

Rakamaz: Gégény B. - Debroczki A., Galambos Zs., Takács I., Galambosi G., Gáspár L. (Koczogh I.), Borbély P., Balogh J. (Balogh R.), Pólik T. (Kassai N.), Perger P., Venczel I.
Edző: Veigli Géza.

Tiszavirág életűnek bizonyult a záhonyiak első győzelme, amelyet Újfehértó ellen ért el az elmúlt fordulóban. A hazaiak nehezen tudják elviselni az eddi eredménytelen szereplést követő nyomást, ezért a kelleténél idegesebben, kapkodva játszanak. A vendégek éltek az ölükbe hullott lehetőséggel (öngól, két 11-es) és megérdemelten nyerték meg a mérkőzést.

Gól: Galambosi G. 2 (mindkettőt 11-esből), Semegi J. (öngól), Gáspár L. Ifi: 3-4.

Seres Zsolt: - Az első huszönöt percben úgy futballoztunk, ahogy azt elterveztük, viszont az öngól, valamint az első 11-es, amit erősen kétlek, hogy jogos volt, megpecsételte sorsunkat és eldöntötte a mérkőzést.

Veigli Géza: - Javuló játék, sok kidolgozott helyzet, megérdemelt győzelem.

Fotoalbum


U13 labdarúgó mérkőzés

Záhonyi VSC – Gávavencsellő  1 - 3

 

Csapat az első félidő közepén nagyon  szép átlövés góllal vezetést szerzett, sajnos ez kevés volt, hisz az ellenfél a második játékrészben felülkerekedett együttesünkön

Fotoalbum


U16 labdarúgó mérkőzés

Záhonyi VSC -  Gávavencsellő 2 - 2

A vendégek  szerezték az első találatot a mérkőzés első felében, majd csapatunk két szép góllal válaszolt. A mérkőzés hajrájában Bedő Istvánt a csapat  egyik legjobb játékosát kényszerű csereként lekellet váltani, így csapatunk szerkezetét át kellett alakítani. Az ellenfél  egy jobb oldali beadást követően a kapunk bal alsó sarkába rúgta a labdát, így alakult ki a 2-2-es végeredmény. Sajnálatos az a tény, hogy csapatunkban több játékos sérült, és megdöbbentő, hogy három játékos nem jött el a bajnoki mérkőzésre.

Fotoalbum


ZVSC-Újfehértó megyei I. osztályú labdarúgó mérkőzés

Záhony-Újfehértó 3 - 1 ( 0 - 1 )

Záhony, 100 néző, v.: Szíjjártó.

Záhony: Babincsák - Árva B. (Koi R.), Semegi J., Ésik A., Semegi T. (Papp T.), Balázsi A. (Tóth R.), Sére L. (Koi G.), Czvik S., Tóth A., Győri J., Sajtos N. (Balogh S.).
Edző: Seres Zsolt.

Újfehértó: Gégény L. - Ballai Z., Pallai J., Horváth G., Kerecsen G. (Pallai G.), Kiss Sz., Potyók J. (Tardi G.), Piskóti Zs., Szoták J. (Lácza Gy.), Orf F., Osikóczki I. (Hegedüs A.).
Edző: Urr László.

Két gondban lévő csapat sportszerű mérkőzésén a hazaiak második félidőben mutatott játékukkal megszerezték a hőn áhított első győzelmüket, amelyet remélhetően újabbak fognak követni.

Gól: Czvik S., Tóth A., Balogh S., illetve Kiss Sz.

Ifi: 7-2.

Seres Zsolt: - Az első félidőbern hitehagyottan, a másodikban annál nagyobb akarással futballoztunk, aminek meglett az eredménye. Gratulálok a fiúknak.

Urr László: - A második félidőben látott játékunk alapján csak ez az eredmény születhetett, Gratulálok Hegedüs Attilának a felnőttcsapatban való bemutatkozáshoz.

Fotoalbum


Nagykálló - ZVSC megyei I. osztályú labdarúgó mérkőzés

Nagykálló - Záhony 2 - 1 ( 0 - 0 )

Nagykálló, 108 néző, v.: Tomori P.

Nagykálló: Pekk - Dán A., Sándor M. (Rubóczki J.), Málik J. (Papp M.), Simon I., Sárga L. (Győrki J.), Szigeti V., Fodor T., Karaffa, Káposznyák, Imre J. (Dobó J.).
Játékos-edző: Dán Attila.

Záhony: Babincsák - Semegi J., Czvik S., Tóth R., Sére L., Semegi T., Koi R., Koi G., Tóth A., Győri J., Sajtos N.
Edző: Karasz Lajos.

Papíron megye egyes meccsen akart, küzdött mindkét fél: a hazaiak inkább játszottak megye egy-szerű futballt. Egyszerű játék ez, aki több gólt szerez, általában nyer, most a két csapat teljesítményét összehasonlítva nem is érdemtelenül.

Gól: Simon I., Győrki J., illetve Tóth A.

Ifi: 2-1

Dán Attila: - Nagyon jó iramú mérkőzésen, kitűnő játékvezetés mellett, míg az első félidőben helyzeteinket kihagytuk, a második játékrészben egy bombagól és egy pontrúgás eldöntötte javunkra a három pont sorsát.

Karasz Lajos: - Egyenrangú ellenfelek mérkőzésén a helyzeteit jobban kihasználó csapat nyert. Amíg a lehetőségeinket nem tudjuk értékesíteni, addig az eredmény is elmarad.


ZVSC-Nyírcsaholy megyei I. osztályú labdarúgó mérkőzés

Záhony-Nyírcsaholy 0-5 (0-1)

Záhony, 80 néző, v.: Major O. 

Záhony: Barna Z. - Semegi J., Árva B., Czvik S., Sére L., Koi G. (Berczik A.), Koi R., Semegi T., Balázsi A., Tóth R., Győri J.
Edző: Karasz Lajos.

Nyírcsaholy: Oláh M. - Putilka, Molnár Sz., Jéri Zs., Széles Zs., Széles A., Bálint M. (Bégány Zs.), Mező A., Szabó V. (Kiss E.), Kertész J. (Lakatos S.), Petrohai M.
Játékos-edző: Kiss Ervin.

Az eredmény ismeretében nincs mentség a hazaiak játékára, amelynek ez a szégyenteljes vereség a következménye. Ettől függetlenül, a záhonyiak nem szolgáltak rá a kísérleti nyúl szerepére, ami döntően befolyásolta a meccs kimenetelét.

Gól: Kiss E. 3, Szabó V. (11-esből), Mező A.

Ifi: 4-3

Karasz Lajos: - Ameddig az edzéslátogatottság olyan, mint amilyen, és nem tudunk élni az adott lehetőségekkel, ilyen eredmény születik. Hozzá kell tenni, a játékvezető szabályos gólunkat nem adott meg 1-0-ás csaholyi vezetésnél. Ezt követően a vendégek kontrái jól sikerültek,

Kiss Ervin: - Kitünő játékvezetés mellett kisiklattuk a záhonyi expresszt.

Fotoalbum


Bozsik program


Gyulaháza - ZVSC megyei I. osztályú labdarúgó mérkőzés

Gyulaháza-Záhony 1-1 (0-0)

Gyulaháza, 120 néző, v.: Gergely S.

Gyulaháza: Fejér G. - Molnár G., Deák Z., Kapin M., Tóth G., Gáti S. (Gáti Sz.), Bombera M., Takács B., Bardi B., Éles I., Deák B.
Edző
: Bardi Attila.

Záhony: Barna Z. - Semegi J., Árva B., Czvik S., Sére L. (Fazekas Á.), Balázsi A., Tóth R., Koi J., Koi G., Semegi T., Győri J.
Edző
: Karasz Lajos.

A hazaiak a kiállítás és 0-1-es állás után futballoztak úgy, ahogy az első perctől kellett volna… A gyulaházi csapat senkivel szemben nem engedheti meg magának, hogy lebecsülje ellenfelét - ma ez történt.

Gól: Takács B., illetve Balázsi A.

Kiállítva: Kapin M. (55. perc).

Ifi: 0-0

Bardi Attila: Értehetetlen, kritikán aluli játék 55. percig, majd kilencven százalékos labdabirtoklás, egyenlítés tíz emberrel.

Karasz Lajos: Nehézségeink ellenére dicséretesen küzdött a csapat, valamennyi játékos erőn felül teljesített. Mi vezettünk, az utolsó percekben a szabadrúgást nem tudtuk kivédekezni, ezért itt hagytunk két pontot.


ZVSC-Balkány megyei I. osztályú labdarúgó mérkőzés

Záhony-Balkány 2-3 (2-2)

Záhony, 100 néző, v.: Szűcs N.

Záhony: Babincsák (Barna Z.) - Árva B., Czvik S., Semegi J., Balázsi A., Séra L., Koi R. (Berczik A.), Nagy G. (Győri J.), Tóth R., Semegi T., Balogh S.
Edző: Karasz Lajos.

Balkány: Varga I. - Daru, Barna A., Görög T. (Kovács G.), Dán F., Tóth Z., Vasas T., Nagy M., Görög N., Ferenczi M., Vass Z.
Edző: Farkas Béla.

Tovább tart a hazai csapat sikertelenségi sorozata, annak ellenére, hogy ezen a mérkőzésen közel állt a bravúros győzelem eléréséhez, a szerencse azonban a vendégeket pártolta.

Gól: Czvik S., Semegi T. (11-esből), illetve Vasas T., Győri J. (öngól), Semegi J. (öngól).

Ifi: 3-2

Karasz Lajos: - Nyerhető mérkőzésen a két öngól túl sok volt. A mezőnyben egyenrangú ellenfelek voltunk, a szerencsésebb csapat nyerte a mérkőzést.

Farkas Béla: - Szenvedve szereztünk három pontot.

Fotoalbum


BOZSIK alközponti torna

BOZSIK alközponti torna

2011.09.30. Záhony

A Záhonyi sporttelep adott otthont a 2011. évi második Bozsik  alközponti tornának.

A kisvárdai alközponthoz 15 egyesület tartozik, akik közül nyolcan vettek részt a pénteken megrendezett eseményen. A közel száz U-13-as labdarúgó szépen előkészített pályákon kergette a labdát és rúghatta a gólokat.

 

Végeredmény:

 1. Kisvárda

 2. Gyulaháza

 3. Záhony

 4. Dombrád

 5. Vaja

 6. Ajak

 7. Mándok

 8. Lövőpetri

Bővebben...

Fotoalbum


Nyírmada - ZVSC megyei I. osztályú labdarúgó mérkőzés

Nyírmada - Záhony 4 - 0 ( 0 - 0 )

Nyírmada, 150 néző, v.: Bendik T.

Nyírmada: Papp G. - Szabó G., Mátyus, Danku A., Csernák I., Tóth A. (Jónás A.), Szikszai A. (Szőke I.), Fejes J., Németh A., Papp Z. (Sebestyén G.), Ponczók T.
Játékos-edző: Szőke István.

Záhony: Babincsák - Semegi J. (Nagy G.), Árva B., Koi R., Czvik, Balázsi A., Koi G., Sére L., Tóth R., Győri J. (Fazekas Á.), Semegi T.
Edző: Karasz Lajos

Közepes színvonalú mérkőzésen a második félidőben nyújtott teljesítménye alapján a hazai csapat megérdemelten győzött.

Gól: Mátyus, Papp Z., Szőke I., Sebestyén G.

Ifi: 0-1.

Szőke István: A helyzetek alapján megérdemelt nyertünk, ilyen különbséggel is.

Karasz Lajos: A mérkőzés képében nem volt benne az ilyen különbségű vereség. A második félidőben elkövetett hibáinkat a hazai csapat jól kihasználta.


Asztalitenisz csapatbajnokság sorsolás

 

Elkészült a
Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Asztalitenisz Csapatbajnokság
2011/2012. évi őszi idényének sorsolása

 

1. forduló: 2011. szeptember. 18. vasárnap 10 óra

    Ajak   SE I.             -           Ajak   SE       II.       09. 18.     10 óra

    Fehérgyarmat SE I.  -           Fehérgyarmat SE II.   09. 18.     10 óra

    Vitka  SE                -           Nyírpazony    SE       09. 18.     10 óra

    Nyírtét KSE             -           Mátészalkai MTK       09. 18.     10 óra

    ATC.Nagykálló         -           Záhonyi VSC            09. 18.     10 óra

    Trió-Maxi KFT Kemecse    -    Kék     SE                09. 17.     10 óra

    Nyírbátori      ASE III.      -    Anarcsi DSK             09. 17.     15 óra

 

Bővebben...


ZVSC-Tiszavasvári megyei I. osztályú labdarúgó mérkőzés

Záhony - Tiszavasvári  1 - 2 ( 0 - 0 )

Záhony, 100 néző, v.: Kiss L.

Záhony: Babincsák - Balázsi A., Árva B., Czvik, Semegi T., Koi G., Papp T., Sére L. (Fazekas Á.), Győri J. (Koi R.), Sajtos N. (Nagy G.), Tóth R.
Edző: Karasz Lajos.

Tiszavasvári: Polgári - Tályai P., Kurucz T., Szolyka T., Bodnár A. (Gál N.), Péntek A., Lakatos B., Bagoly Z. (Gyurján A.), Nagy I. (Gyurján R.), Péntek M. (Búr V.), Fazekas V. (Szolyka G.).
Edző: Fecsku István.

A vendégcsapat nem szorult ilyen segítségre, amit egy rutinos játékvezetőtől kaptak, aki következetlen döntéseivel befolyásolta a mérkőzés végeredményét.

Gól: Semegi T., illetve Lakatos B., Péntek M. (11-esből).

Ifi: 1-5.

Karasz Lajos: - A mai mérkőzésen valamennyi hiányosságunk kiütközött. Az első félidőben óriási helyzeteket hagytunk ki, ami a meccs alakulását befolyásolta. vezetésünk után nem tudtuk kivédekezni a hátralévő időt.

Fecsku István: - Barnára sütöttük a sajtos kiflit.

Fotoalbum


Utánpótlás labdarúgó mérkőzések

U – 13 bajnoki mérkőzés (011.09.17.)

Záhonyi VSC – Mándok SE 8 - 2 ( 3 - 1 )

Záhonyi VSC  U – 13 csapata:

sz

név

gól

1

Halász Patrik

 

2

Pálóczi Richárd

 

3

Orgován Krisztián

3

4

Kovács Máté

 

5

Demjén Dániel

2

6

Marton László

 

7

Balázs Dávid

1

8

Kovács Ádám

1

9

Péter Máté

 

10

Rácz Gergő

 

11

Bálint Norbert

 

12

Balogh Krisztián

1

13

Farkas Csaba

 

Edzők: Bodnár György, Kovács Zoltán

 

U – 16 bajnoki mérkőzés (011.09.17.)*

Záhonyi VSC  - Mándok SE   3 -1  ( 2 - 0 )

Záhonyi VSC  U – 16 csapata

sz

név

gól

1

Hosszú László

 

2

Mester Ádám

 

3

Vass Csaba

 

4

Rinkács Péter

 

5

Kerepesi Sándor

 

6

Daku Gergő

 

7

Bedő István

1

8

Dobos László

 

9

Molnár Viktor

1

10

Nagy Gergő

1

11

Ésik István

 

12

Berki Sándor

 

 

Fotoalbum


Mándok - ZVSC megyei I. osztályú labdarúgó mérkőzés

Mándok - Záhony 4 - 0 ( 3 - 0 )

Mándok, 400 néző, v.: Sándor Cs.

Mándok: Bandor - Balogh N., Mándoki, Kiss G., Angyal Á., Balogh T. (Galambos L.), Orosz Cs. (Csürök), Matyi, Szabó S. (Miskolczi G.), Gombkötő Z., Szilágyi Z. (Fintor).
Játékos-edző: Gerliczki Máté.

Záhony: Barna Z. (Babincsák) - Semegi J., Árva B., Czvik, Koi R., Balázsi A., Papp T., Sére L., Győri J. (Koi G.), Tóth A., Balogh S.
Edző: Karasz Lajos.

Sima mérkőzésen megérdemelt hazai győzelem.

Gól: Matyi 2, Gombkötő Z., Szabó S.

Kiállítva: Bandor (65. perc), illetve Tóth A. (50. perc).

Ifi: 3-2. (Tudósító: Tamás Zoltán)

Gerliczki Máté: - Ez a harciszellem a minimum, amit elvárok játékosaimtól. Az első félidei játékkal elégedett vagyok, gratulálok a fiúknak.

Karasz Lajos: - Megérdemelt hazai győzelem.

Fotoalbum


ZVSC-Nagyhalász megyei I. osztályú labdarúgó mérkőzés

Záhony - Nagyhalász 0 - 0

Záhony, 100 néző, v.: Benkő R.

Záhony: Barna Z. - Ésik A. (Koi R.), Semegi J., Árva B., Semegi T., Balázsi A., Papp T., Sére L. (Győri J.), Czvik S., Balogh S., Tóth A. (Sajtos N.),
Edző: Karasz Lajos.

Nagyhalász: Vattai - Orbán A., Kelemen R., Vincze L., Farkas A., Gráf, Földi, Bodzás A., Birovecz J., Nagy G. (Csombók Cs.), Babják.
Edző: Németh Zoltán.

Sportszerű mérkőzésen egyenlő erők küzdelmében igazságos döntetlen született.

Ifi: 6-2.

Karasz Lajos: - A csapat nem kapott gólt, ez biztató. Kemény, rossz talajú pályán nem tudtunk folyamatosabb játékot kialakítani, a csapat akart, próbálkozott, de ez csak a döntetlen eléréshez volt elég. A győzelemért többet kell tenni!

Németh Zoltán: - Siralmas mérkőzés, igazságos döntetlen.

Fotoalbum


Fehérgyarmat - ZVSC megyei I. osztályú labdarúgó mérkőzés

Fehérgyarmat - Záhony 3 - 2 ( 1 - 2 )

Fehérgyarmat, 250 néző, v.: Vida J.

Fehérgyarmat: Kiss Z. - Dócsa I., Szántó I., Pop, Országh L., Igaz K., Máté G., Országh Zs., Horváth R. (Birta N.), Matei, Oprea.
Edző: Virovecz Pál.

Záhony: Barna Z. - Balázsi A., Ésik A., Árva B., Koi R., Semegi T., Papp T. (Győri J.), Sére L. (Koi G.), Czvik, Tóth A. (Sajtos N.), Balogh S.
Edző
: Karasz Lajos.

A gyarmati vígasságokat ezzel a szép nyári hét végén a hazai csapat meghosszabbította. A záhonyi lokomotív csavarjait rendkívül szívós munkával sikerült meglazítani és a három pontot begyűjteni. Oprea és Matei akkorát játszottak ma, hogy ilyen élményt Maria Callas tudott nyújtani az operarajongóknak. Báró csípős paprikás krumplija jobb volt, mint nyolcvan éves férfinak a Viagra.

Gól: Oprea 2, Matei, illetve Semegi T., Tóth A.

Kiállítva: Országh Zs. (85. perc).

Ifi: 0-8.

Virovecz Pál: - A második félidő alapján megérdemelten nyertünk.

Karasz Lajos: - Az első félidőbeli vezetésünk után több százszázalékos lehetőségünket elhibáztuk, ami megbosszulta magát. A hazai csapat a második játékrészben többet tett a győzelemért.

Fotoalbum


Pályázat

Bővebben...


Őszi idény sorsolása

 

Elkészült a Záhonyi VSC
felnőtt labdarúgó csapatának
sorsolása a 2011/2012. év tavaszi szezonjára !

1. forduló:
2011. augusztus 20. (vasárnap) 1700    Záhonyi VSC  -  Nagyszekeres UNIO SE

 

Bővebben...


Díjkiosztó

 

Díjátadás

 

A 61. Vasutasnap tiszteletére, a Záhonyi Vasutas Sport Club szabadidősport bizottsága által megrendezett sportnapon került átadásra a labdarúgó szakosztály felnőtt és ifjúsági csapata részére a 2010-2011 évi megyei II. osztályú bajnokságban megszerzett érmek és díjak, kupák oklevelek.

 

Bővebben...

Fotoalbum


Záhony Kistérségi amatőr asztalitenisz csapat és egyéni bajnokság

 

Befejeződött a Záhonyi Kistérségi amatőr asztalitenisz csapat és egyéni bajnoksága, melynek végeredménye a következő:

Csapatbajnokság:

    M Gy D V Pontszám

1.

Komoró

10

10

-

-

20  pont

2.

Záhony Város

10

6

2

2

14  pont

3.

HRK

10

5

2

3

12  pont

4.

Záhony- Port

10

5

-

5

10  pont

5.

Reménysugár

10

2

-

8

 4  pont

6.

Kandó Kálmán SZKI

10

0

-

10

  0 pont

 

A győztes csapat tagjai:

Bacsó Attila, Bacsó László, Filep Tivadar, Géczi Ferenc, Katkó Sándor

A csapatbajnokság befejezést követően május 5.-én került sor az egyéni bajnokság megrendezésére, amelyen 13 fő versenyző vett részt.

Az egyéni versenyben dobogós helyezést  ért el:

 

1.  Bacsó Attila

2.  Filep Tivadar

3.  Perecz János és Sütő László

 

Fotoalbum


Utánpótlás foci

Fotoalbum


Utánpótlás foci

ZVSC  - Ajak   U – 16  labdarúgó mérkőzés

Eredmény: 8 – 0

Csapat összeállítás:

Pócsik Péter,  Rinkács Péter,  Csillám Bence, Hakász Ádám,  Kerepesi Sándor,  Dévai Zsolt, Ésik András, Végh Dávid, Koi Attila,Dobos Dávid, Horváth Sándor, Dobos László, Végh Tamás.

 

ZVSC – Ajak   U – 13  félpályás labdarúgó mérkőzés

Eredmény:  1 – 5

Csapat összeállítás:

Péter Máté, Géczi Barnabás, Nagy Gergő, Balogh Dávid, Mócza Károly, Berki Sándor, Orgován Krisztián, Kövesi Attila, Tóth Csaba, Demjén Dávid, kátai József, Dudás Attila

Fotoalbum


Pap-Záhony megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Pap-Záhony 2 - 4 ( 1 - 1 )

Pap, néző, v.: Henzsely. Pap: Zsell - Radvánszki, Tóth B. (Vincze G.), Szabó Sz., Pálinkás, Szoboszlai B., Vincze Gábor (Dallos L.), Onder G., Vedres B., Papp Z., Varga J.
Edző: Béres István.

Záhony: Darvai - Koi R., Árva, Semegi J., Onder P., Semegi T., Balázsi,Czvik,Győri (Nagy G.), Sajtos (Koi G.), Tóth R.
Edző: Karasz Lajos.

Gól: PappZ. 2, illetve Semegi T. (2, egyet 11-esből), Nagy G. 2.

Ifi: 3-2.

Béres István: - Idény eleji játék, fizikálisan felénk nőttek a vendégek.

Karasz Lajos: - A Joma Kupán elszenvedett vereség után úgy gondoltuk, hogy ezúttal csak a győzelem az elfogadható. Ma mi jöttünk le győztesen a pályáról.


Sorsolás

Elkészült a
Megyei II. osztály - Selyember - 2. sz. Csoport
2010-2011. évi bajnokság tavaszi sorsolása
Az ifjúsági mérkőzések a felnőtt találkozók előtt 2 órával előbb kezdődnek.

Bővebben...


Sorsolás - U16

Elkészült a
Serdülő Kelet U16
2010-2011. évi bajnokság tavaszi sorsolása

Bővebben...


Sorsolás - U13

Elkészült a
Serdülõ Alap Kelet U13
2010-2011. évi bajnokság tavaszi sorsolása

Bővebben...


Asztalitenisz csapatbajnokság 2.forduló

Elkészült Záhony város és Kistérsége 2011. évi asztalitenisz csapatbajnokság második fordulójának sorsolása.

Résztvevő csapatok:

Reménysugár, HRK, Szakközépiskola,
Komoró,  Város, Záhony-Port

Bővebben...


Sz.-Sz.-B. Megyei XIX. diákolimpia gyorskorcsolya verseny

2011. február 3.-án a ZVSC sporttelepen került megrendezésre a Megyei Diáksport Szövetség és a Záhonyi VSC közös szervezésében a  XX. alkalommal kiírt Jubileumi Megyei Diákolimpia Gyorskorcsolya Verseny. Ideális időben, kiválóan előkészített pályán, igazi téli sportnapon a megrendezett versenyszámokban 58 fő leány és 51 fő fiú mérte össze tudását az érmek megszerzéséért. A hazai indulók mellett a Nyíregyház-i Kossuth Lajos Evangélikus Gimnázium tanulói is részt vettek. A versenyzőket   szép számú nézősereg buzdította!

Bővebben...

Fotoalbum


Záhony Kistérségi és Záhony város teremlabdarúgó bajnoksága

Befejeződött a ZVSC Szabadidősport Bizottsága
által szervezett
2010/2011. évi Záhony Kistérségi és
 Záhony város teremlabdarúgó bajnokság
.

 A bajnokság helyszíne: Kisvárda Városi Tornacsarnok.

Játéknapok: 2011. január 8. és 2011. január 22.

Bővebben...

Fotoalbum


1%

A Záhonyi Vasutas Sport Club elnöksége ez úton szeretné megköszönni, hogy megtisztelt bizalmával és bennünket támogatott 2009. évi SZJA 1 %-val, amely  összesen 544.956.- Ft volt.

A felajánlott SZJA 1%-ot az egyesületünk ifjúsági és szabadidősport tevékenységének támogatására használtunk fel.

Kérjük, - amennyiben továbbra is számíthatunk bizalmára -, hogy e nemes cél támogatása érdekében a 2010. évi SZJA 1 %-át szíveskedjék részünkre felajánlani.

Adószámunk:  19856603 - 1 -15

Bővebben...


Záhony-Dombrád megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés


Warning: include(hir/2011-00-10_zvsc-dombrad/index_short.htm) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.zvsc.hu/window_hir_short.php on line 22

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'hir/2011-00-10_zvsc-dombrad/index_short.htm' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /var/www/www.zvsc.hu/window_hir_short.php on line 22


Jégpálya

FELHÍVÁS !

A Záhonyi VSC értesíti a Tisztelt Érdeklődőket, hogy 2010.12.29.-án 14:00-tól újból megnyílik a sporttelepen a jégpálya.


Nyitva: minden nap 1000 órától 1900 óráig !

Bővebben...


Éves bérlet

Tisztelt Gazdasági Társaságok , Vállalkozók !

Tisztelt Sportbarátok !

 

A Záhonyi Vasutas Sport Club elnöksége éves bérlet megvásárlását teszi lehetővé 2011-től.

Ennek ellenértékeként a bérletigazolvány tulajdonosa a ZVSC alábbi sportszolgáltatásainak díjmentes igénybevételére jogosult:

Bővebben...


Asztalitenisz csapatbajnokság sorsolása

Elkészült Záhony város 2010-2011. évi
asztalitenisz csapatbajnokságának odavágó sorsolása.

Résztvevő csapatok:
Reménysugár, HRK, Szakközépiskola, Komoró, Város, Záhony-PortA

A visszavágók 2011. február 1.-én kezdődnek !
2011. március 31.-én egyéni verseny és   eredményhirdetés
( egyéni és csapatbajnokságban! )

Mérkőzések helye: ZVSC pálya.

Kezdési időpontja: 15,30 óra!

Bővebben...


Rohod-Záhony megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Rohod - Záhony 3 - 2 ( 1 - 0 )

Rohod, 80 néző, v.: Szíjjártó.

Rohod: Papp J. - Lelt J., Pataki G., Papp Zs., Kovács I. (Szilágyi Z.), Tóth A., Kósa S., Tóth F., Kamarás J., Vida M. (Zakor J.), Dobronyi.
Játékos-edző: Lelt József.

Záhony: Polyák B. - Koi R., Semegi J., Czvik, Tóth R., Semgegi T., Sére L., Nagy G., Onder P., Győri J. (Halász T.), Balogh S.
Edző: Karasz Lajos. Gól: Tóth F., Kamarás J., Dobronyi, illetve Semegi T., Balogh S. (11-esből).

Kiállítva: Tóth F. (55. perc).

Ifi: 2-4.

Lelt József: - A záhonyi gyors Fényeslitkén lassított, Rohodon meg kisiklott.

Karasz Lajos: - Emberelőnyünket nem tudtuk kihasználni, a kapu előtt határozatlanok voltunk, ezért csak ez lehetett az eredmény.

Fotoalbum


Záhony-Tiszamenti SE megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Záhony-Tiszamenti SE 6-1 (4-0)

Záhony, 100 néző, v.: Tömöri Gy.

Záhony: Polyák (Barna Z.) - Koi R., Semegi J., Czvik, Tóth R., Semegi T., Séra L., Nagy G., Karasz A. (Halász T.), Győri J., Balogh S. Edző: Karasz Lajos.

Tiszamenti SE: Papp S. (Kiss Z.) - Baráth L., Kovács G., Kokas, Szabó K., Hornyák M. (Bogáti), Mándi L., Herczeg A. (Szűcs), Balogh T., Deskó D., Bíró A. (Szőke I.). Edző: Szabó Gusztáv.

Gól: Séra L. 2, Nagy G. 2, Karasz A., Győri, illetve Deskó D.

Kiállítva: Balogh T. (41. perc).

Ifi: 6-1.

Karasz Lajos: - Kitűnő játékvezetés mellett a sportszerű vendégcsapat ellen az első félidőben rúgtunk négy gólt, a második viszont felejthető volt. Helyzeteink alapján a különbség nagyobb is lehetett volna.

Szabó Gusztáv: - Ha gólhelyzeteinket értékesítjük az eredmény szorosabb is lehetett volna.

Fotoalbum


Szabolcsveresmart-Záhony megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Szabolcsveresmart - Záhony 3 - 4 ( 2 - 1 )

Szabolcsveresmart, 80 néző, v.: Vitkai.

Szabolcsveresmart: Kalmár - Pongó L., Bódi S., Nagy Á., Gyöngy M., Bakó G., Csikó Kalocsai (Juhász T.), Horváth Sz., Szoboszlai I. (Oláh I.), Szabó D. (Sipos J.), Jónás K.

Záhony: Barna Z. (Polyák) - Koi R., Koi G. (Semegi J.), Czik, Tóth R., Séra L., Karasz A., Semegi T. (Nagy G.), Fekete G. (Halász T.), Győri J. (Nagy J.), Balogh S.
Edző: Karasz Lajos.

Gól: Csikó Kalocsai, Horváth Sz., Szoboszlai I., illetve Karasz A. (11-esből), Fekete G., Győri J., Balogh S.

Ifi: 1-1.

Bódi Sándor: - Rúgtunk három gólt mégis kikaptunk. Nem is tudom, hogy akkor ennyi a szerencse, vagy ennyi a tudás?

Karasz Lajos: - Lelkes hazai csapat ellen ismét gólképesek voltunk, amely tette a mérkőzés megnyerését.

Fotoalbum


Záhony-Újdombrád megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Záhony-Újdombrád 6-3 (3-1)

Záhony, 100 néző, v.: Bíró Cs. Záhony: Polyák B. - Koi R., Koi G. (Nagy J.), Czvik, Tóth R., Séra L., Karasz A., Semegi T. (Nagy G.), Győri J. (Onder P.), Balogh S.
Edző: Karasz Lajos.

Újdombrád: Sinka Gy. - Gulyás J., Komlósi J., Gáspár F., Pál (Geri K.), Csombók (Tóth I.), Szöllősi A., Bagin T. (Serflek), Kernács (Dócs), Samu, Sinka J.
Edző: Fabók István.

Gól: Fekete G. 4, Karasz A., Balogh S., illetve Dócs 2, Sinka J.

Ifi: 4-1.

Karasz Lajos: - Sportszerű ellenfél ellen helyzeteink egy részének kihasználásával gólokat rúgtunk, de sajnos hátul is gólképesek voltunk, ami figyelmeztető jel lehet a hátralévő mérkőzésekre.

Fabók István: - Magabiztos hazai győzelem.

Fotoalbum


Versenykiírás a Záhonyi Kistérséghez tartozó települések 2011. évi asztalitenisz csapatbajnokságára

Tisztelt Záhonyi Kistérségi Települések Sportszervezői !

A Záhonyi Vasutas Sport Club Szabadidősport Bizottsága a hagyományoknak megfelelően 2011-ben is megrendezi Záhony Város amatőr asztalitenisz bajnokságát, amelyen való részvételt szeretnénk kibővíteni a Záhonyi Kistérséghez tartozó települések részére is. A bajnokságokra november 24.-ig lehet nevezni. Bővebb felvilágosítást Erdei Árpádtól lehet kérni a 06-70-3716356 mobil számon, illetve a 71-13 vasútüzemi telefonon.

Bővebben...


Versenykiírás a Záhony Kistérségi és Záhony Város teremlabdarúgó bajnokságára

Tisztelt Záhonyi Kistérségi Települések Sportszervezői !

A Záhonyi Vasutas Sport Club Szabadidősport Bizottsága a hagyományoknak megfelelően 2011-ben is megrendezi Záhony Város amatőr teremlabdarúgó bajnokságát, amelyen való részvételt szeretnénk kibővíteni a Záhonyi Kistérséghez tartozó települések részére is. A bajnokságokra november 15.-ig lehet nevezni. Bővebb felvilágosítást Erdei Árpádtól lehet kérni a 06-70-3716356 mobil számon, illetve a 71-13 vasútüzemi telefonon.

Bővebben...


NUPI USI Záhony kiskörzeti labdarúgó utánpótlástorna

Fotoalbum


Demecser-Záhony megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Demecser-Záhony 1-1 (0-0)

Demecser, 50 néző, v.: Király A.

Demecser: Gombkötő T. - Kelemen G., Varga E., Gombkötő J., Kocsis Z., Kertész L., Vedres B. (Kardos), Kántor I. (Hajnal J.), Hajnal A., Tóth Sz., Tóth A. Edző: Brankovics Béla.

Záhony: Polyák - Koi R., Koi G., Czvik, Tóth R., Semegi T., Nagy G., Karasz A., Fekete G., Onder P. (Győri J.), Balogh S. Edző: Karasz Lajos.

Gól: Kocsis Z., illetve Karasz A.

Ifi: 2-1.

Brankovics Béla: - Jó iramú, küzdelmes mérkőzésen a 95. percben talált „öngóllal” szerzett egy pontot a vendégcsapat.

Karasz Lajos: - Jól küzdő hazai csapat ellen nagy mezőnyfölényünk ellenére gyengén játszottunk, aminek ez lett az eredménye.


Záhony-Kék megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Záhony - Kék 0 - 0

Záhony, 100 néző, v.: Gergely S.

Záhony: Polyák B. - Koi R., Semegi J., Czik, Tóth R., Fekete G., Séra L. (Győri J.), Koi G., Karasz A., Onder P., Balogh S.
Edző: Karasz Lajos.

Kék: Himmer - Szatke, Sipos T., Máté Cs. (Hegedűs L.), Mondok, Erős P., Márton I. (Paulik Z.), Nagy S., Lakatos T. (Poór B.), Szurcsik Z., Együd L. (Paulik I.).
Edző: Buzás Lajos.

Kiállítva: Semegi J. (72. perc), illetve Mondok J. (59. perc), Szurcsik Z. (72. perc).

Ifi: 3-3.

Karasz Lajos: - Kapkodós, ideges játékunk mellett mezőnyfölényünket és adódó gólszerzési lehetőségeinket nem tudtunk gólra váltani.

Buzás Lajos: - Nagyon örülök a pontnak, amit Szatke Zoltán és Nagy Sándor születésnapjára ajánlunk föl.

Fotoalbum


NUPI USI Záhony kiskörzeti labdarúgó utánpótlástornák

Fotoalbum


Záhony-Anarcs megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Záhony-Anarcs 4-1 (1-0)

Záhony, 100 néző, v.: Benkő R.

Záhony: Polyák B. (Barna Z.) - Koi R. (Halász T.), Semegi J., Czvik S., Tóth R., Koi G. (Nagy J.), Séra L., Karasz A., Fekete G., Onder P. (Nagy G.), Balogh S. (Győri J.).
Edző: Karasz Lajos.

Anarcs: Feigel - Király T. (Belinszki), Takács J., Eszterhai J., Bunkóczi Zs. (Lakatos F.), Veres S., Bodnár Z. (Koncz G.), Rákóczi D. (Drabik K.), Szabó L., Molnár T., Nagy Á.
Edző: Szilágyi Dániel.

Gól: Koi R., Fekete G., Balogh S., Győri J., illetve Veres S.

Ifi: 4-0.

Karasz Lajos: - Akadozó játékkal, több elszórakozott helyzettel, sportszerű ellenféllel szemben ilyen különbséggel is megérdemelt a győzelem.

Szilágyi Dániel: - Jobb játékkal a jobb csapat nyert.

Fotoalbum


Vaja-Záhony megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Vaja-Záhony 0-2 (0-1)

Vaja, 150 néző, v.: Karakó.

Vaja: Makkai Cs. (Tóth T.) - Sashegyi G., Kiss Cs., Simák J., Kun Cs. (Horváth B.), Hudák P., Soós K., Kiss T., Mulutó P. (Kósa G.), Soltész A., Kiss A.
Edző: Kun Miklós.

Záhony: Polyák - Koi R.,Semegi J., Czvik, Tóth R.,Koi G. (Halász T.),Sére, Semegi T. (Nagy G.), Fekete G.,Onder P. (Győri J.), Balogh S.
Edző: Karasz Lajos.

Gól: Czvik, Nagy G.

Ifi: 2-1.

Kun Miklós: - Kulturált, sportszerű meccsen a jobban játszó csapat szerencsés két góllal nyerte meg a mérkőzést.

Karasz Lajos: - Küzdelmes, sportszerű, nagy iramú mérkőzésen megérdemelten vittük haza a három pontot.

Fotoalbum


Záhony-Pusztadobos megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Záhony - Pusztadobos 1 - 4 ( 0 - 2 )

Záhony, 150 néző, v.: Papp I.

Záhony: Barna Z. - Koi R., Csík S., Tóth R., Koi M. (Semegi J.), Nagy G. (Nagy J.), Karasz A. (Balogh S.), Semegi T., Fekete G., Onder P., Győri J.
Edző
: Karasz Lajos.

Pusztadobos: Kemenyicki F. (Kiss T.) - Szilasi P., Gyurkó J. (Balogh N.), Kurilko (Marics T.), Papp Z. (Jóni A.), Sós S. (Kanálos), Szűcs B., Gdovin J., Jónás J., Balogh A., Ponczók T.
Játékos-edző: Sós Sándor.

Gól: Semegi T., illetve Papp Z. 4.

Ifi: 4-1.

Karasz Lajos: - A mai napon a játékhoz való hozzáállásunk ilyen eredmény eléréséhez volt elég. A vendégek megérdemelten győztek.

Sós Sándor: - Sportszerű merkőzésen, két remek játékvezetővel a nyolcvanas éveket idézve simán nyertünk.


Városi sportnap

Bővebben...


Petneháza-Záhony megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Petneháza - Záhony  0-1 (0-0)

Petneháza, 100 néző, v.: Veres J.

Petneháza: Sebők L. - Marinka L., Szabó I., Buzás J., Ragó G. (Andrási), Éles II T., Elek Cs., Tóth J., Szabó Cs., Varga M., Miskolczi B. Játékos-edző: Tóth János.

Záhony: Barna Z. - Koi R., Koi G., Czvik S., Tóth R., Semegi T. (Nagy G.), Semegi J. (Koi M.), Séra L., Karasz A., Fekete G. (Győri J.), Onder P. Edző: Karasz Lajos.

Gól: Karasz A.

Kiállítva: Koi G. (25. perc).

Ifi: 3-1.

Tóth János: - Küzdelmes mérkőzésen ha legalább a helyzeteink felét belőjük, akkor is gólokkal kellett volna nyernünk.

Karasz Lajos: - Küzdelmes mérkőzésen kilenc emberrel megérdemelt győzelmet arattunk.

Fotoalbum


Záhony-Pátroha megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Záhony-Pátroha 1 - 0 ( 0 - 0 )

Záhony, 150 néző, v.: Sipos L.

Záhony: Barna Z. - Koi R., Semegi J., Czvik S., Tóth R., Semegi T. (Koi M.), Séra L., Karasz A., Fekete G., Onder P. (Nagy G.), Győri J. (Koi G.).
Edző: Karasz Lajos.

Pátroha: Pekk J. - Hamza A., Kovács Á., Molnár Cs. (Póti R.), Korbács B., Balogh I., Csuka Gy., Varga R. (Borku T.), Horváth F., Gazdag A., Bíró J.
Edző: Gazdag Attila.

Gól: Czvik S. Ifi: 2-0.

Karasz Lajos: - Küzdelmes mérkőzésen a jól játszó Pátroha ellen mi lőttük a győztes találatot.

Gazdag Attila: - Ajándékban hagytunk három pontot a Záhonynak, amelyet tavasszal visszaveszünk.

Fotoalbum


Dombrád-Záhony megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Dombrád - Záhony 1 - 1 ( 1 - 0 )

Dombrád, 120 néző, v.: Henzsely.

Dombrád: Kovács T. - Kernács J., Tilki M., Molnár M., Andrejcsik, Oncsó M., Nagy G., Csillik, Tamás B. (Medve T.), Terjék Z., Háda J. (Ágoston). Edző: Bodnár Attila.

Záhony: Barna Z. - Semegi T., Koi G., Czwik, Tóth R., Sére L., Győri J., Karasz A., Fekete G., Onder P. (Semegi J.), Nagy G. (Koi R.) Edző: Karasz Lajos.

Gól: Csillik, illetve Czwik.

Ifi: 0-2.

Bodnár Attila: - Mély talajú pályán hatalmas küzdelem - igazságos döntetlen.

Karasz Lajos: - Mezőnyfölényünket és a gólszerzési lehetőségeinket nem tudtuk kellőképpen kihasználni, így meg kellett elégednünk az egy ponttal.

Fotoalbum


Záhony-Fényeslitke megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Záhony-Fényeslitke 7-1 (1-1)

Záhony, 150 néző, v.: Bendik T.

Záhony: Barna Z. - Semegi T., Koi G. (Semegi J.), Fék S., Tóth R., Séra L. (Koi R.), Győri J. (Nagy G.), Karasz A., Fekete G., Onder P. (Koi M.), Balogh S. Edző: Karasz Lajos.

Fényeslitke: Lábiscsák - Kertész Zs., Bakó G. (Feczus R.), Herczku V., Gyüre Z. (Nagy B.), Balogh R., Lupcsa Cs., Lesku P., Rusznák S. (Miskolczi G.), Kaptur Cs., Sárkány G. (Sáreczki F.). Edző: Nagy Zoltán.

Gól: Fekete G. 3, Balogh S. 2, Karasz A., Győri J., illetve Sárkány G.

Ifi: 4-1.

Karasz Lajos: - A második félidei játékunkkal rászolgáltunk az ilyen különbségű győzelemre is.

Nagy Zoltán: - Hetven percig egyenrangú ellenfelek voltunk, ezt követően azonban fegyelmezetlenségünknek köszönhetően szenvedtünk kiütéses vereséget a nagymúltú Záhony ellen.

Fotoalbum


Tisztújító közgyűlés

A Záhonyi Vasutas Sport Club 2010. május 25.-én a ZVSC székházának klubtermében tartotta tisztújító közgyűlését.

A közgyűlés napirendi pontjai voltak:

 

1./   A sportegyesület elnökségének beszámolója a megválasztása óta végzett munkájáról,

       javaslata a következő időszak feladataira. ( foto összeállítás, szóban )

       Ea.: Erdei Árpád ügyvezető elnök

 

2./   Beszámoló a sportegyesület gazdálkodásáról, a költségvetés fő összegének alakulásáról.

       ( írásban )

       Ea.: Lukács Tibor gazdasági vezető

 

3./   Beszámoló a Pénzügyi Ellenőrzési Bizottság munkájáról, az egyesület gazdálkodási 

       tevékenységével kapcsolatos megállapításairól. ( szóban )

       Ea.: Ignéczi Józsefné PEB tagja

 

4./   Hozzászólás, vita ...

 

5./   Sportaktívák jutalmazása ...

 

6./   Választás ( a sportegyesület elnökségének, annak társadalmi elnökének, ügyvezető

       elnökének, valamint a pénzügyi ellenőrzési bizottságnak, annak elnökének 4 évre szóló

       megválasztása ).

Bővebben...


Nyírtass-Záhony megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Nyírtass-Záhony 0-5 (0-4)

Nyírtass, 80 néző, v.: Piskóczi.

Nyírtass: Herka - Fogas, Tóth I., Tóth L. (Papcsák N.), Jakab Gy., Varga S. (Opálemik), Major B. (Varga T.), Mester Sz., Jenei I., Takács Z., Batta B. (Fehér L.). Edző: Lévai Csaba.

Záhony: Barna Z. (Kovács Zs.) - Koi R. (Koi G.), Semegi J., Csík S., Nagy G. (Semegi T.), Séra L. (Koi M.), Karasz A., Fekete G., Tóth R., Balogh S., Győri J. (Onder P.). Edző: Karasz Lajos.

Gól: Fekete G. 2, Győri J., Nagy G., Semegi T. Ifi: 1-8.

Lévai Csaba: - Sportszerű mérkőzésen a jobbik csapat nyert.

Karasz Lajos: - Biztos győzelem a sportszerűen játszó hazai csapat ellen.

Fotoalbum


Bringatúra

ZÁHONY Kistérség

Ötlettől a megvalósításig

A kerékpározás az egyik legkiválóbb sport és szabadidős tevékenység: a biciklit egyre többen használják a mindennapi munkába járáshoz, nyáron pedig sokan indulnak kisebb-nagyobb túrákra. Így tett pár záhonyi lakos is. Molnár István (Stefi bácsi) ötletére verbuválódott, egy sportbarátokból álló 6 fős csapat.

Bővebben...


Bogácsi edzőtábor

ZÁHONY Kistérség

BOGÁCSI EDZŐTÁBOR

civil szervezetek összefogásával

A Záhonyi Közlekedési Diáksport Egyesület, a Záhonyi Vasutas Sport Club és a Záhony Város Fejlődésért Alapítvány közös összefogásával jöhetett létre  a nyári edzőtábor, a gyógyvizéről  híres településen, Bogácson.

Bővebben...

Fotoalbum


Záhony-Pap megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés

Záhony-Pap 6-1 (4-1)

Záhony, 150 néző, v.: Henzsely.

Záhony: Kovács Zs. - Koi R., Semegi J. (Halász T.), Czvik, Tóth R., Sére (Koi G.), Karasz A., Fekete G., Nagy G. (Semegi T.), Győri J. (Koi M.), Balogh S. Edző: Karasz Lajos.

Pap: Tordai - Szabó Sz., Tóth B., Pócs (Radarószki), Pálinkás, Zsell, Kovács L., Dallos (Oncsó J.), Vass J. (Kovács J.), Varga J., Stancz (Szabó G.). Edző: Kelemen István.

Gól: Balogh S. 2, Győri J., Nagy G., Karasz A., Tóth R., illetve Zsell. Ifi: 2-3.

Karasz Lajos: - Az első percben kapott gól megzavarta a csapatot, de higgadt játékunk biztos győzelemhez vezetett.

Kelemen István: - Megérdemelt hazai siker született.

Fotoalbum


Őszi idény sorsolása

 

Elkészült a Záhonyi VSC
felnőtt labdarúgó csapatának
sorsolása a 2009/2010. év tavaszi szezonjára !

1. forduló:
2010. augusztus 15..  1700    ZVSC  -  PAP SE

Bővebben...


Kétnapos kerékpár túra kezdőknek is !

ZÁHONY Kistérség

Kétnapos kerékpár túra kezdőknek is !

 

Indulás:  2010.08.14 08:00-kor az uszoda parkolójából.

Érkezés:  2010.08.15. ~18:00

Útvonal: Záhony - Tuzsér - Zemplénagárd - .... - Sátoraljaújhely. (~ 65 Km)

Szállás: 4 ágyas szobákban.

Ellátás: vacsora és reggeli (félpanzió)

Költség : 3500 HUF + komp díj + múzeumi belépő + fagyi, stb.
 

Jelentkezés telefonon: +36 30 9581133 vagy
emailben: zvsc.tura@yahoo.com szerda estig (2010.08.11 20:00-ig )

Program lehetőségek: Karcsai templom, Honfoglalás kori temető, Borsi Rákóczi vár, Magyar Kálvária, stb. a jelentkezők igénye szerint megbeszélve.
 

Molnár István
szervező


60. VASUTASNAP

60. Vasutasnapi sportprogram

 

A Záhonyi VSC szabadidősport bizottsága szervezésében és rendezésében a záhonyi vasutas sporttelepen.

2010. július 10.-én.

A meghirdetett sportversenyek győztes csapatai kupa és oklevél díjazásban, míg az egyéni versenyek első három helyezettjei  érem díjazásban részesülnek.

Vasutasnapi programunkon mindenkinek jó szórakozást, sportolást, és kellemes időtöltést kívánnak a rendezők.

Bővebben...


Rakamaz-Záhony megyei I. osztályú felnőtt bajnoki labdarúgó mérkőzés

Rakamaz-Záhony 3-1 (2-0)

Rakamaz, 200 néző, v.: Kocsis.

Rakamaz: Farkas L. - Anderka (Balogh R.), Galambosi Zs., Debróczki, Venczel, Suskó (Szabó B.), Gáspár L. (Galambosi G.), Hengsperger A., Balogh J. (Borbély P,), Bodnár Cs., Riczu.
Edző: Veigli Géza.

Záhony: Babincsák - Anderka, Galambosi Zs., Debróczki, Venczel, Suskó, Gáspár L., Hengsperger A., Balogh J., Bodnár Cs., Riczu. Edző: Veigli Géza. Záhony: Babincsák - Árva B., Tóth N., Tóth R., Semegi J., Semegi T., Sére, Fekete G., Czvik S., Győri J. (Németh T.), Balogh S.
Játékos-edző: Pokol László.

A rutinosabb hazai csapat jobb helyzetkihasználással megérdemelte a győzelmet.

Gól: Debróczki, Gáspár L., Suskó, illetve Balogh S. (11-esből).

Ifi: 3-2.

(Tudósító: Goneth Béla)

Veigli Géza: - Sajnálom, de a becsület így kívánta!

Pokol László: - Ma sem tudtunk felnőni az adott feladathoz, igazából a múlt héten, hazai pályán dőlt el a sorsunk.


Záhony-Gyulaháza megyei I. osztályú felnőtt bajnoki labdarúgó mérkőzés

Záhony-Gyulaháza 2 - 2 ( 1 - 0 )

Záhony, 150 néző, v.: Sipos Á.

Záhony: Babincsák - Árva B. (Berczik), Tóth N., Cvik, Semegi J., Győri J. (Németh T.), Semegi T., Tóth R., Simon I. (Nagy G.), Balogh S., Fekete G. Edző: Pokol László.

Gyulaháza: Csobolya - Molnár G., Gáti Sz., Kapin M., Bombera, Takács B. (Haga S.), Petró F., Deák Z., Gáti S., Deák B., Éles I. (Papp Á.). Edző: Bardi Attila.

A hazai csapat nem tudott élni a hatalmas lehetőséggel, ezért az utolsó fordulóban dől el sorsa...

Gól: Győri J., Nagy G., illetve Deák B., Papp Á.

Kiállítva: Kapin M. (5. perc), Papp Á. (60. perc) Ifi: 3-0.

(Tudósító: Erdei Árpád)

Pokol László: - Egy szóval tudom jellemezni: szégyen! Ma több játékos cserbenhagyta az egyesületet és a közönséget!

Bardi Attila: - Azt, amit a vezetőbíró és az egyes számú asszisztens művelt, minősíthetetlen! Az első percben jogtalan 11-es, az ötödikben két kiállítás, a hatvanadikban újabb kiállítás, csak gratulálni tudok a csapatnak, hogy ezt elbírta. Köszönet a közönségnek!

Fotoalbum


Nagyhalász-Záhony megyei I. osztályú felnőtt bajnoki labdarúgó mérkőzés

Nagyhalász-Záhony 2-2 (0-1)

Nagyhalász, 300 néző, v.: Gergely S.

Nagyhalász: Szobonya G. - Balogh N., Szobonya P., Bárány T., Babják, Asztalos, Földi, Farkas A. (Fiumei), Csombók Z. (Reszler), Anderka (Kelemen R.), Ferenczi M.
Játékos-edző: Kelemen Róbert.

Záhony: Babincsák - Árva B., Tóth N., Czvik S., Semegi J. (Pokol L.), Simon I., Semegi T., Fekete G., Tóth R., Németh T. (Halász T.), Balogh S., Dankó T., Halász T., Szokol L.
Játékos-edző: Pokol László.

A hatalmas kihagyott helyzetek miatt a Nagyhalász alighanem elbúcsúzhat a bajnoki címtől...

Gól: Asztalos 2, illetve Tóth R., Pokol L.

Ifi: 1-1.

(Tudósító: Bacskai János)

Kelemen Róbert: - Kettő-egyes vezetésnél büntetőt hibáztunk, ez megbosszulta magát.

Pokol László: - Kitűnő játékvezetés mellett, fordulatos mérkőzésen fegyelmezett játékunknak köszönhetően megérdemeltük az egy pontot.

Fotoalbum


Szabolcs - Szatmár - Bereg Megyei Serdülő Labdarúgó Döntő

Szabolcs - Szatmár - Bereg Megyei Serdülő  Labdarúgó Döntő

Napkor  2010.06.05

 A Záhonyi Vasutas Sport Club serdülő labdarúgó csapata a 2009-2010. évi labdarúgó bajnokság csoportmérkőzésein a második helyezést szerezte meg, mely eredménnyel biztosította a megyei elődöntőn való részvételét.  Az elődöntő "B" csoportjába került együttesünk, ahol hazai pályán a Rakamaz csapatát 1-0 arányban megverte,  míg  idegenben Nagykállóban  2-1 arányban alulmaradt csapatunk. Ezen eredménnyel a megyei döntő  harmadik helyéért  játszhatott csapatunk a megyei döntőn, melyet Napkoron rendezett a megyei MLSZ az U-13 és  U-16 éves korosztály számára.

Csapatunk a Volán Sényő együttese ellen vívta a harmadik helyért kiírt mérkőzést, melyet  2 -1 arányban megnyert így ebben a bajnoki évben a dobogó harmadik fokára a Záhonyi Vasutas Sport Club serdülő  (U-16 ) labdarúgó csapata került fel.

GRATULÁLUNK A JÁTÉKOSOKNAK A SZÉP  SIKER  ELÉRÉSÉÉRT !

Fotoalbum


Záhony-Kisvárda megyei I. osztályú felnőtt bajnoki labdarúgó mérkőzés

Záhony-Várda SE 1-3 (1-2)

Záhony, 200 néző, v.: Kristán.

Záhony: Babincsák - Árva B., Semegi T., Cvzik, Séra L. (Németh T.), Nagy G. (Halász T.), Tóth R., Fekete G., Onder P. (Berczik A.), Balogh S., Győri J. (Pokol L.). Játékos-edző: Pokol László.

Várda SE: Petranics - Szöllösi, Szabó Á., Mező Á., Mándi A., Krizán, Oprea (Szántó Cs.), Dallos (Kovács T.), Németh R., Lovas I. (Vincze V.), Kovács L. Edző: Rozsnyai Béla.

A hazai csapat nem tudott élni azzal a lehetőséggel, hogy a kiesés szempontjából fontos mérkőzést meg tudja nyerni, ezért a döntés már nem csak a saját kezében van.

Gól: Balogh S., illetve Kovács L. 2, Mándi A.

Ifi: 1-3.

(Tudósító: Erdei Árpád)

Pokol László: - Ma három ember hiányzott, két játékos megsérült a 10. percben, két labdarúgó wellness hétvégével készült egy ilyen fontos meccsre, így nem sok esélyünk volt a győzelemre.

Rozsnyai Béla: - Sikerült az első húsz percben két góllal vezetni, ami nagy reményt adott a győzelemhez, Gratulálok mindkét csapatnak, a mai sikert megérdemeltük.


Meghívó Közgyűlésre

 

A Záhonyi Vasutas Sport Club elnöksége értesíti az egyesület Tisztelt Tagságát, hogy 2010. május 25.-én ( kedden ) 16,00 órakor  tartja vezetőségválasztó közgyűlését a ZVSC székházának klubtermében.

 

Bővebben...


Nyírcsaholy-Záhony megyei I. osztályú felnőtt bajnoki labdarúgó mérkőzés

Nyírcsaholy - Záhony 1 - 0 ( 1 - 0 )

Nyírcsaholy, 150 néző, v.: Éva.

Nyírcsaholy: Oláh M. - Nyíri Zs., Lung, Tuturas, Angyal L. (Mező A.), Jurkó, Katona P., Mocsár G., Batízi G., Botos S., Bégány G. (Putirka). Játékos-edző: Bákonyi György.

Záhony: Babincsák - Árva B., Tóth N., Czvik (Nagy G.), Semegi J. (Németh T.), Győri J. (Semegi T.), Sére L. (Berczik A.), Fekete G., Balogh S.,Tóth R., Onder P. Edző: Pokol László.

A tartalékos hazai csapat szívvel-lékekkel küzdött a győzelemért.

Gól: Botos S.

Ifi: 4-6.

(Tudósító: Tengyel Zoltán)

Bákonyi György: - Tartalékosan felálló csapatunk nagy akarással harcolta kia a győzelmet. Külön öröm, hogy fiataljaink nem remegtek meg.

Pokol László: - Megérdemelten nyertek a hazaiak, mivel azt az egy gólt, ami kellett a győzelemhez, ők szerezték.

Fotoalbum


Záhony-Nyírbátor megyei I. osztályú felnőtt bajnoki labdarúgó mérkőzés

Záhony-Nyírbátor 1-0 (1-0)

Záhony, 150 néző, v.: Tassy.

Záhony: Babincsák - Árva B., Tóth N., Czvik, Semegi J., Győri J. (Németh T.), Sére L. (Nagy G.), Fekete G. (Halász T.), Tóth R., Balogh S., Onder P. Edző: Pokol László.

Nyírbátor: Tóth Sz. - Pálfi J., Czerula, Kurucz Z., Tóth T., Pálvölgyi, Bíró Zs., Tóth B., Székelyi, Erdei Z., Kerekes M. Edző: Lőrincz Sándor.

A hazai csapat átérezve nehéz helyzetét olyan hozzáállással küzdött, aminek meglett az eredménye.

Gól: Balogh S.

Ifi: 0-2.

(Tudósító: Erdei Árpád)

Pokol László: - Magas szintű játékvezetés mellett jó csapatot sikerült legyőzni, fegyelmezett játékkal. Sok sikert kívánok a szerdai kupadöntőhőz a vendégeknek, érjenek el minél szebb eredményt!

Lőrincz Sándor: - Gratulálok a Záhonynak, megérdemelten nyerte meg a mérkőzést, mert hozzáállásban felülmúlt bennünket

Fotoalbum


Volán-Sényő-Záhony megyei I. osztályú felnőtt bajnoki labdarúgó mérkőzés

Volán-Sényő - Záhony 1-1 (1-1)

Sényő, 80 néző, v.: Szabó Z.

Volán-Sényő: Virág Cs. - Pljutyinszkij, Puskás L., Székely Z. (Sándor L.), Horváth G., Csajkó J., Szanics P., Horváth M., Toronyi G., Mocsár Cs. (Orosz T.), Török I. (Szitai). Játékos-edző: Rubóczki Tibor.

Záhony: Babincsák - Árva B., Tóth N. (Halász), Semegi J., Sére L., Győri J., Simon I., Fekete G., Tóth R., Semegi T. (Balogh S.), Onder P. Edző: Pokol László.

Küzdelmes mérkőzésen, a kiállítás után a hazaiak közelebb álltak a győzelemhez.

Gól: Puskás L., illetve Fekete G.

Kiállítva: Simon I. (64. perc).

Ifi: 0-1.

(Tudósító: Knoblok Sándor)

Rubóczki Tibor: - Irreális talajú pályán nagy küzdelemben reális eredmény született.

Pokol László: - Küzdelmes mérkőzésen mindkét csapat megszerezhette volna a győzelmet, a mai nap egy jogos góltól és 11-estől fosztottak meg minket.

Fotoalbum


Záhony-Tiszabecs megyei I. osztályú felnőtt bajnoki labdarúgó mérkőzés

Záhony-Tiszabecs 2 - 1 ( 1 - 1 )

Záhony, 150 néző, v.: Bendik G.

Záhony: Babincsák - Árva B., Tóth N., Tóth R., Semegi J. (Berczik A.), Simon I. (Halász T.), Sére L., Fekete G., Semegi T., Győri J., (Balogh S.) Onder P. (Nagy G.). Edző: Pokol László.

Tiszabecs: Gergely I. - Rapjuk, Nagy P., Batfalschi, Zámbó K., Sándor M., Bornemisza, Riskó, Fedor A., Marinas. Edző: Szécsi Zoltán.

A hazai csapat győzelmével nagy lépést tett a bentmaradás irányába. Gól: Balogh S., Onder P., illetve Bornemisza. Kiállítva: Batfalschi (60. perc).

Ifi: 11-0. (Tudósító: Erdei Árpád)

Pokol László: - Szervezett, jó csapatot sikerült legyőzni, Balogh Sándor szép, egyéni teljesítményével.

Szécsi Zoltán: - Embertelen körülmények között egy szédületesen jó mérkőzésen, iszonyato-san jó csapattól szenvedtünk vereséget. Csak azt nem értem, ma egész nap miért hazudok?

Fotoalbum


Nordic Walking

Tisztelt sportolni vágyó érdeklődők !

A középiskola előtt, az uszoda mellett a füves területen szoktunk Nordic Walking-ozni. Minden érdeklődőt szívesen látunk. Általában 18:30-kor szoktuk kezdeni. Még nem alakult ki, hogy mely napokon, de általában a hétfői napok biztosak. Érdeklődni a +36 30 9637616 -os telefonon Molnárné Szilágyi Erzsébetnél.

Kedvcsinálónak 2 videó: 1.video:        2.video:


Mándok-Záhony megyei I. osztályú felnőtt bajnoki labdarúgó mérkőzés

Mándok - Záhony 3 - 2 ( 2 - 1 )

Mándok, 250 néző, v.: Benkő R.

Mándok: Bandor F. - Szeles Cs., Karasz A., Balázsi A., Pásztor A. (Angyal Á.), Szabó T., Matyi, Kalu, Orosz Cs., Ács G. (Péter Cs.), Galambos L. (Bíró J.). Játékos-edző: Balázsi Attila.

Záhony: Babincsák - Árva B., Tóth N., Czvik (Semegi J.), Sére L., Semegi T., Nagy G. (Győri J.), Fekete G. (Halász T.), Tóth R., Balogh S., Onder P. Edző: Pokol László.

A mándoki csapat hozta a kötelező győzelmet, gratulálunk minden játékosnak, csak így tovább! Ezt a sikert a héten 40 születésnapját ünnepkő Balázsi Attilának és 35. születésnapját ünnepkő Tóth Zoltánnak ajánlja a hazai gárda.

Gól: Orosz Cs., Kalu, Ács G., illetve Semegi T., Balogh S. (11-esből).

Ifi: 3-4. (Tudósító: Boros József)

Balázsi Attila: - Nagy szerencsénkre ma három láb is kéznél volt.

Pokol László: - A helyzeteit jobban kihasználó hazai csapat megérdemelten nyert. Mi képesek voltunk arra, hogy a gólvonalról, az üres kaput sem tudtuk eltalálni.

Fotoalbum


Záhony-Fehérgyarmat megyei I. osztályú felnőtt bajnoki labdarúgó mérkőzés

Záhony-Fehérgyarmat 3 - 0 ( 2 - 0 )

Záhony, 100 néző, v.: Takács A. Záhony: Babincsák - Árva B., Tóth N., Czvik, Sére L., Semegi T., Simon I., Fekete G. (Győri J.), Tóth R., Balogh S. (Halász T.), Onder P . Edző: Pokol László.

Fehérgyarmat: Koncz T. - Docsa, Jakkel, Callin, Marinica, Vlad, Országh Zs., Chifor, Igaz K., Merce, Toma. Edző: Czeglédi István.

A hazai csapat átérezve nehéz helyzetét úgy küzdött, hogy életben tartotta reményeit a bentmaradást illetően.

Gól: Simon I., Balogh S., Onder P.

Ifi: 6-3. (Tudósító: Erdei Árpád)

Pokol László: - Ma igazai csapatként játszottunk. Jó csapat sikerült legyőzni, célunk eléréséhez hasonló hozzáállás szükséges a következő mérkőzéseken is.

Czeglédi István: - Törvényszerű volt, hogy valamikor botlunk, csak nem a legjobbkor jött.

Fotoalbum


Záhony-Tiszavasvári megyei I. osztályú felnőtt bajnoki labdarúgó mérkőzés

Záhony-Tiszavasvári 0-1 (0-0)

Záhony, 150 néző, v.: Kristán. Záhony: Babincsák - Árva B., Tóth N., Czvik S. (Halász T.), Sére L. (Nagy G.), Semegi T. (Berczik A.), Simon I. (Győri J.), Fekete G., Tóth R., Balogh S., Onder P.
Edző: Pokol László.

Tiszavasvári: Szőllősi - Lajos T., Mátyási, Kurucz T., Szanics A. (Tamás L.), Gál N., Reznek (Lakatos B.), Nábrádi (Bodnár A.), Nyisztor D. (Gyurján), Fazekas, Brondics A. (Kiss A.).
Edző: Fecsku István.

Ahhoz, hogy a záhonyi csapat nyerjen, gólokat kellett volna szerezni, amivel most adós maradt.

Gól: Reznek. Ifi: 1-6. (Tudósító: Erdei Árpád)

Pokol László: - Megérdemelten nyertek a vendégek, mert sokkal jobban akarták a győzelmet.

Fecsku István: - Reznek is talál szemet.

Fotoalbum


Újfehértó-Záhony megyei I. osztályú felnőtt bajnoki labdarúgó mérkőzés

Újfehértó-Záhony 2-1 (2-0)

Újfehértó, 150 néző, v.: Szabó I. Újfehértó: Imrő - Zsíros, Torda, Hogya, Ballai, Szabó I., Somogyi T. (Papp N.), Mándi L. (Balogh Cs.), Kiss T. (Szigeti), Ábrám (Majchrovics), Marozsán.
Edző: Fogarasi Zoltán.

Záhony: Babincsák - Árva B., Tóth N., Czvik, Tóth R., Semegi T. (Vincze Gy.), Nagy G. (Semegi J.), Fekete G., Onder P., Győri (Halász T.), Balogh S.
Edző: Pokol László.

Gyenge színvonalú. küzdelmes mérkőzésen a második félidőben a hazai csapat saját magának tette nehézzé a győzelmet.

Gól: Hogya, Szabó I., illetve Halász T.

Ifi: 4-1. (Tudósító: Kranyik istván)

Fogarasi Zoltán: - A mai mérkőzés legalább olyan nehéz volt, mint pénteken lehordani kézi erővel a srácoknak a pályánkról a vizet. Ez a győzelem csak papíron volt kötelező, a valóságban egy nagyon szervezett csapatot fektettünk két vállra helyzeteink és három kapufánk alapján úgy érzem, megérdemelten.

Pokol László: - A játék képe alapján a döntetlenre minimum rászolgáltunk, de ilyen a futball, a hazaiak jobban kihasználták az adódó lehetőségeiket.

Fotoalbum


Záhony-Nyírtelek megyei I. osztályú felnőtt bajnoki labdarúgó mérkőzés

Záhony-Nyírtelek 2-0 (1-0)

Záhony, 200 néző, v.: Veres J.

Záhony: Babincsák - Árva B., Tóth N., Simon I. (Németh T.), Sére L. (Berczik A.), Semegi T. (Halász T.), Nagy G. (Semegi J.), Fekete G., Tóth R., Győri J. (Balogh S.), Onder P.

Edző: Pokol László.

Nyírtelek: Vadon D. - Kulcsár T., Kiss A., Bodnár Cs., Trencsényi R. (Lakatos L.), Szabó D., Csernák I., Sarkadi Sz., Kóka Gy., Kóka K. (Potornai), Dankó G. (Bencs Á.).

Edző: Vadon Lajos.

A hazai csapat utóbbi időbeli játéka biztató a jövőre nézve.

Gól: Tóth R., Simon I.

Ifi: 4-1. (Tudósító: Erdei Árpád)

Pokol László: - Tudtam, hogy nehéz lesz, de legfontosabb, hogy győztünk. A csapat mihamarabb visszavárja az elmúlt héten megműtött Petró Lászlót.

Vadon Lajos: - Nagyon igazságtalan játék a futball, ezt a sportágat gólra játsszák.

Fotoalbum


Szakoly-Záhony megyei I. osztályú felnőtt bajnoki labdarúgó mérkőzés

Szakoly-Záhony 0 - 3 ( 0 - 1 )

Szakoly, 300 néző, v.: Sipos Á.

Szakoly: Borkó - Kevert S., Turbucz, Géczi, Karasz G. (Kulánda), Madzin, Palaga, Lipcsei (Balázs G.), Kevert K. (Drahos), Pécsi G. (Boros Gy.), Ványi. Játékos-edző: Boros Gyula.

Záhony: Babincsák - Árva, Tóth N., Cvzik (Németh T.), Sére L., Semegi T., Nagy G., Fekete G. (Berczik), Tóth R., Győri (Balogh S.), Onder P. (Halász). Edző: Pokol László. A héten történt szakolyi események a hét végén csapódtak le. Gól: Fekete G. 2, Sére L.

Ifi: 2-7. (Tudósító: Tamás Csaba)

Boros Gyula: - Ellenfelünk megérdemelten nyert, mert sokkal jobban akarta a sikert. Teljesítményünket egy szóval illethetem: szégyen!

Pokol László: - Kitűnő játékvezetés mellett nagyon fegyelmezetten játszottunk, nagyon jó csapat otthonában sikerült kiharcolni az értékes győzelmet. Minden hét végén ilyen hozzáállás szükséges, hogy előre tudjunk előrelépni.

Fotoalbum


Záhony-Nyírkarász megyei I. osztályú felnőtt bajnoki labdarúgó mérkőzés

Záhony - Nyírkarász 0 - 1 ( 0 - 0 )

Záhony, 150 néző, v.: Bendik T.

Záhony: Babincsák - Árva B., Semegi T. (Nagy G.), Czvik S., Sére L., Simon I. (Halász T.), Tóth R., Fekete G., Onder P. (Semegi J.), Berczik A. (Győri J.), Petró L. (Balogh S.). Edző: Pokol László.

Nyírkarász: Cseh B. - Liptai D., Rákóczki, Gazdag A. (Fecsku I.), Liptai T., Lakatos I., Kiss Z. (Dajka L.), Mándoki (Horváth J.), Böszörményi (Ponczók), Tóth L., Szűcs B. Edző: Dudás Zoltán.

A hazai csapat játéka és hozzáállása méltatlan az egyesületre nézve! A hazaiak csak abban bízhatnak, hogy a játékosok a folytatásban átérzik, mit veszíthetnek. Gól: Böszörményi.

Ifi: 5-2. (Tudósító: Erdei Árpád)

Pokol László: - Egy pozitívum történt a mérkőzésen: Balogh Sándor közel egy év után ismét játszott.

Dudás Zoltán: - „Csocsó” egyéni akciójából értékes pontot szereztünk. A Záhonynak ilyen létesítménnyel a megye egyben van a helye! Sok sikert a bentmaradásért vívott harchoz.

Fotoalbum


Nyírgyulaj - Záhony megyei I. osztályú labdarúgó mérkőzés

Nyírgyulaj - Záhony 2 - 0 ( 1 - 0 )

Nyírgyulaj, 200 néző, v.: Bendik G.

Nyírgyulaj: Kecskés - Bécsi K., Franku, Tóth F., Konyha, Kocsis Z., Baksa Cs. (Erdei L.), Kerecseny (Pápay), Sárosi T. (Huszti T.), Horváth K., Pelyák (Tanka L.). Edző: Lukács Tibor.

Záhony: Babincsák (Dankó T.) - Czvik, Tóth N. (Semegi J.), Tóth R., Séra L., Nagy G. (Árva B.), Győri J. (Berczik A.), Simon I., Fekete G. (Halász T.), Onder P., Petró L. Edző: Pokol László.

Jó játékvezetés mellett a hazaiak jobban akarták a győzelmet.

Gól: Pelyák, Kocsis Z. Ifi: 1-0. (Tudósító: Csoba Zsolt)

Lukács Tibor: -Magabiztos, megérdemelt győzelem.

Pokol László: - Gratulálok a hazaiaknak a győzelemhez. Ez minden volt, csak nem alázatos, fegyelmezett játék. Remélem, a jövő héttől nekünk is elkezdődik a bajnokság.

Fotoalbum


Utánpótlás bajnokságok sorolása

 

Elkészült a Záhonyi VSC
utánpótlás (U13, U16) labdarúgó csapatainak
sorsolása a 2009/2010. év tavaszi szezonjára !

Bővebben...


foci


Warning: include(hir/2010-03-10_felnottsorsolas/index_short.htm) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.zvsc.hu/window_hir_short.php on line 22

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'hir/2010-03-10_felnottsorsolas/index_short.htm' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /var/www/www.zvsc.hu/window_hir_short.php on line 22


Záhony-Dombrád megyei I. osztályú felnőtt bajnoki labdarúgó mérkőzés

Záhony-Dombrád 1-1 (1-0)

Záhony, 200 néző, v.: Szabó Z.

Záhony: Babincsák - Árva B., Nagy G. (Semegi J.), Czvik, Semegi T. (Németh T.), Simon I., Sére L., Fekete G., Onder P., Petró L. (Berczik A.), Győri J. (Tóth N.). Edző: Pokol László.

Dombrád: Timku - Onder G., Majoros I., Tilki, Révész J., Csillig, Oncsó M., Cipf, Somogyi Cs., Bodzás (Háda J.), Kamarás. Edző: Jávor Pál.

A hazaiak többet támadtak, még száz százalékos gólhelyzeteket is kihagyták, a tíz emberrel küzdő vendégek ellen képtelenek voltak megnyerni a meccset. Gól: Petró L., illetve Kamarás.

Kiállítva: Onder G. (50. perc). Ifi: 0-4. (Tudósító: Erdei Árpád)

Pokol László: - Saját magunknak köszönhetjük a pontvesztést, a második félidő alapján gólokkal kellett volna nyerni.

Jávor Pál: - Indokolatlanul irreális talajon játszottunk, ennek ellenére az elején eldönthettük volna a mérkőzést.

Fotoalbum


Tavaszi idény sorsolása

 

Elkészült a Záhonyi VSC
felnőtt labdarúgó csapatának
sorsolása a 2009/2010. év tavaszi szezonjára !

18. forduló:
március 7.  1400    ZVSC  -  Dombrád

Bővebben...


Gyermeklabdarúgó torna

MGYLSZ téli teremtorna Záhony kiskörzet

A Magyar Gyermeklabdarúgó Szövetség Záhony kiskörzetének  3. korcsoportos labdarúgói Fényeslitkén mérték össze erejüket téli teremtorna keretében. A  színvonalas tornán, nagy küzdelemben a következő eredmény született :

 

I.  helyezett Tuzsér

II, helyezett Fényeslitke

III. helyezett Mándok

IV. helyezett Záhony  korosztályos csapata

Fotoalbum


Záhony Kistérségi és Záhony város asztalitenisz bajnoksága

 

Befejeződött a Záhonyi Kistérségi amatőr asztalitenisz csapat és egyéni bajnokság, melynek végeredménye a következő:

Csapatbajnokság:

    M Gy D V Ny.j.   V.j. Pontszám

1.

Záhony Város csapata

8

8

-

-

110

:

24

16  pont

2.

Komoró

8

6

-

2

109

:

35

12  pont

3.

HRK

8

2

2

4

60

:

84

  6  pont

4.

Kandó Kálmán SZKI

8

1

2

5

47

:

97

  4  pont

5.

Cargo-Sport-Törekvés

8

1

-

7

24

:

 120

  2  pont

A győzes csapat tagjai:

Juszku Gábor, Háda Imre, Tóth Attila, Kovács Sándor, Erdei Árpád

A csapatbajnokság befejezést követően március 4.-én került sor az egyéni bajnokság megrendezésére, amelyen 18 fő versenyző vett részt.

Az egyéni versenyben dobogós helyezést ért el:

1.  Háda Imre

2.  Filep Tivadar

3.  Tóth Attila és Bacsó Attila

Fotoalbum


Folytatódik a kosárszezon !

Folytatódik a megyei kosárlabda bajnokság !

 

Március 6. (szombat) 17.00

Záhonyi VSC - Győrtelek

Helyszín: Szakközépiskola tornaterme

 

Az elmúlt hét részletes eredményei:

Tiszántúli Építők - Záhonyi VSC 60 - 90 (11-21; 16-26; 15-16; 18-27)

Nyíregyháza, február 23.
Pontszerzők
: Balogh Gyula 24p; Oláh István 20/12p; Turgyán Krisztián 11/3p; Palotai Csapa 9/3p; Szabó István 9/3p; Mócsán András 7/3p; Szűcs László 5/3p; Palotai István 4p

Záhonyi VSC - Újfehértói VSSzE 96 - 60 (25-8; 23-10; 20-17; 26-25)
Záhony, február 27.
Pontszerzők
: Vasas Péter 32p; Palotai István: 18/3p; Palotai Csaba: 15/6p; Balogh Gyula: 15/3p; Turgyán Krisztián: 10/3p; Sütő László: 2p; Szabó István: 2p


Asztalitenisz csapatbajnokság

ASZTALITENISZ CSAPATBAJNOKI MÉRKŐZÉS

 ZVSC - KEMECSE

8 - 10   

Bővebben...


Sz.-Sz.-B. Megyei XIX. diákolimpia gyorskorcsolya versenye

2010. február 2.-án a ZVSC sporttelepen került megrendezésre a Megyei Diáksport Szövetség és a Záhonyi VSC közös szervezésében a  XIX. alkalommal kiírt Megyei Diákolimpia Gyorskorcsolya Verseny. Kiválóan előkészített pályán, igazi téli időben a megrendezett versenyszámokban 59 fő leány és 49 fő fiú mérte össze tudását az érmek megszerzéséért. A hazai indulók mellett a Nyíregyházi Kossuth Gimnázium tanulói is részt vettek. A versenyzőket harsányan buzdította a szép számú nézősereg.

Bővebben...

Fotoalbum


Asztalitenisz csapatbajnokság

Elkészült Záhony város és Kistérsége 2009-2010. évi asztalitenisz csapatbajnokság második fordulójának sorsolása.

Résztvevő csapatok:

Cargo - Sport - Törekvés, HRK,

Szakközépiskola, Komoró,  Város.

Bővebben...


Záhony Kistérségi és Záhony város asztalitenisz bajnoksága

A Záhonyi Vasutas Sport Club Szabadidősport Bizottsága a hagyományoknak megfelelően 2010-ben is megrendezi Záhony Város amatőr asztalitenisz bajnokságát. A verseny az utolsó fordulóhoz érkezett.

Bővebben...


Alföldi Kéktúra

Kedves Mindenki !

A január 17.-re tervezett Alföldi Kéktúrát január 16-án tartanánk, mivel több érdeklődőnek ez jobb lenne.

Útvonal:

Kisvárda - Rétközberencs - Tiszakanyár - Rákóczi híd.

Indulás:

Kisvárda Tesco mellett lévő Penny parkolójából. 800-kor.

Öltözködés időjárásnak megfelelően. Minden érdeklődőt szeretettel várunk.

Érdeklődni lehet: Molnár István +36/309581133 vagy a zvsc.tura@yahoo.com címen.


Indul a kosárszezon !

Már nem kell sokat várni az idei szezon kezdetére, hiszen gőzerővel folyik az időpontok egyeztetése az ellenfelekkel. Ha szívesen kilátogatnál majd egy-két hazai meccsre, érdemes időnként megnyitni ezt az oldalt, hiszen itt tesszük majd közre az aktuális időpontokat.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei férfi kosárlabda
 bajnokság csapatai a 2009-10-es szezonban:
1. Győrtelek SE
2. Nagyvárad (RO), U20-as keret
3. Nagykállói KE
4. Tiszántúli Építők (Nyíregyháza)
5. Sunshine (Nyíregyháza)
6. Újfehértó
7. Záhonyi VSC


Kosárlabda Kupa

A kosárlabda szakosztály jelenti ...

November utolsó szombatján egy családias hangulatú, ezzel együtt mégis komoly sportértékkel bíró mérkőzésekkel tarkított tornának adott otthont városunk. A bajnoki szezon indulásának elhúzódása, és az elmúlt években kialakult sportbarátságok ápolása egyaránt jó okot szolgáltattak az esemény megrendezéshez.

Bővebben...


Teremlabdarúgó bajnokságának végeredménye

Befejeződött a ZVSC Szabadidősport Bizottsága
által szervezett
2009/20010. évi Záhony Kistérségi és
 Záhony város teremlabdarúgó bajnokság
.

 A bajnokság helyszíne: Kisvárda Városi Tornacsarnok.

Játéknapok: 2009. december 12. és 2010. január 9.

Bővebben...

Fotoalbum


Természetjáró szakosztály hírei

Kialakult a természetjáró szakosztály 2010. évi rendezvény terve.

A kiemelt rendezvényünk a Május 30.- Záhonyi Természetjáró Nap amely az MTSZ kiemelt rendezvényei között is szerepel. Megszervezésében, és részvételén mindenkire számítunk. Január 14.-én indul a Bronzjelvényes túravezetői és térképolvasási tanfolyam. Az érdeklődőket szeretettel várjuk. Január első hetében kérem a tagdíjakat, és aki a Magyar Turista kártyát igényli, attól elektronikus fényképet is.

Elérhetőségünk: zvsc.tura@yahoo.com

Bővebben...


Megnyílt a korcsolyapálya

A Záhonyi Vasutas Sport Club kihasználva az időjárás adta lehetőséget az egyesület Karácsonyi ajándékaként elkészítette a jégpályát, amelyet a sporttelep atlétikai pályáján alakítottak ki 2827 nm-en.

A jégpálya  december 18.-ától vehető igénybe minden nap de. 10,00 órától este 18,00 ig.

Bővebben...


Asztalitenisz csapatbajnokság sorsolása

Záhony város és Kistérsége
2009-2010. évi asztalitenisz csapatbajnokságának sorsolása.

Résztvevő csapatok:
Cargo-Sport-Törekvés, HRK, Szakközépiskola, Komoró, Város

Február 4.-én egyéni verseny, és   eredményhirdetés
( egyéni és csapatbajnokságban! )

Mérkőzések helye: ZVSC pálya.

Kezdési időpontja: 15,30 óra!

Bővebben...


Sakk Csapatbajnokság

Záhonyi Vasutas Sport Club
sakk szakosztályának eredményei
2009-2010

I.forduló
Vaja II. Rákóczi SE - Záhonyi VSC
3-7

II.forduló
Záhonyi VSC - Nagyhalászi SE
9-1

Bővebben...


Gyulaháza - Záhony megyei I. osztályú labdarúgó mérkőzés

Gyulaháza - Záhony 4 - 4 (3 - 3)

Gyulaháza, 100 néző, v.: Vida J.

Gyulaháza: Csobolya - Molnár G., Tóth G., Tóth B. (ifj. Dudás), Kapin M., Bombera, Deák Z., Petró F., Bardi B. (Haga S.), Deák B., Éles I. Edző: Bardi Attila.

Záhony: Babincsák - Árva B. (Győri J.), Tóth N., Czvik, Semegi T., Sére L., Simon I. (Nagy G.), Fekete G., Tóth R., Kovács I., Onder P. (Németh T.). Edző: Pokol László.

Gól: Éles I. 2, Bardi B., Petró, illetve Semegi 2, Fekete G., Sére L.

A nehéz talaj ellenére végig változatos, jó iramú, küzdelmes csatát vívott a két csapat. Az utóbbi időben szokásos, sorsdöntő, mérkőzést befolyásoló játékvezetői baki ezúttal a 90. percben történt, amikor a gólba tartó labdát a záhonyi védő kézzel ütötte ki, ami után tizenegyes helyett szöglet következett... Ifi: 0-1.

Bardi Attila: - Mindent figyelembe véve tükröződik az egész ősz, hisz lehetetlen annyi gólt rúgni, mint amennyit kapunk...

Pokol László: - Változatos, nagy iramú, küzdelmes mérkőzésen mindkét csapat nyerhetett volna, nekünk a döntetlen is értékelni kell.

Fotoalbum


Záhony-Nagyhalász megyei I. osztályú felnőtt bajnoki labdarúgó mérkőzés

Záhony-Nagyhalász 0-2 (0-0)

Záhony, 100 néző, v.: Tomori P.

Záhony: Babincsák - Árva B., Tóth N., Czvik, Semegi T., Sére L. (Nagy G.), Simon I. (Győri), Fekete G., Tóth R., Kovács I., Onder P. (Németh T.). Edző: Pokol László.

Nagyhalász: Szobonya G. - Vincze L., Babják, Bárány T., Fiumei, Farkas A., Földi (Bodzás A.), Kóder (Balogh N.), Lakatos L., Csombók Z., Asztalos. Edző: Madalina György.

A hazai csapat méltó ellenfele volt az éllovasnak és nem érdemelt vereséget ezen a mérkőzésen. A záhonyiak sorsát a 83. percben kapott öngól pecsételte meg. Gól: Semegi T. (öngól), Bodzás A. Ifi: 2-0. (Tudósító: Erdei Árpád)

Pokol László: - Minimum döntetlent érdemeltünk volna, sajnos, egy öngóllal elvesztettük a mérkőzést.

Madalina György: - Volt egy kis szerencsénk, de a második félidőben tettünk is érte, ma a szezon legfontosabb három pontját szereztük meg.

Fotoalbum


NUPI III. gyerek labdarúgó torna

ZÁHONY  KISKÖRZET
2009-2010.  MLSZ  NUPI- USI  GYERMEKLABDARÚGÓ TORNÁK 
 őszi fordulóinak  eredményei
és
MLSZ  - NUPI-USI ZÁHONY KISKÖRZET VÁLOGATOTTJAI
a 2009. évi őszi fordulók alapján

Bővebben...

Fotoalbum


Kisvárda - Záhony megyei I. osztályú felnôtt bajnoki labdarúgó mérkőzés

Várda SE-Záhony 2-3 (2-1)

Kisvárda, 130 néző, v.: Kiss L.

Várda SE: Petranics - Mudri, Krizán, Szabó Á., Csuka, Koi, Szűcs G. (Zán), Némethi, Kenéz (Balogh Sz.), Kovács L., Oprea. Edző: Seres Zsolt.

Záhony: Dankó T. (Babincsák) - Árva, Tóth N., Czvik, Semegi, Németh T. (Nagy G.), Simon I. (Berczik), Fekete G., Tóth R., Kovács I. (Vincze G.), Onder. Edző: Pokol László.

A hazai csapat a korai vezetés után azt hitte, hogy eldőlt a mérkőzés. A Záhony becsületesen küzdött és megérdemelten vitte el a három pontot. Gól: Kovács L., Csuka, illetve Fekete G. 2, Kovács I. Ifi: 2-2. (Tudósító: Lizanecz László)

Seres Zsolt: - Álomszerű kezdés után rémálommá vált a folytatás. A földön nincs olyan hely, ahová most legszívesebben elbújnék szégyenemben. De remélem, így vannak ezzel a játékosok is!

Pokol László: - Nagyon fontos mérkőzésen sikerült győzni, kétgólos hátrányból fordítottunk, ezért külön gratulálok a fiúknak!

Fotoalbum


FOTOALBUM

Korcsolya verseny...

Ramocsaháza - ZVSC me...

ZVSC - Tiszamenti SEm...
További képek...
TÁMOGATÓINK
Záhony Város Önkormányzata
MÁV Magyar Államvasutak Zrt.
Kelet-Trans 2000 Kft.
Szociális és Munkaügyi Minisztérium Nemzeti Civil Alapprogram Észak - alföldi Regionális Kollégiuma
1%
PARTNER OLDALAK
Magyar Labdarúgó Sövetség Magyar Sakk Szövetség Magyar Kosárlabda Szövetség Magyar Asztalitenisz Szövetség Magyar Szabadidősport Szövetség Magyar Természetjáró Szövetség Nemzeti Utánpótlás-nevelési és Sportszolgáltató Intézet